Emmie ajme genijalna je mama, bas sam se nasmijala
I ja sam danas pretjerala sa setnjom, pise mi na aplikaciji 9 km, sad sam sjela i osjecam se kao da cu dobiti temperaturu
Baby P 03/21 💙
Ajme Emmie bome sam se i ja nasmijala🤣
.
Pocela gledati ovaj film na RTLu "Otmica", gdje joj otmu sina. Ja se sva oznojila, kad sam pametna i idem se uzrujavati 🤬 idem se otusirati i pravac krevet. Ne nuzno spavanje, dosta da legnem na bok i citam😌
.
Ja cu definitivno obratit paznju na te pred-menstrualne bolove 🤨 Sad imam samo ono tvrd trbuh, ali ako stvarno se bude ponavljalo picim na hitnu da provjere, sigurno je sigurno👍🏥
.
Sad sam skinula stopalnice, bome su mi noge natecene 😲
.
Dobra stvar danas, malisa je aktivan i bas ga snazno osijetim🥊💪 Primiri se na neko vrijeme, pa se javi. Stavim ruku na pupak, on se gura i bome mi se dlan nadize kako se on prevrce. A imam ja spekeca🤫 Snazno moje sunasce 🌞👶💙
Ajme Emmiebome sam se i ja nasmijala🤣
.
Pocela gledati ovaj film na RTLu "Otmica", gdje joj otmu sina. Ja se sva oznojila, kad sam pametna i idem se uzrujavati 🤬 idem se otusirati i pravac krevet. Ne nuzno spavanje, dosta da legnem na bok i citam😌
.
Ja cu definitivno obratit paznju na te pred-menstrualne bolove 🤨 Sad imam samo ono tvrd trbuh, ali ako stvarno se bude ponavljalo picim na hitnu da provjere, sigurno je sigurno👍🏥
.
Sad sam skinula stopalnice, bome su mi noge natecene 😲
.
Dobra stvar danas, malisa je aktivan i bas ga snazno osijetim🥊💪 Primiri se na neko vrijeme, pa se javi. Stavim ruku na pupak, on se gura i bome mi se dlan nadize kako se on prevrce. A imam ja spekeca🤫 Snazno moje sunasce 🌞👶💙
I ja gledam taj film, ali se ne uzrujavaju, znam da će bit happy end inače ne bi imao smisla😅
Eh drage cure, nadam se da će vas ovo nasmijati. Ovo nigdje ne vidjeh. Screenshot od mame danas koja je bila u kupovini.😆😆
https://ibb.co/DM7GnPp
Haha, mama legenda! 🤣
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja sam već gledala. Super vam je film
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo mi odradile i zadnji CTG danas. Curka danas sto na sat, a pogotovo kad smo na CTG-u, cijelu me izlupala po mjehuru i rebrima, jedva sam izdržala da se ne upiškim u gaće. 🤣
Sutra još mjerenje šećera ujutro, urinokultura i jedan CTG i iskreno se nadam nakon toga pravac doma. 👍 Jedva čekam, bolnice nisu baš najsretnije mjesto. Odoh na spavanje polako, laku noć svima, neka vam sutra bude bolji i ljepši dan! 😊❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sesirici - ja sam uzela tommee tippee u mülleru, patronazna ih posrala na tecaju, samo medeline su navodno dobre. Nemam te..
Patronazna koja je dosla mojoj sogorici je isto posrala 😂😂🙈🙈 njezine tommee tippee i rekla te ne...avent ili medela...ja imam avent 😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ines, nisam vidjela jesi li se javljala danas. Da nisi rodila?!
Heeeej Emmie!! Dobro ti ovo rano jutro! Ja sam opet u ratama spavala ali zanimljivo je da sam sanjala da nam je Ines rodila🤗🤗🤗❤️
Tko bi ha znao, možda i je!!
Kako si ti? Mene evo samo koče leđa i prepone kao da imam upalu mišića nakon jskog treninga, a od treninga ni T.
Bebica mi nešo mirna, ja se tješim i nadam da je sve u redu🙏🙏❤️, da će se javiti uskoro!
Sortiraj odgovore
Najstariji