Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    20. Veljača 2021. 21:03

Emmie ajme genijalna je mama, bas sam se nasmijala 
    I ja sam danas pretjerala sa setnjom, pise mi na aplikaciji 9 km, sad sam sjela i osjecam se kao da cu dobiti temperaturu  

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    20. Veljača 2021. 21:10

Ajme Emmie bome sam se i ja nasmijala🤣
    .
    Pocela gledati ovaj film na RTLu "Otmica", gdje joj otmu sina. Ja se sva oznojila, kad sam pametna i idem se uzrujavati 🤬 idem se otusirati i pravac krevet. Ne nuzno spavanje, dosta da legnem na bok i citam😌
    .
    Ja cu definitivno obratit paznju na te pred-menstrualne bolove 🤨 Sad imam samo ono tvrd trbuh, ali ako stvarno se bude ponavljalo picim na hitnu da provjere, sigurno je sigurno👍🏥
    .
    Sad sam skinula stopalnice, bome su mi noge natecene 😲 
    .
    Dobra stvar danas, malisa je aktivan i bas ga snazno osijetim🥊💪 Primiri se na neko vrijeme, pa se javi. Stavim ruku na pupak, on se gura i bome mi se dlan nadize kako se on prevrce. A imam ja spekeca🤫 Snazno moje sunasce 🌞👶💙

MareiKate
    20. Veljača 2021. 21:39

Jagodica125

Ajme Emmiebome sam se i ja nasmijala🤣
    .
    Pocela gledati ovaj film na RTLu "Otmica", gdje joj otmu sina. Ja se sva oznojila, kad sam pametna i idem se uzrujavati 🤬 idem se otusirati i pravac krevet. Ne nuzno spavanje, dosta da legnem na bok i citam😌
    .
    Ja cu definitivno obratit paznju na te pred-menstrualne bolove 🤨 Sad imam samo ono tvrd trbuh, ali ako stvarno se bude ponavljalo picim na hitnu da provjere, sigurno je sigurno👍🏥
    .
    Sad sam skinula stopalnice, bome su mi noge natecene 😲
    .
    Dobra stvar danas, malisa je aktivan i bas ga snazno osijetim🥊💪 Primiri se na neko vrijeme, pa se javi. Stavim ruku na pupak, on se gura i bome mi se dlan nadize kako se on prevrce. A imam ja spekeca🤫 Snazno moje sunasce 🌞👶💙

I ja gledam taj film, ali se ne uzrujavaju, znam da će bit happy end inače ne bi imao smisla😅

Bubica1
    20. Veljača 2021. 21:48

Emmie

Eh drage cure, nadam se da će vas ovo nasmijati. Ovo nigdje ne vidjeh. Screenshot od mame danas koja je bila u kupovini.😆😆
    https://ibb.co/DM7GnPp

Haha, mama legenda! 🤣

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Girl1234
    20. Veljača 2021. 21:49

Ja sam već gledala. Super vam je film

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Bubica1
    20. Veljača 2021. 21:52

Evo mi odradile i zadnji CTG danas. Curka danas sto na sat, a pogotovo kad smo na CTG-u, cijelu me izlupala po mjehuru i rebrima, jedva sam izdržala da se ne upiškim u gaće. 🤣
    Sutra još mjerenje šećera ujutro, urinokultura i jedan CTG i iskreno se nadam nakon toga pravac doma. 👍 Jedva čekam, bolnice nisu baš najsretnije mjesto. Odoh na spavanje polako, laku noć svima, neka vam sutra bude bolji i ljepši dan! 😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

kety992
    20. Veljača 2021. 23:04

NevaEva

Sesirici - ja sam uzela tommee tippee u mülleru, patronazna ih posrala na tecaju, samo medeline su navodno dobre. Nemam te..

Patronazna koja je dosla mojoj sogorici je isto posrala 😂😂🙈🙈 njezine tommee tippee i rekla te ne...avent ili medela...ja imam avent 😅

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Emmie
    21. Veljača 2021. 02:52

Ines, nisam vidjela jesi li se javljala danas. Da nisi rodila?!

Ninnach
    21. Veljača 2021. 04:00

Emmie

Ines, nisam vidjela jesi li se javljala danas. Da nisi rodila?!

Heeeej Emmie!! Dobro ti ovo rano jutro! Ja sam opet u ratama spavala ali zanimljivo je da sam sanjala da nam je Ines rodila🤗🤗🤗❤️
    Tko bi ha znao, možda i je!!
    Kako si ti? Mene evo samo koče leđa i prepone kao da imam upalu mišića nakon jskog treninga, a od treninga ni T.
    Bebica mi nešo mirna, ja se tješim i nadam da je sve u redu🙏🙏❤️, da će se javiti uskoro! 

Ninnach
    21. Veljača 2021. 04:01

Ticker odbrojava jo# 9 dana, a ja još 3, 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.