Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    20. Veljača 2021. 05:04

EmEn9 super da si tu! Ja sam u zadnje tjedne imala BH kontrakcije vrlo često, trbuh i leđa, kao i tvrd trbuh. Kad je krenulo sve, tad sam imala trudove isključivo u leđima i to svakih nekoliko minuta. 
    .
    A curka...kada je u krevetiću ona spava, ali uvijek pravi neke zvukove, a mi provjeravamo hahaha. Kad je blizu nas, onda je mirna kao bubica i u dubokom snu, ali ne smijemo je pustiti da spava sa nama, nedaj Bože možemo je udušiti. Isto tako, često je gladna pa plače. Sutra ću koristiti izdajalicu samo da vidim koliko to ona može podojiti. Čini mi se da non-stop jede hahaha.

Ninnach
    20. Veljača 2021. 05:11

EmEn9

Emmie dobro evo noćno dežurstvo🤣🤣. Upravo zavrsio film i sad neznam kako cu zaspat. 🤣 Dobro sam love me te lažne kontrakcije svako toliko i umor ali eto nije još krenulo ono pravo. Šta ti se curka puno puta budi noću? Si jako umorna?

I ti budna znači! ☺️☺️
    Baš nas ide spavanje, ono ludilo🤣🤣
    Znači, tebe baš uhvatile kontrakcije.... Mene za sad dva, tri put baš jako, ono sam i na vanredni pregled pobjegla do bolnice zadnji put, ali nema znakova za izlaskom iz mamine buše prije 24.!hehe.. Ali taj put stvarno sam od bolova mislila da su lagani početni trudovi, kad ono nisu... Ctg je najviše dosegnuo 37 za trudove iako sam ja dosta jako osjećala te kontrakcije i tamo na pregledu, i stalo je tek oko 2h ujutro tu noć. Čudno baš... 
    No, idemo hrabro dalje! 
    Okreni ti još neki film i uskoro će zora svanuti i lijep dan će navodno biti🤗🤗

• EmEn9
    20. Veljača 2021. 05:16

Emmie da da kužim to je takav osjećaj, ja sam isto mislila tako na početku da jos ju nisam ni nahranila prvi put već trebam ponovno. Jer se u biti računa vrijeme za hranjenje svaka 3h ali od početka hranjenja znači ako je po 15min na svakoj to ispada svaka 2 i pol sata a to prođe za čas. 🙂 Bar sam.ja tako morala na početku davat obe po 15 min jer nisam imala dovoljno. Probaj da premda je meni bilo tesko izdojit se, nista bas nije islo nakon hranjenja van sve je pojela jer ja nisam imala puno mlijeka. Super ako ti već imaš dovoljno.  Nadam se da cu ovaj put i ja imat vise. 😉
    .
    Vidiš to je tako kod nas mama, tako i ja jedva čekala da curka ode u svoj krevet kao da me ne gura i da se naspavam i onda kad je presla u krevet sam bila tuzna da je otišla falila mi je stalno ih provjeravam i pokrivam i vecu i manju 🤗🤗🤣 To smo mi mame i nasi hormoni 🤣

• EmEn9
    20. Veljača 2021. 05:21

Ninnach da ove noci kad si budan nikad proć. Nikako da dođe jutro. Da bas kao pocnu kontrakcije i mislim da da to je to to ce se nastavit ta bol i počet će sve jače i kad tamo ono prestane, bas bezveze to živcira ili neka krene ili neka se ne javljaju ti bolovi 🤣🤣🤣 a pritisak mi dole u gospođi da ne govorim.  Uglavnom čini mi se sad već da je sve spremno samo se treba bebač odlučit da hoće van. 🤗

• EmEn9
    20. Veljača 2021. 05:25

A šta se tiče kuće, ista stvar, nema šta već nisam pospremila kao ako krenem u bolnicu da mama i muž ne moraju, svako toliko se nečeg još sjetim pa odem to napravit.  Kao stalno ima još nešto za obavit i pospremit po kući. I onda si pak mislim pa stvarno vise nisam normalna trazim si posao bezveze  to pospremanje i čišćenje bolje da se ja još odmorim i naspavam i onda idem navečer leć i ovako pola noći provedem budna pa si mislim ništa od mog spavanja bolje da odem rodit 🤣🤣🤣

• Tea2807
    20. Veljača 2021. 05:26

Jutro sovice, evo posto je vikend odspavala sam malo dulje pa se tek sad probudila, a ne u 4 🤦🤦
    Al kad vidim i nasu emmie budnu onda mi to neka utjeha da me beba nece budit po noci nego cu vec bit u ful spremi kad me zatreba 😁😂

Jagodica125
    20. Veljača 2021. 05:33

Dobro jutro, sovice! 🦉 evo i mene k vama 🤗 zaspala za zuboboljom, uzela lupocet jer sam stvarno bila na... "rubu". Dosta ja mogu odtrpiti i nisam pila tabletu protiv bolova prije trudnoce, a kamoli sad, ali zaista mi doslo da pocnem lupat glavom o zid😫 na svu srecu spavala sam do 04h20 u komadu, pis pauza i odtad rostiljanje🙏
    .
    Ines - ovo je sad radila drugi zub, koji dosad nije bio... "problem"😅 meni je trudnoca dosta načela zube...inace imam jake, zdrave zube i isla sam redovito na kontrolu, meni je higijena zubi bitna, obavezno pranje, vodica, zubni konac, bas sam freak... 😆 do trudnoce bi dosla na kontrolu, ona bi bacila pogled, nekaj sitnoga napravila i amen. Sad u zadnjem tromjesecju sam primjetila prvo po krvarenju desni da se nekaj mjenja. Pitala sam bas nju za to, pa kaze da je u trudnoci prokrvljenost desni jaca (pa kod jaceg cetkanja krvare), ali i ph usne supljine je drugaciji i zube cini poroznima 🤷‍♀️kaze da tu nema previse pametovanja, beba crpi sebi kaj joj treba, kad rodim stvari ce se vratiti u normalu kroz neko vrijeme👍
    .
    Emmie - kako mi je drago vidjeti tvoj novi ticker🤗 bas lijepo sto pronadjes vremena javit se ovdje, pisati nam kako idu prvi dani 🥰 slazem se s curama, divna slikica tvoje curice i muza🧡
    .
    Mi jucer bili u Bauhausu, obavili kupnju plocica po kratkom postupku 🙌 dosli, vidjeli, kupili😅 jos sam htjela napisati da kad smo bili na putu za Bauhaus sam unaprijed vec napomenula da kasnije zelim u …Megic😆🍔🍟 decko inace nije obozavatelj McDonald'sa (da, i takvi postoje, ne kuzim ni ja🤣), pa smo se dogovorili obavimo kupnju plocica i idemo u Drive In🤝 ajme divoteeeee😍 jos sam si mislila pa nije to bas zdravo, ovo ono i onda "ma fuckaj ga, zasluzila sam😅", toliko me zub citav dan imrcvario, da su mi hambic i pomfrit sjeli kao budali samar 🤣 
    .
    Danas dragi radi, ja planiram s majkom otici mozda do c&a, idem skicnuti onu vrecu za spavanje 🤔 sad se idem ustati i idem nesto pojesti, bome sam gladna 🤤
    .
    Zelim vam curke lijepo jutro i super pocetak vikenda🤗
    .
    Cure u bolnicama, drzte se i pisite nam, uz vas smo💞

Jagodica125
    20. Veljača 2021. 05:39

EmEn - tebi ako ce doktor reci da radi lakseg otvaranja ides prati prozore (mislim da je to Ines rekao, ako se ne varam 🤔), ti ces njemu moc rec "Sve sam ja to obavila. Kod mene sve cisto ko' suza"🤣 
    .
    Tea - i ti si nam se spustila ispodn100 dana🥳💞

Ninnach
    20. Veljača 2021. 05:41

EmEn9, jesmo baš smiješne s tim čišćenjem.. Kod mene znači upravo isto kao što si i ti opisala. Jučer mi muž rekao nek prestanem više, da će to on da mu brže prođe vrijeme kad me nebude doma,, al ne mogu si pomoći 😅😅.

A za ove lažne kontrakcije nemam riječi, više ili nek krene ili nek čekaju taj famozni 24.2. Ovako se brukam samo bezveze. 

Meni na tickeru piše još 10 dana do termina, a da nema dogovorenog carskog, sad bi krenulo odbrojavanje! 

Zaključila sam da mi se ne gleda film, ne znam šta ću sa sobom, a frižider mi blizu.... 🤣🤣  Treba se oduprijeti! 🤣😅

Ninnach
    20. Veljača 2021. 05:47

Jagodica125

Dobro jutro, sovice! 🦉 evo i mene k vama 🤗 zaspala za zuboboljom, uzela lupocet jer sam stvarno bila na… "rubu". Dosta ja mogu odtrpiti i nisam pila tabletu protiv bolova prije trudnoce, a kamoli sad, ali zaista mi doslo da pocnem lupat glavom o zid😫 na svu srecu spavala sam do 04h20 u komadu, pis pauza i odtad rostiljanje🙏
    .
    Ines - ovo je sad radila drugi zub, koji dosad nije bio… "problem"😅 meni je trudnoca dosta načela zube…inace imam jake, zdrave zube i isla sam redovito na kontrolu, meni je higijena zubi bitna, obavezno pranje, vodica, zubni konac, bas sam freak… 😆 do trudnoce bi dosla na kontrolu, ona bi bacila pogled, nekaj sitnoga napravila i amen. Sad u zadnjem tromjesecju sam primjetila prvo po krvarenju desni da se nekaj mjenja. Pitala sam bas nju za to, pa kaze da je u trudnoci prokrvljenost desni jaca (pa kod jaceg cetkanja krvare), ali i ph usne supljine je drugaciji i zube cini poroznima 🤷‍♀️kaze da tu nema previse pametovanja, beba crpi sebi kaj joj treba, kad rodim stvari ce se vratiti u normalu kroz neko vrijeme👍
    .
    Emmie - kako mi je drago vidjeti tvoj novi ticker🤗 bas lijepo sto pronadjes vremena javit se ovdje, pisati nam kako idu prvi dani 🥰 slazem se s curama, divna slikica tvoje curice i muza🧡
    .
    Mi jucer bili u Bauhausu, obavili kupnju plocica po kratkom postupku 🙌 dosli, vidjeli, kupili😅 jos sam htjela napisati da kad smo bili na putu za Bauhaus sam unaprijed vec napomenula da kasnije zelim u …Megic😆🍔🍟 decko inace nije obozavatelj McDonald'sa (da, i takvi postoje, ne kuzim ni ja🤣), pa smo se dogovorili obavimo kupnju plocica i idemo u Drive In🤝 ajme divoteeeee😍 jos sam si mislila pa nije to bas zdravo, ovo ono i onda "ma fuckaj ga, zasluzila sam😅", toliko me zub citav dan imrcvario, da su mi hambic i pomfrit sjeli kao budali samar 🤣
    .
    Danas dragi radi, ja planiram s majkom otici mozda do c&a, idem skicnuti onu vrecu za spavanje 🤔 sad se idem ustati i idem nesto pojesti, bome sam gladna 🤤
    .
    Zelim vam curke lijepo jutro i super pocetak vikenda🤗
    .
    Cure u bolnicama, drzte se i pisite nam, uz vas smo💞

Jagodice,
    Bila sam u c&a neki dan... Imaju dosta tih vreća za spavanjei meni su baš lijepe i čine mi se ok  ali nisu više na popustu, ako sam dobro vidlaugkavnom svakako ti navrati tamo! Nadam se da ćeš uoecati nešto😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.