Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    18. Veljača 2021. 15:01

Jagodice hahah Santa  Barbara show ..odlicno si to odradila ni ja nebi bolje...ja sam ostala ko trica na jednom krstenju Di sam bila pozvana za ku..zasto?? E pa dosli smo na sastanak sa župnikom i sta me doceka ?? Jos jedna od “prija” jer kao osoba koja me zvala za kumstvo je odlucila da ce imati dvi kume jer se nije mogla odluciti koju ce od nas dvi..wtf??? Ja ostala pafff oci iskoračila ...da sam bar reagirala nego se ko najveci šonjo poklopila usima “odradila” i zdravo..mislim mogla mi je rec i ok Al ovako pred gotov cin me dovest ka benu mi je uzas.
    Tako da jeees nek si je rijesila i u moje ime🥳💜

nikac
    18. Veljača 2021. 15:19

Cure bas vam hvala na komplimentima i lijepim rijecima, uvijek godi cuti lijepu rijec, pogotovo zena zeni, to se cijeni 
    Miss Graz zaista suosjecam sa tobom sto se svrbeza tice, vec sam par puta spominjala da svrbez i ja imamo "zanimljivu" povijest i niti ne zelim pricat o njemu koliko se trudim ignorirati ga ali vrag se opet vratio, nadam se samo na kratko i da me nece dugo muciti ovaj put. Sad vec traje 3,4 dana, najvise popodne i navecer pred spavanje. Imam osjecaj da cu si kozu zguliti. Uglavnom potkoljenice i podlaktice. Ne brinem da je kolestaza jer me ne svrbe stopala niti dlanovi. Ugl trudim se ignorirat malog dosadnjakovića i ne dat mu gusta da mi pokvari dan. AL tesko je, bas j...za psihu. 
    Lussi psi su predivni, ne mogu ih se nagledati! 
    Ines podrzavam tvoju odluku, da sam na tvom mjestu isto bih postupila. Prirodno je prirodno.Dok god postoji mogucnost za to i dok je beba na sigurnom. A Nea jest. 
    Jagodica drago mi je da si se rijesila ovog terata sa kumstvom i zavrsila sa svojom "sapunicom". Mogu misliti koje olaksanje. Bravo! 
    Kaufland - danas nakon posla idem bacit djir da vidim ako vrijede sta ti jastuci za dojenje za 80 kn, inace di god sam gledala nisu ispod 200,300 kn...

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Jagodica125
    18. Veljača 2021. 15:21

I ja sam skuzila potresic i to po casama koje su zveketale lagano jedna o drugu. Ali ful kratko, na svu srecu.
    .
    Frizer - ja ne bih na sisanje jer pustam kosu (sad imam bob i sza da kazem, ne znam sto mi bi🤦‍♀️), ali osvjezila bih boju prije poroda 🤗 prosla me faza drasticnih promjena, sad bih svoju boju samo malo svjeziju, da prekrije pokoju sijedu.
    .
    Madrac - mi smo uzeli od Hespoa madrac, narucili smo ga i platili oko 600tinjak kn, kad vidim jedan dan u Lesnininom katalogu, imaju ga tam sa 500 kn snizen na 400kn. Pa sad ti budi pametna 😄
    .
    Ja idem ovaj vikend po kadicu za kupanje i ono za presvlacenje. I moram si iz stana uzet japanke👍

MareiKate
    18. Veljača 2021. 15:29

Vidim ima nas ovdje dosta ribica po horoskopu ☺️ netko je napisao da će čekati još koji tjedan za frizera, nemoj predugovor čekat, tako sam i ja čekala da budem lijepo friška pred kraj a sad ne mogu više sjedit, tj možda se još usudim otići ako idući tj na pregledu stanje bude nepromijenjeno, tj ako sam samo uloživa, ne i otvorena 😁 Iako zbilja ne znam kako ću sjedit sat-sat i pol.
    Cure, ja sam u ovoj selidbi očito izgubila svoje japanke. Gdje ih mogu kupiti sada? Neke jeftilen, samo za bolnicu... Jeste vidjele možda negdje?

18. Veljača 2021. 15:31

AnaAn meni izgleda super madrac i mislim da je cijena korektna. Ima sve sto predlazu da treba imat, dovoljno je visok, ne pise kakva je tvrdoca ali pretpostavljam da bude kao moj jer mi isto izgledaju specifikacije i to ti je na dodir tvrdje nego sto bi ja recimo spavala, ja sam tvrdji medium (imam skoliozicu) ali to je svugdje pisalo da mora bit tvrdje i da je to za kraljeznicu super. :)

18. Veljača 2021. 15:34

MareiKate

Vidim ima nas ovdje dosta ribicapo horoskopu ☺️ netko je napisao da će čekati još koji tjedan za frizera, nemoj predugovor čekat, tako sam i ja čekala da budem lijepo friška pred kraj a sad ne mogu više sjedit, tj možda se još usudim otići ako idući tj na pregledu stanje bude nepromijenjeno, tj ako sam samo uloživa, ne i otvorena 😁 Iako zbilja ne znam kako ću sjedit sat-sat i pol.
    Cure, ja sam u ovoj selidbi očito izgubila svoje japanke. Gdje ih mogu kupiti sada? Neke jeftilen, samo za bolnicu… Jeste vidjele možda negdje?

Ja sam mislila uzela jeftine kroksice u deichmannu il negdje al nisam jos. To mi je samo za tusiranje u bolnici. Ja sam pospremila sve stvari s mora, badice, japanke itd.da u stanu bude vise mjesta za bebine stvari. Ne mogu nac tu vrecicu. Nema je nigdje.. nije ni u spremistu. Brijem da sam ju dala muzu da baci jer sam mislila da je smece. Koristim one mirisljave rozne za smece inace i u takvu sam sve spakirala. Ne znam gdje bi drugdje bila.. 😳 

• Ivancica90
    18. Veljača 2021. 15:34

Hej cure, da se i ja malo javim 🙃 Nisam vas uspjela popratit, stala sam na 228 stranici tako da možda nastavim od sad ako ću moći. Mi se polako snalazimo doma, vratili smo se u ponedjeljak, pokušavamo uskladit dojenje, patronažna nam je rekla kako je Leo super, jedino je još malo žućkast.

.

Nadam se da ste mi sve dobro, čestitam ako je došla još koja bebica dok me nije bilo 🥰

.

I ako koju zanimaju informacije za Petrovu nek slobodno pita, budući da sam bila kod njih.

.

I da, ne znam jel bila tema, al ja sam totalno požalila što nisam uzela izdajalicu sa sobom. Jer kad mi je došlo mlijeko Leo je već dobivo dodatno dohranu pa bi uvijek došo uspavan i ne bi ništa pocico, a ja sam dobila veliku količinu mlijeka. Tako da ja svakako preporučam da je ponesete.

18. Veljača 2021. 15:39

Ivancica90

Hej cure, da se i ja malo javim 🙃 Nisam vas uspjela popratit, stala sam na 228 stranici tako da možda nastavim od sad ako ću moći. Mi se polako snalazimo doma, vratili smo se u ponedjeljak, pokušavamo uskladit dojenje, patronažna nam je rekla kako je Leo super, jedino je još malo žućkast.

.

Nadam se da ste mi sve dobro, čestitam ako je došla još koja bebica dok me nije bilo 🥰

.

I ako koju zanimaju informacije za Petrovu nek slobodno pita, budući da sam bila kod njih.

.

I da, ne znam jel bila tema, al ja sam totalno požalila što nisam uzela izdajalicu sa sobom. Jer kad mi je došlo mlijeko Leo je već dobivo dodatno dohranu pa bi uvijek došo uspavan i ne bi ništa pocico, a ja sam dobila veliku količinu mlijeka. Tako da ja svakako preporučam da je ponesete.

😍😍 hvala na savjetu, uzivaj s malim 🤩
    .
    Kod mene je vrijeme za kuhanje a i vidim da pisem s toliko gresaka jer mi je sve sporo pa je ocito i vrijeme za pauzicu od mobitela 😂 Idem raditi piletinu s paprikama :) puse

Girl1234
    18. Veljača 2021. 15:55

Daa, i ja tražim jeftine jednokratne japanke 😂
    Ljudi moji, ja sam prestala raditi u 1. mj., al trenutno imam toliko posla kod kuće, mogu doslovno reći više nego kad sam bila u školi (trenutno lektoriram radove, inače novac dobro dođe pa ne odbijam, ali koncentracija 0 bodova). Jedva čekam kad cu zavrsit sa svim. 🙈
    I nervozna sam pa smo se muž i ja dogovorili ovaj vikend za piknik pored jezera, vjerojatno u Gorici, najavljuju 15ak stupnjeva. Tome se veselim! 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• julesica
    18. Veljača 2021. 16:13

NevaEva-taj madrac i ja imam, odnosno mama mi kupila, ali još stoji neraspakiran. 
    Ovdje je toliko novosti, jedva vas stignem pročitati 😀
    Cure koje ste rodile, čestitke ❤️💙
    Meni ponovljen nalaz ogtta još gori pa nastavljam bez slatkog. Jel to ide tako da je prema približavanju termina sve lošije stanje s tim gestacijskim? 
    Meni je natašte uredan, prvi put nakon dva sata bio 7.3, sad 8.2 pa se brinem da za mjesec dana bude 9.
    I evo prvi put danas da se u trudnoći ne osjećam dobro, nekakva čudna slabost i lagana vrtoglavica, mozda je samo do vremena ili mi je tlak pao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.