MareiKate - moram ti reci da sam zbunjena, jer takve informacije nisam dobila 🤷🏻♀️
Htjela sam pomoci s onim informacijama koje sam dobila tamo…
Imaš dvije ambulante, visokorizičnu i običnu. Znam da je Hafner u visokorizičnoj, a vjerujem da je i Mišković jer ga nikad nisam srela prije nit vidjela u rasporedu obične TA, ali nisam sigurna.
Ti pošto imaš neke poteškoće spadaš pod visokorizičnu ambulantu. Ja nikad nisam tamo bila i nemam pojma kako to funkcionira ali znam da postoji jer sam u prvoj trudnoći imala neke poteškoće ali kad sam krenula u TA to se već sve riješilo pa sam išla u običnu TA. Imaš sreće u nesreći 😉😉 za Hafnera sam i sama čula sve najbolje.

E hvala cure na iskustvima. Citala sam tu ma missMama ima tema inducirani, bolje bi bilo da nisam. 😄 ali prezivit cemo sta god bude! Jedan dan si stavis na glavu i ajmo!
.
Mom, meni ti isto bude tamniji dosta urin ujutro. A isto preko noci ne idem na wc, tako da ti je to normalno skroz. Vazno da nije tijekom dana idalje taman ili crven jako, to bi onda znacilo nesto, a ovako je to sve ok.

Jutro curke!
Vražje krafne su me kaznile po noći sa žestokom žgaravicom. Na kraju se dizala po Reflustat da bar zaspem. Ne znam koliko je bilo piš pauza, srećom svaki put bih nanovo zaspala. A snovi, pravi horror film. Moram rodit, krvarim, s pozornice ne mogu krenut jer je predstava u tijeku, a ja nastupam u zboru u Operi, cesta sva raskopana, ja jurim u štiklicama prema bolnici i kad napokon dođem do gin, kaže ona meni, moramo na drip, nema trudova... Onda sam se probudila sva uznemirena!
Indukcija- prošla s prvim i kao što piše EmEn, rado bih izbjegla. Imala sam sreću što je kod mene od probijanja vodenjaka do poroda prošlo 4,5h, al uz drip činila se cijela vječnost. Trudovi bole, a uz drip su intenzivniji, češći i tijelo nema kad predahnut i odmoriti.
Povratni trudovi, kažu da su bolniji nakon svake iduće trudnoće. Meni su bili bolniji nakon prve, nakon druge ne toliko (možda jer nije bilo drugih tegoba kao nakon prvog) Niti me bolilo išta pri dojenju nakon druge. Onaj prvi usis bi znao bit malo neugodan, al samo to.
Nikad nisam koristila masti za bradavice. Nakon svakog podoja bih premazala bradavice vlastitim mlijekom.
Korra, nadam se da sad već držiš bebicu u rukama!
Sretno na pregledima tko ima!
Kad smo kod urina, moj zadnjih dana ima strašan miris. Boja je normalna, al taj miris te ruši u nesvijest.
Ste imale problema s tim?
Kad smo kod urina, moj zadnjih dana ima strašan miris. Boja je normalna, al taj miris te ruši u nesvijest.
Ste imale problema s tim?
Petra, ako je miris intenzivan jako moglo bi se raditi o nekoj bakteriji. E coli. npr ima jako intenzivan miris. A moze biti i od neke hrane ili pica koje unosis zadnjih dana. Svakako ako se nastavi jos, provjeri urin.

Jutro curke!
Sretno na pregledima danas tko ima 🤞🤗
.
Nikac - meni je isto žuta kombinacija top 😍
.
Korra - sretno, neka bude što bezbolnije i brže 🥰
.
Mom - predivno si ono napisala za Ines 🥰 ona nas smiruje i puni nas pozitivnom, a ti..gospođo draga..tjeraš nas da češće mijenjamo gaće jer s tvojim postovima pišamo od smijeha 🤣 i slažem se, trebale bi i jedna i druga počet pisat 😍🥰
.
Sretno curke koje su nam blizu termina. Baš smo lijepo krenule s bebicama 🥰
.
Još sam nešto htjela komentirat, ali sam zaboravila šta..😏..trudnički mozak 🤷🏻♀️

Dobro jutro, curke. Ja svaku noc doslovno svako dva sata piškim, bas umara to.. Al srecom zaspim uglavnom pa sve do 10 :)
Sretno na pregledima danas tko ima :)

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji