Pokušam još s HM online, ako ne, ne znam što ću. U Ri mi ostaje Yamamay ako dopuste da isprobam.
Nikad toliko muke po grudnjaku kao sada.
Ines i EmEn9, u pravu ste, sad ću ja još malo hahaha, a ima nas nekoliko ovdje u sličnoj situaciji. Baš uzbudljivo vrijeme🙂🙂🙂
.
EmEn9 samo ću moći jesti tekućinu/ meku hranu prvih nekoliko dana jer probava ne radi baš dobro poslije carskog. Možda da pretvorim Pavlovu ili krafne u neki smoothie? 😆
.
Mom_of_4, ona je naša legenda. Ona nas uspije smiriti, i oraspoložiti, a i nasmijati. Nema šanse da idem na pregled, a da ne pomislim na nju i kako joj jedva čekam predati svoj tlak izvještaj hahahaha.
.
Mnoge od nas imaju neke probleme ili problemčiće, ali ovaj forum je mjesto pozitivne energije. Nikada nisam napisala o nekom problemu, a da se nisam osjećala bolje poslije vaših odgovora🥲. Tako, puno ste mi drage sve i do jedna💗.
.
NevaEva ja sam kupila Chicco i vir..iako sam nakon prva 2 poroda koristila vir samo...nisu mi radili problem...al sad cu probat i ovu kombinaciju 😅 i ne perem mrezaste ..
Ja svoj kofer spremila 🥳🥳🥳 jos prije odlaska u bolnicu ubacim grickalice i vodu i gotovo...sad cekat u miru 😅😊
Ines- ti mozes svaki cas...🥳🥳 želim ti stvarno brzo otvaranje...i vec si na dobrom putu...rijetko koja prvorotka tako doceka termin...pola posla si rijesila 💪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ja sam bas horny ovaj tjedan a pretpostavljam da ne smijem jer sam uloziva. Tesko mi je disat, velika sam ko kit, muz me dize s kreveta ujutro.. al bi mogla 😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Ja ne uopće sve me boli i umor me ubija, ali možda mi dođe sutra preksutra pa i meni pomogne da se otvorim 🤣🤣
Ok, super. Thanx na info :) onda kupim 2 paketa, koristim jednokratno i rijeseno.
I ja sam za prvu ruku uzela 2 paketa, a naknadno ću poslat muža po još dva ako zatreba. Sjećam se da sam ih koristila prvih 10/15 dana.
Nakon Chicca mislim koristiti Libress uloške ako uspijem izbjeći rezanje, ako ne, kupujem još Chicca. U Mulleru ima nekih velikih uložaka, njihova marka, al nisam probala. Cijena je puno niža od Chicca. Budemo vidjeli razvoj situacije...
Emmie da da sve što si htjela tokom trudnoće a nisi smjela smiksaj i uzmi sa sobom 🤣🤣🤣🤣 A nama sad sve hrana na pameti a kad rodimo necemo se ni sjetit hrane svejedno ce ti bit u bolnici sto jedes samo da nisi gladna da ti ne kruli u želucu i to je to. 🤣🤣 to uvijek bude tako. Tako ja patila za tom krafnom dok ju nisam pojela a sad mi samo sĺabo od nje kao i od ove zdrave hrane na kraju dođe na isto da si mislim ma sto sam to uopce pojela bezveze 🤣🤣
Cure, ja sam danas u Terranove kupila dva grudnjaka koji komodno mogu za dojenje. Ono pamuk, neotkopcavaju se, ali lako skinu, ono malo izmedu sportski i na trokut. Meni super.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
NevaEva - uzela sam i Chicco (vec prije) i Vir jer sam vidjela na netu da jako puno cura uzima tu kombinaciju, za prvotno jace krvarenje ove chicco, pa kasnije Vir. Iako sam cula da Petrova koristi Loleta (ili tak nekak one prastare i zelene), tak da budem vidjela. Vazno mi je da imam sad sve doma da ne moram decka slat da okolo kupuje kaj sam mogla ja kupit. Vjerujem da ce se naci nesto po sto cu njega morat slat, sto mi je promaknulo 🤣
Bome ja slistila dvije. Na sreću nisu teške i masne, al nisu niti bogate unutra. Za sad nikakvih tegoba.
Ja sam kupila paket chicco uložaka i 4 paketa vir uložaka, meni osobno su ugodniji vir ulošci na onom rezu kad rodim za koristit odmah u bolnici nego chicco ali uzela sam kombinaciju čisto iz razloga jer su chicco dugački pa da kad legnem da nemoram stalno u bolnici do wc-a ako mi vir promoči jer moja kombinacija inače u bolnici nakon poroda je jedan chicco i na njega 2 vir, pa sam na miru znam da nece odmah promočit. Za bolnicu sam uzela 10 komada chicco nek stoje u torbi i 2 paketa vir uložaka, ostalo neka stoji doma pa ako bude trebalo jos mi donesu. Imam veliku torbu pa mi je stalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji