Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    15. Veljača 2021. 05:12

Jutro curke 🦉🦉
    Decko se sprema za posao i govori da nisam normalna, on bi htio spavat a nemre...isto me leda ubijaju, nisko dole, nikako se namjestiti

Ninnach
    15. Veljača 2021. 06:07

Tea2807

Jutro curke 🦉🦉
    Decko se sprema za posao i govori da nisam normalna, on bi htio spavat a nemre…isto me leda ubijaju, nisko dole, nikako se namjestiti

Jooj, skroz suosjećam za leđa, ja se jedva pomičem iz jednog položaja u drugi. Mislim uspijem ali boli ko fa će se sve raspasti, ☺️😬
    Ni moj dragi ne kuži moju "sova rutinu" hehe, 😆😆 a šta ću kad je tsko kako je. Bude se to posložilo već! 

Ines
    15. Veljača 2021. 06:14

Dobro jutro drage moje, neke ste sovice, neke su lijepo spavale, mada mi mogle jos, al nece vise san na oci, a ako sad zaspem nema mi svrhe kad se jos malo krecem spremat za bolnicu i pregled. Sve u svemu vidim da nas danas opet ima dosta pa nam sretno svima i na pregledima i ako koja vadi neke nalaze 🤞💗🥰
    Ja sinoc tek skuzila da mi pise da ce mi radit aminoskopiju 🙈 i mislim si pojma nemam sta je to, kad idem vidjet na dr. google i skuzim sta je ahh, a ja u uvjerenju da je nesto preko ultrazvuka, a ono vaginalni pregled plodne vode. Nekome bilo bolno, nekome ne, svasta se pise. Ja se osobno ne bojim jer znam da ako ce me bit toga strah, pa kak cu onda rodit 🙄 vidjet cemo kako ce biti.
    Sretno svima jos jednom 👍🥰

Nea 💗

Ninnach
    15. Veljača 2021. 06:25

Ines

Dobro jutro drage moje, neke ste sovice, neke su lijepo spavale, mada mi mogle jos, al nece vise san na oci, a ako sad zaspem nema mi svrhe kad se jos malo krecem spremat za bolnicu i pregled. Sve u svemu vidim da nas danas opet ima dosta pa nam sretno svima i na pregledima i ako koja vadi neke nalaze 🤞💗🥰
    Ja sinoc tek skuzila da mi pise da ce mi radit aminoskopiju 🙈 i mislim si pojma nemam sta je to, kad idem vidjet na dr. google i skuzim sta je ahh, a ja u uvjerenju da je nesto preko ultrazvuka, a ono vaginalni pregled plodne vode. Nekome bilo bolno, nekome ne, svasta se pise. Ja se osobno ne bojim jer znam da ako ce me bit toga strah, pa kak cu onda rodit 🙄 vidjet cemo kako ce biti.
    Sretno svima jos jednom 👍🥰

Baš sam i ja neki dan čitala o amnioskopiji, mišljenja su kako navodiš, podijeljena. No, ne sumnjam u tebe i vjerujem da će sve biti dobro!! Javi se s rezultatima pregleda obavezno, sretnooooo💪💪🤗

Lonmi
    15. Veljača 2021. 06:27

Zara hvala ti, nadam se da je nesto otislo gdje treba, malo uđe i onda zapne, probam gurnuti na silu i bolno je, zaljepi se, onda ju dobijem van i sva se raskrvarim usput, inace ima krvi dok se apsorbira. 
    Nije valjda moguce i s njom neku glupost unutra uciniti, tipa preduboko gurnuti, potaknuti otvaranje itd.? 
    Ne znam nista o tim vaginaletama ove su mi druge u zivotu i zbilja mi se to ne radi u trudnoci 🥴

I ja sam u klubu bolnog donjeg dijela leđa, ljutita sam legla, muz je hrkao, nista spavala skoro, a nema mi nikakvog polozaja koji bi odgovarao da smanji pritisak na leda 🥴🥴, znaci tako ce od sad do kraja biti 😂

Ninnach
    15. Veljača 2021. 06:27

Jutro ženskee! 🦉🦉 Vidim da vam je bilo lijepo za valentinovo! Mene je ujutro dočekao pokloncic na stolu, onda smo narucili rucak i kasnije isli prosetat korzom. 😃 Bio je improvizirani karneval pa smo uzeli kavu i malo uživali 🤗
    https://ibb.co/vXxXnQJ
    https://ibb.co/FV3P92Q
    https://ibb.co/1LbmWbz
    Kasnije gledali film i ode dan 😍
    Divne ste sve! I super su vam torte i slastice, mileramku obožavaam 😃
    Linea negra - počela je negdje oko 25.tt,sad se već dobro vidi s donje strane, a pupak se još nije izbocio, iako se poprilicno izravnao u odnosu na prije 😊
    Sretno danas na pregledima!! 😃

Lijepe fotkice, nema šta! Neka je vama bilo lijepo, to je bitno! Lines negra se meni tek nedavno pojavila i to samo ispod pupka, a sam pupak ispupčen prema van uh.. Odavno

Lonmi
    15. Veljača 2021. 06:30

Ines sretno! Nadam se da ce biti njezni i da nece nista boljeti 😊🤞

Ninnach
    15. Veljača 2021. 06:36

Lonmi

Zara hvala ti, nadam se da je nesto otislo gdje treba, malo uđe i onda zapne, probam gurnuti na silu i bolno je, zaljepi se, onda ju dobijem van i sva se raskrvarim usput, inace ima krvi dok se apsorbira.
    Nije valjda moguce i s njom neku glupost unutra uciniti, tipa preduboko gurnuti, potaknuti otvaranje itd.?
    Ne znam nista o tim vaginaletama ove su mi druge u zivotu i zbilja mi se to ne radi u trudnoci 🥴
    .
    I ja sam u klubu bolnog donjeg dijela leđa, ljutita sam legla, muz je hrkao, nista spavala skoro, a nema mi nikakvog polozaja koji bi odgovarao da smanji pritisak na leda 🥴🥴, znaci tako ce od sad do kraja biti 😂

Meni samo to ležanje ns boku umanji bol u leđima. I kao piše stavit jastuk među koljena. To nisam isprobala priznajem. Ali da, pogoršalo mi se prema posljednjim tjednima... A to je opet normalno, tako pišu barem. Meni se zapravo zadnjih dana fogađa i to da mi nos bude začepljen, a kad ga pušem pucaju unutra kapilare pa krvari. Ništa strašno ali opet novo. Nadam se da ćeš uspijeti izaći na kraj s tim nesretnim vaginaletama. Sretno!! 

Bubica1
    15. Veljača 2021. 07:15

Jutro svima! Evo i ja se probudila oko pola 5 ,ali ne baš lijepo. Takav me grč u listu ulovio da sam počela maltene vikati kako je boljelo, dragi mi je rekao da sam valjda cijelu zgradu probudila. 😳😬 Hvala Bogu pa je prestalo nakon što me on izmasirao. Uf, grozna bol uglavnom. Ali uspjela sam nekako zaspati natrag. 
    Ninnach, i meni je cijelu noć nos začepljen praktički od početka trudnoće, a zadnjih par dana također ispušem krv, kao što kažeš, valjda te kapilarice u nosu. 🤷
    Ines, i mene zanima kakvo će stanje danas biti i šta će mi reći. Valjda ne bude neki deseti doktor s nekom stotom dijagnozom. 🤦 Nadam se da će biti sve u redu. ❤️🙏 I tebi sretno na pregledu i amnioskopiji, još ti je jako malo ostalo, javi nam se poslije da ne budemo opet u panici gdje nam je Ines i jel' još uvijek u komadu. 😁
    Lonmi, suosjećam s tobom glede vaginaleta. Ja sam do 14. tjedna stavljala utriće 3x2. Znam da nije za usporediti jer su oni puno manji, ali svejedno dok je dolje suhoća, užasno je neugodno. Vjerujem da ti nije lako, ali sigurno donose više koristi nego štete pa probaj izdržati još malo. Kolko ih još imaš?

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    15. Veljača 2021. 07:24

PREGLEDI 2. MJESEC
    Gita_kc 15.02.
    Bebanomoje 15.02.
    Lavica13 15.02.
    Ninnach 15.02.
    Ines 15.02.
    Bubica1 15.02.
    NevaEva 16.02.
    Kety992 16.02.
    Ertzui 17.02.
    Thera 19.02.
    Nikac 19.02.
    Ridja 19.02.
    Girl1234 23.02.
    Mom_of_4 23.02.
    Avama 23.02.
    PREGLEDI 3. MJESEC
    Jagodica 01.03.
    Lonmi 01.03.
    Deleted user 02.03.
    Petra982 02.03.
    Lunica 09.03.
    Ertzui 18.03.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.