Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    15. Veljača 2021. 04:08

Jutrooo oh pa danas smo zara i ja dezurne sovice..ja isla na Wci to je to od sna nekad trpim do zadnjeg jer znam u podsvijesti kad ustanem da je  cao spavanju

Ninnach
    15. Veljača 2021. 04:31

Pozdrav sovicama! Mislile ste da spavam? Aha... Kako da ne! 😂😂
    Evo razmišljam o današnjem pregledu i šta ću korisnog saznati, barem datum poroda...
    Leđa me ubijala cijeli dan, i sad ih osjećam... Te čari trudnoće 😁😁
    Sutra punim 38tt. Pitam se kuda je proletilo vrijeme...
    Idem i ja skuhat neku kavu... 
    Danas nas par ima preglede, svima sretnooo!
    👶👶👶

• Tea2807
    15. Veljača 2021. 05:12

Jutro curke 🦉🦉
    Decko se sprema za posao i govori da nisam normalna, on bi htio spavat a nemre...isto me leda ubijaju, nisko dole, nikako se namjestiti

Ninnach
    15. Veljača 2021. 06:07

Tea2807

Jutro curke 🦉🦉
    Decko se sprema za posao i govori da nisam normalna, on bi htio spavat a nemre…isto me leda ubijaju, nisko dole, nikako se namjestiti

Jooj, skroz suosjećam za leđa, ja se jedva pomičem iz jednog položaja u drugi. Mislim uspijem ali boli ko fa će se sve raspasti, ☺️😬
    Ni moj dragi ne kuži moju "sova rutinu" hehe, 😆😆 a šta ću kad je tsko kako je. Bude se to posložilo već! 

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Ines
    15. Veljača 2021. 06:14

Dobro jutro drage moje, neke ste sovice, neke su lijepo spavale, mada mi mogle jos, al nece vise san na oci, a ako sad zaspem nema mi svrhe kad se jos malo krecem spremat za bolnicu i pregled. Sve u svemu vidim da nas danas opet ima dosta pa nam sretno svima i na pregledima i ako koja vadi neke nalaze 🤞💗🥰
    Ja sinoc tek skuzila da mi pise da ce mi radit aminoskopiju 🙈 i mislim si pojma nemam sta je to, kad idem vidjet na dr. google i skuzim sta je ahh, a ja u uvjerenju da je nesto preko ultrazvuka, a ono vaginalni pregled plodne vode. Nekome bilo bolno, nekome ne, svasta se pise. Ja se osobno ne bojim jer znam da ako ce me bit toga strah, pa kak cu onda rodit 🙄 vidjet cemo kako ce biti.
    Sretno svima jos jednom 👍🥰

Nea 💗

Ninnach
    15. Veljača 2021. 06:25

Ines

Dobro jutro drage moje, neke ste sovice, neke su lijepo spavale, mada mi mogle jos, al nece vise san na oci, a ako sad zaspem nema mi svrhe kad se jos malo krecem spremat za bolnicu i pregled. Sve u svemu vidim da nas danas opet ima dosta pa nam sretno svima i na pregledima i ako koja vadi neke nalaze 🤞💗🥰
    Ja sinoc tek skuzila da mi pise da ce mi radit aminoskopiju 🙈 i mislim si pojma nemam sta je to, kad idem vidjet na dr. google i skuzim sta je ahh, a ja u uvjerenju da je nesto preko ultrazvuka, a ono vaginalni pregled plodne vode. Nekome bilo bolno, nekome ne, svasta se pise. Ja se osobno ne bojim jer znam da ako ce me bit toga strah, pa kak cu onda rodit 🙄 vidjet cemo kako ce biti.
    Sretno svima jos jednom 👍🥰

Baš sam i ja neki dan čitala o amnioskopiji, mišljenja su kako navodiš, podijeljena. No, ne sumnjam u tebe i vjerujem da će sve biti dobro!! Javi se s rezultatima pregleda obavezno, sretnooooo💪💪🤗

Lonmi
    15. Veljača 2021. 06:27

Zara hvala ti, nadam se da je nesto otislo gdje treba, malo uđe i onda zapne, probam gurnuti na silu i bolno je, zaljepi se, onda ju dobijem van i sva se raskrvarim usput, inace ima krvi dok se apsorbira. 
    Nije valjda moguce i s njom neku glupost unutra uciniti, tipa preduboko gurnuti, potaknuti otvaranje itd.? 
    Ne znam nista o tim vaginaletama ove su mi druge u zivotu i zbilja mi se to ne radi u trudnoci 🥴

I ja sam u klubu bolnog donjeg dijela leđa, ljutita sam legla, muz je hrkao, nista spavala skoro, a nema mi nikakvog polozaja koji bi odgovarao da smanji pritisak na leda 🥴🥴, znaci tako ce od sad do kraja biti 😂

Ninnach
    15. Veljača 2021. 06:27

Jutro ženskee! 🦉🦉 Vidim da vam je bilo lijepo za valentinovo! Mene je ujutro dočekao pokloncic na stolu, onda smo narucili rucak i kasnije isli prosetat korzom. 😃 Bio je improvizirani karneval pa smo uzeli kavu i malo uživali 🤗
    https://ibb.co/vXxXnQJ
    https://ibb.co/FV3P92Q
    https://ibb.co/1LbmWbz
    Kasnije gledali film i ode dan 😍
    Divne ste sve! I super su vam torte i slastice, mileramku obožavaam 😃
    Linea negra - počela je negdje oko 25.tt,sad se već dobro vidi s donje strane, a pupak se još nije izbocio, iako se poprilicno izravnao u odnosu na prije 😊
    Sretno danas na pregledima!! 😃

Lijepe fotkice, nema šta! Neka je vama bilo lijepo, to je bitno! Lines negra se meni tek nedavno pojavila i to samo ispod pupka, a sam pupak ispupčen prema van uh.. Odavno

Lonmi
    15. Veljača 2021. 06:30

Ines sretno! Nadam se da ce biti njezni i da nece nista boljeti 😊🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI