Eleonora Cestitam od ❤️ 🥳🥳🥳🥳🥳❤️ Super da je sve u redu i da ste zive i zdrave...ne mogu se sitit tocno zbog cega su govorili da beba ima bilo sta il da nesto ne stima,Al najvaznije je da su falili i da se rodila zdrava sve drugo ce doci na svoje.🙏🏻😇 brz oporavak obadvima

Digli su frku jer sam imala dosta plodne vode. Bezveze su digli frku ali više nisam ni ljuta na to. Bitno da je bebica dobro i da je sve super prošlo
Eleonora ajme da je pisala si...ma ja jedva cekam kraj jer mi je stresa previse eto..pa nek
Boli koliko oce...sve sta procitam samo se snervam...ako se ne sekiram oko jednog jesam oko drugog i tako u krug..bas mi Ej dosta E da mene oce uvatit tako ka tebe taman sam 38 tj u cetvrtak pa daj nek krene i cao...imas kakav recept 😂😂😂

Eleonora, čestitke 🥳🥳🥳💝💐
Brz oporavak ti želim! Uživaj sa svojim malim anđelićem!
Danas sam preskočila kavu pa odoh u krevet. Sutra ujutro pregled, nadam se da se neš pomaknulo dole!
Mom - Imam recept - hodanje po stepenicama. (Kroz šalu kažem). Kako sam noć prije staaaalno išla na wc a kupaona je kat niže, reći ću da je to pripomoglo. Makar nije jer sam išla na wc vjerojatno baš zato što su to bile pripreme :)
Ma u mene je špilja zapečaćena i zatvorena.triba ode muke da se ova konzerva otvori ...
Ja nezz koje sam ja sorte s obzirom sta sve radim pa da se bar zub otvorim nego nista.pfffff

Palonkicee a opet si dobro to odradila i relativnobse brzo otvorila...da su ti probili vodenjak mozda bi jos i prije...sad odmori i sutra si ko nova😊
i mene krpaju neki menstrualni al stane obicno ko i tebimateja.. priprema se ...
ja ssam sutra u bolnici ns ctgu al mi je rekao da dodjem popodne da ce biti manja guzva...on je dezuran pa mogu cijeli dan...
Eleonora cestitkee💞💞
Busice su vam super,moj je najslicniji Petrinom..
idem probati zaspati ako ne pojaca ova bol...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jao nadam se da ce mi dati malo lufta jos ak sve bude ok s 41 i ak se nista ne pokrene, fkt se uzasavam indukcije 🙄🙄🙄🙄
Lussi, sumnjam cak da ce ti raditi ctg sutra, meni radili prvi put s 39 pa s 40 tjedana u Vinogradskoj. Kad si narucena? Imam osjecaj da je bolje sto ranije, tamo oko 10-11 se bas guzva napravi
Nadam se,nek se samo pokrene🤞🏼🤞🏼
A steta,bas me zanima..evo ko sovica sam, zaspala oko 23 i od pola 2 budna..nikako zaspat, razmisljam kaj bude u TA, kaj ak me ostave🤣 bedak, 100 scenarija imam,a jucer sva sretna jer vrijeme ide i jer krecem u TA.. ah taj zenski mozak.
Jos mi pas dosao do kreveta maloprije,on bi se mazio.. mislim si,jel se ti pripremas da se ja ne vratim iz bolnice sutra.. tj danas 🤣🤣🤣🤣
Narucena sam u 8:50, samo dok se ja snadem prvo,rekla sam doci pol sata ranije da ne kasnim😅 vani se ceka pa dodu po nas ili kako to ide? Ne znam ni tocno koja je zgrada🤣 ja sam ko tutlek hahaha

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Eleonora cestitam! Brz oporavak ti zelim💓
Lunice kod tebe je krenulo nesto🙈💞

.
Ma u mene je špilja zapečaćena i zatvorena.triba ode muke da se ova konzerva otvori …
Ja nezz koje sam ja sorte s obzirom sta sve radim pa da se bar zub otvorim nego nista.pfffff
Bar si ti aktivna stalnoo,a ne otvaras se🥴

.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji