Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    10. Veljača 2021. 14:01

Lussi🎀

Ja nisam urin trebala za ogtt..
    Dosla sam,izvadila krv, popila tu vodu, pa cekala 1h pa opet izvadila krv i onda jos 1h i izvadila krv🤷🏼‍♀️
    A jutros kad sam isla za jetrene ili sto vec me poslala znog svrbeza su mi izvadili dvije epruvete i morala sam dat urin,a doktorica rekla samo vadenje krvi i ja lijepo piskila doma tak da sam tam jeeeedva nekak🤣 nisam opce ocekivala..
    Kety jos malo i ti si ispod 100 dana,pratis me u stopu, ja sam danas na 99 🥳🥳🥳🥳

Ja pa za jetrene nisam davala urin 😂😂😂

10. Veljača 2021. 14:08

Lonmi

Lussi🎀

Ja nisam urin trebala za ogtt..
    Dosla sam,izvadila krv, popila tu vodu, pa cekala 1h pa opet izvadila krv i onda jos 1h i izvadila krv🤷🏼‍♀️
    A jutros kad sam isla za jetrene ili sto vec me poslala znog svrbeza su mi izvadili dvije epruvete i morala sam dat urin,a doktorica rekla samo vadenje krvi i ja lijepo piskila doma tak da sam tam jeeeedva nekak🤣 nisam opce ocekivala..
    Kety jos malo i ti si ispod 100 dana,pratis me u stopu, ja sam danas na 99 🥳🥳🥳🥳

Ja pa za jetrene nisam davala urin 😂😂😂

Ma daj hahahah ajde sad ti reci
    Pa to svako svoju politiku vodi🤣🤣🤣🤣

Ninnach
    10. Veljača 2021. 14:12

EmEn, potpisujem što si napisala. Sad mi je sve sto puta teže, a sva sreća da sam mogla spakirati i pripremiti sve ranije. I također imam porukicu na kojoj piše mob i punjač uzeti🤣🤣haha... Uglavnom, sve bitno je valjda riješeno. Samo još mor pitati za vinogradsku jel treba šta za bebu, jer zadnji put sve su imali svoje pa da ne furam bezveze. Ionak mi mali kofer...
    Ines, da li ti znaš ili netko možda drugi... Što znači kratica u nalazu fx/3  za fundus maternice? Da li već znači da se beba spustila polako ili kaj? Jer u prošlom mi je nalazu od prije 3tj fx/5....ako netko zna... Hvala! 

bebolinka
    10. Veljača 2021. 14:13

EmEn totaaaaalnoooo se slažem, znaci krepala bi da sad moram nešto, muka mi je samo na pomisao. Još kao trebala bi uzet bar jednu dekicu i jastučić za krevet i neda mi se ni to tražit vise 🤣 i za bolnicu moram u kofer ubaciti vodu i za grickanje i to nikako 🤣🤣 ovaj kraj je bas samo za lezat i odmarat, bas tijelo traži odmor 
    ..
    Ines i ja sam takva 😁 volim da mi je sve lijepo spremno prije pa sam mirna, i to šta kazes mrzim da mi neko drugi slaže i neznam di mi je hahaha 

Emmie
    10. Veljača 2021. 14:19

EmEn9 u pravu si, ja sam sve krenula sređivati sa 37/38 tt. Crkla sam. Bolničku torbu još nisam potpuno spakovala, ali moram do petka. Samo mi se leži😑

bebolinka
    10. Veljača 2021. 14:19

Eee cure imam jedan savjet, rekle su mi prijateljice i kuma da si kupim Rivanol i nakon poroda ako sam dolje sivana da natopim na uložak jer isušuje ranu, i njima su otpali konci dok su bile još u bolnici, došle kući i sve normala. 
    Tako da sam si ja kupila 😁 ako netko želi pa da zna, ugl sve tri oduševljene, svaki dan bi natopile uložak i dolje pritisnule na ranu 

blossom
    10. Veljača 2021. 14:28

EmEn zanemarila sam tvoj post jer nisam u manjim tjednima 
    Znam da iduća dva tjedna mi budu na turbo pogon...al budem nekako i to...još sam ljepila tu excel tablicu sa popisom odavno - bitno da ga imam hahaha
    ---
    Znam da je netko pitao - ali nisam upamtila odgovor - s čime ste dezinficirali opremu tipa dječja kolica - iskreno još nisam probala skinut sve sa njih, pa ako imate savjet s čime pošpricat, oribat ak ne bude moglo u mašinu...
    Moram i ta kolica izvježbat zatvaranje, otvaranje, sjedalica u auto...to mi je totalna nepoznanica, sve stoji i čeka, strašno 

• EmEn9
    10. Veljača 2021. 14:30

Eto super sad mi je lakse kad nisam jedina koja traži kauč i di ću zaleć 🤣🤣🤣🤣 Da tako i ja volim sve sama složit i da sam na miru a imat će svejedno i mama i muž šta radit i s djecom i po kući kad ja rodim tako da sam htjela ovo sve ostalo sama pripremit da znam di mi je šta.
    .
    Trudnički mozak sad sam se sjetila da je netko pitao dali ostaje trag nakon ovih zvjezdica, iskreno neznam jer sam ih tek stavila ali vidim da se i svako malo jedna onako malo odlijepi jer nije jako ljepilo, pa mislim da nece bit problema. Jedino moze ostat ispod malo ljepila ili da malo promjeni boju a lagane su skroz tako da sumnjam  da ce bas skinut boju. 😉

mom_of_4
    10. Veljača 2021. 14:41

Bebolinka vidis meni je gin bas pozornost na rivanol skrenia i reka ni cut... i u viziti iza poroda su rekli ne to se prije koristilo rivanol ne isušuje nego s njom nikako da zacijeli kad stalno namaces..🤗 pa sad sto ljudi sto cudi ..ja sam se ceeesto polivala dole čistom vodom i dobrooo bi se posušila tapkajući ručnikom i proslo bez greske...ako bi peckalo ili zatezalo dan dva malo octenisept pošprican i cao nikakva namakanja ni natapanja s nicim poanta je da rana bude cista i suha..ako ja lazem lazu i mene doktori...jedan je moj gin a drugi moja”veza” u rodilistu valjda znaju sta pricaju ...nezz ti probaj ovo je samo moje iskustvo 

Girl1234
    10. Veljača 2021. 14:48

Meni je prijateljica nedavno rodila i isto rekla da ju je Rivanol spasio.. Da je rana brzo zarasla.. A ko ce ga znat.. Ona je meni to dala, ja cu probati.. I da, možete probati i s Gospinom travom, to vam isto ima kupiti u ljekarni, mada je meni majka napravila pa nisam kupovala 
    I da.. Sto se tiče torbe za bolnicu, mislim da je zabilješka na njoj meni biti: ponesi nes za jest! 😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.