Ja sam u lidlu kod arena centra. Ako je koja tu sutra u 7, ka cu bit ona u sarenoj bundi 😂Donat mislim donut, krafne s rupom kakve simpsoni jedu, ne mg donat sa secerom, to ne postoji, ako sam nekome dala lazna nadu sad 😂
Hahaha, e kako si me nasmiijala, natacem se vodom i citam o tom donatu sa secerom i mislim si pa kaj je to nekaj novog, moram probat i ti napises donut, svu vodu poprskala po stolu od smijeha 🤣
.
Ja sebi skicam gace i tajce🤔 samo s njihovim velicinama sam si nekak na vi🤭
.
Divna komoda i robica, NevaEva, sve me presjece u trbuhu kad si zamislim da uskoro pocinju stizati bebice koje ce to koristit, pa se sjetim da i meni stize 🤣🤦♀️ e onda me hvata panika i vec vidim da i ovo malo kaj sam kupila bude ili premalo ili preveliko i da bu decko morao u nedjelju predvecer zaletit na benzinsku "Imate bodije?"🤣🤣🤣
Ja sam u lidlu kod arena centra. Ako je koja tu sutra u 7, ka cu bit ona u sarenoj bundi 😂
Jedva cekaaaam.. e jedino sam skuzila da cu potkosulje uzet u h&m jer isto kostaju a u paketu su 2 crne. Radije bi 2 crne nego jednu roznu, jednu sivu. Pikiram prvenstveno na tajice i donat sa secerom ali mi se svidja jako i crveni ogrtac (55kn, svilen) koji imaju sad zbog valentinova, za neka seksualno aktivnija vremena 😏
Onda se vidimo haha 😂
A ja sam potkušulje u HMa malo više platila, baš one na kopčice, oko 140 kuna ja mislim 2x. Ali su kvalitetom top mogu reć.
Ja ću produžit do HMa po grudnjake, jer nisu imali moju veličinu prošli put 🤔
Poslao mi muller poštu, da me čeka etui za pelene u areni, vlažne maramice neke njihove i kupone za baby proizvode plus 15% popusta.
Isplati se uzet tipa pampersice 2+1 gratis, sudocream na 20% i tako neki kuponi. Lijepo od nji 😬
E Nikac, htjela sam te pitati, ti se isto bavis jogom, jel tak? Imas koji dobar video ili channel za preporucit, koji ti mozda isto pratis i radis? Ja ova 2-3 videa koja gledam vec znam napamet recitirat 🧘♀️
Žene evo me! Dobra stvar je da sam zatvorena, malo lošija stvar je da cerviksa više nemam 🤣 beba je skroz nisko, plodove vode dosta, mjere odgovaraju tjednima, ima cca 2.900 - meni se to čini malo nekako ali nema veze, dobro je, a možda je i krivo izmjereno jer je fakat skučen već i stisnut. Kontrola za tjedan dana na sv. Duhu, kaže doktorica ako izdržite do tad 😰
Moje pitanje ako ima neka primjer- koliko se može izdržati bez cerviksa i bez mirovanja? 🤣 Iako ovi bolovi koje imam mi ne ulijevaju neku nadu ali ipak... 😁
Cure pa kaj vi to racunate tocno do 40 tt?😜 Ja racunam jos 10 tj i da sam u terminu i idem ja roditi.😊
S nadam da nece biti prije 🙏, nek moja curica nikud ne zuri do onda 🙏.
Jagodice i Nikac cure ja vam zavidim, ja porezem nokte na nogama i zavrsim na hitnoj s krvarenjem 2h poslje toga 🥺 i ja bi jogu i nesto da se istegnem.
Žene evo me! Dobra stvar je da sam zatvorena, malo lošija stvar je da cerviksa više nemam 🤣 beba je skroz nisko, plodove vode dosta, mjere odgovaraju tjednima, ima cca 2.900 - meni se to čini malo nekako ali nema veze, dobro je, a možda je i krivo izmjereno jer je fakat skučen već i stisnut. Kontrola za tjedan dana na sv. Duhu, kaže doktorica ako izdržite do tad 😰
Moje pitanje ako ima neka primjer- koliko se može izdržati bez cerviksa i bez mirovanja? 🤣 Iako ovi bolovi koje imam mi ne ulijevaju neku nadu ali ipak… 😁
Ines je vec dosta dugo bez cervixa i nije samo mirovala 😊
Moje pitanje ako ima neka primjer- koliko se može izdržati bez cerviksa i bez mirovanja? 🤣 Iako ovi bolovi koje imam mi ne ulijevaju neku nadu ali ipak… 😁
Wooow!! Stiže nam bebica uskoro😊
Meni kad je mjerio cerviks u ponedjeljak, bio je 4,17...moj se ne skraćuje od početka, a ja ono mislila da ga možda i nemam više.
Znači dobra ti je bila intuicija!! Vidiš, prognozirala ti je tjedan dana ako izdržiš,.. A i ti si sama mužu pričala da možda nećeš izdržat do termina hehe
Baš me zanima ko će prvi probit led! Ajde, znači da se bliži kraj ovim aktualnim tegobama. Sve u svemu... 👍😬☺️Čekamo s tobom🤗🤗
E, da, ovo mjerenje... Ne uzdam se u to više previše
... U bolnici mi uvijek manje nego kod privatnika, a privatnik ima sto puta bolji uzv. Tako da, mogućeda su ti pogrije#ili procjenu ko meni zadnji put.
Moje pitanje ako ima neka primjer- koliko se može izdržati bez cerviksa i bez mirovanja? 🤣 Iako ovi bolovi koje imam mi ne ulijevaju neku nadu ali ipak… 😁Ines je vec dosta dugo bez cervixa i nije samo mirovala 😊
Da, nje sam se odmah sjetila. Ali iako ne miruje ipak malo pazi. Ne saginje se, ne diže teško itd... Ja u uvjetima u kojima jesam ne mogu baš na ništa pripaziti. Dijete moram podić bar par puta dnevno, sve kućanske poslove obavljam sama jer je muž na poslu a iza posla radi na kući 🙄 a kako bude, ja sam se iskreno bojala da će mi reći da sam otvorena i poslat me kući po torbu za bolnicu 🙈
MareiKate 😳 "ošo" cerviks, ha? 😂 Ti si u terminu, sve je super, beba je koliko vidim uvijek veca nesto nego sto izmjere i sve bude dobro. Ako ne mislia mirovat bit ce brze, tak bi bar trebalo bit 😅 ajd miruj bar 3 dana pa rodis za 8 😅 neki kompromis si napravi u glavi.
.
Jagodica ovo je sve tak smijesno malo, ja ne mogu vjerovat da cemo bit mame uskoro 😂😂😂
.
Moram onda vidjet za te potkosulje opet al cinilo mi se da je pisalo 99kn za dvije, mozda sam fulala. Mozda su grudnjaci 99 za 2? Grudnjake cu vidjet na licu mjesta kakvi su brojevi. Ako mi Ridja ne mazne pred nosom 😂
Moje pitanje ako ima neka primjer- koliko se može izdržati bez cerviksa i bez mirovanja? 🤣 Iako ovi bolovi koje imam mi ne ulijevaju neku nadu ali ipak… 😁Ines je vec dosta dugo bez cervixa i nije samo mirovala 😊
Da, nje sam se odmah sjetila. Ali iako ne miruje ipak malo pazi. Ne saginje se, ne diže teško itd… Ja u uvjetima u kojima jesam ne mogu baš na ništa pripaziti. Dijete moram podić bar par puta dnevno, sve kućanske poslove obavljam sama jer je muž na poslu a iza posla radi na kući 🙄 a kako bude, ja sam se iskreno bojala da će mi reći da sam otvorena i poslat me kući po torbu za bolnicu 🙈
A daa, znam da s malim djetetom ne mozes tako. Ja ti znam zenicu koja je s curicom od 2 godine bila i otvorena i bez cervixa nekih mj i pol, isto je sve radila ako te to moze malo utješiti 😊
U svakom slucaju u terminu si tako da nema straha, jos ces ti mozda i do 39, 40 tt, nikad se ne zna.
.
Nezz tko je pisao za cervix, tako mene muci sta mi je kod moje bio 38mm, a kod privatnika 32mm, a znam da je on to puno preciznije izmjerio. To su super mjere jos uvijek, ali pa kud je brate mili to vec sve krenulo. I ti njihovi vrsci prsta i smanjivanje, a ja ne mrdam.
Sad strepim od novih pregleda jer me strah da ne veli da sam i otvorena.
Sortiraj odgovore
Najstariji