Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    10. Veljača 2021. 15:35

EmEn  hahahah jel tako ja cu doc dole otvorena 4-5 prstiju prosetat cu po radaoni lec u box dva tiska i rodila.porod od 20 minuta bez bolova .. pa Al se vise nisam rastemala doli ne treba mala put sebi pravit,i caca joj moze glavom proc koliko sam se sritnica rascetvorila puta i kolika su joj braca bila 🥴 tako da se veselim brzom i laganom porodu 🥳🥳🥳🥳😁

• EmEn9
    10. Veljača 2021. 15:35

NevaEva sve je jako slatko.🤗
    .
    Ja razmisljam da necu sutra ici u lidl jer cu bezveze potrositi 300-400kn a za trudnocu mi vise ne treba nista, gotova sam a ni za bebu. Jedino u petak poslje pregleda odoh ja po krafne pa kud puklo.🤣

10. Veljača 2021. 15:36

anaAn

NevaEva - upravo sam se rasplakala na tvoje slike 🥺😔
    Bas mi tesko pada sto ne mogu uzivati u shoppingu, spremanju, peglanju…

E da te utjesim, nisam ni ja uzivala u peglanju 2 sata 😅 Znam da ti je tesko sad.. ali to ce sve proc. Nisi si tak zamisljala trudnocu, kuzim te skroz, al tvoj mali frajer bude savrsen. Sve ostalo ce past u zaborav. Saljem ti big hug 😘😘
    Btw, komodu i kinderbet sam uzela online i ove kutije jer mi je ikea trenutno prevelika za setnjice.

10. Veljača 2021. 15:40

EmEn9

NevaEva sve je jako slatko.🤗
    .
    Ja razmisljam da necu sutra ici u lidl jer cu bezveze potrositi 300-400kn a za trudnocu mi vise ne treba nista, gotova sam a ni za bebu. Jedino u petak poslje pregleda odoh ja po krafne pa kud puklo.🤣

Pametno. Meni ce taman dobro doc jos jedne tajice za zadnja 2mj (ili manje), za bebu vise ne kupujemo. Po krafne moras, to je visa sila 😅

bebolinka
    10. Veljača 2021. 15:42

mom_of_4

EmEn hahahah jel tako ja cu doc dole otvorena 4-5 prstiju prosetat cu po radaoni lec u box dva tiska i rodila.porod od 20 minuta bez bolova .. pa Al se vise nisam rastemala doli ne treba mala put sebi pravit,i caca joj moze glavom proc koliko sam se sritnica rascetvorila puta i kolika su joj braca bila 🥴 tako da se veselim brzom i laganom porodu 🥳🥳🥳🥳😁

Hahahhahahahhhhh 🤣🤣🤣🤣🤣

Tako ćemo sve, doc prošetati, malo se napet i beba vani 

10. Veljača 2021. 15:47

bebolinka

mom_of_4

EmEn hahahah jel tako ja cu doc dole otvorena 4-5 prstiju prosetat cu po radaoni lec u box dva tiska i rodila.porod od 20 minuta bez bolova .. pa Al se vise nisam rastemala doli ne treba mala put sebi pravit,i caca joj moze glavom proc koliko sam se sritnica rascetvorila puta i kolika su joj braca bila 🥴 tako da se veselim brzom i laganom porodu 🥳🥳🥳🥳😁

Hahahhahahahhhhh 🤣🤣🤣🤣🤣

Blago vama 😋😋🤣🤣
    Ja sam s Girl po tom pitanju, pripremam se na cijelodnevni masakar i jos razmisljam o opcijama kak da izbjegnem porod, prirodni i carski,  a da imam bebu 😅😅

10. Veljača 2021. 15:53

Jagodicaaaa jos 9!! 😍😍😍😍

bebolinka
    10. Veljača 2021. 15:55

NevaEva

bebolinka

mom_of_4

Hahahhahahahhhhh 🤣🤣🤣🤣🤣

Blago vama 😋😋🤣🤣
    Ja sam s Girl po tom pitanju, pripremam se na cijelodnevni masakar i jos razmisljam o opcijama kak da izbjegnem porod, prirodni i carski, a da imam bebu 😅😅

I meni je prva beba ne brini 🤣🤣🤣 to ja samo maštam hahahaha

nikac
    10. Veljača 2021. 15:58

Rivanol - meni ga je jedna prijateljica preporučila ali ona nije imala nijedan šav jer nije popucala niti su je rezali.
    Pripreme - moj horoskopski znak (djevica) ne dozvoljava mi da budem previse opustena po tom pitanju  pa sam ja sa svime krenula na vrijeme i laganini, bez stresa i pritiska. Komoda mi je montirana i sva robica mi je unutra a sa pranjem i peglanjem mislim pomalo krenuti za jedno mjesec dana kad ostanem na porodiljnom. Na proljece planiramo i ofarbati sobu, barem mjesec dana prije termina da je sve spremno, cak i torba za rodiliste. Zelim zadnji mjesec samo uzivati, odmarati koliko god mi je potrebno i eventualno nadokupiti koju sitnicu ako skuzim da nesto fali. Btw danas sam si napisala "plan poroda" 
    Lidl here I come! Pikiram rifle, tajice, topice i grudnjake i donje plahte za krevetic. 
    Ne znam tko je napisao ali mozda bolje uzeti crne kanotjere radi eventualnih flekica? U Lidlu su sive i roze a i znaci cijena je ista kao u H&M? 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• thera
    10. Veljača 2021. 16:07

I ja sam jedna od onih koja se sprema na 15 sati poroda. Ma sta 15, 2 dana😰 Jos kad se sjetim da me vjerojatno ceka inducirani... valjda cu prezivjeti ko i sve mi.
    Seks-cure koje su vec radale i imaju iskustva,kad ste se prvi puta nakon poroda usudile upustiti u seks? I kakav je osjecaj? Meni na samu pomisao da cu dolje popucati,biti rezana i sivana seks ne pada napamet slj. par godina🙈😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.