AnaAn mozda i je pa nisam osjetila 😂😂😂
Na nalazu ti pise da je bio bris na bakterije, gljive i taj streptokok i da nemam nist od toga.
I ja sam tad imala uzv, vaginalni pregled, ctg, bris i pogledala je nalaz od onog 2.vadjenja krvi za rh s 34 kaj se radi. Na svakom iducem pregledu je radila ctg i vaginalni ILI uzv (al idem 2x tjedno pa valjda da ne kopa 2x), sutra valjda idem na sve opet jer je termin. I onda valjda od iduceg tj.gledaju i plodnu vodu? To ne znam.. i toga me strah 🙄
Zene drage. Meni kolina klecala 😱
Danas smo 36+5, kaze sve u redu, dajem vam 50% sanse da se ne vidimo iduci cetvrtak na pregledu, nego da cete vi rodit do tad. Mali ima 3 100 g, jako dugacak, otvorena 3 na 4 cm. 😱😱 A isla se sisat i na frizuru prije pregleda, racunam da san lipa ako me posalje odma u kbc, al stvarno san se rugala sama sa sebon u glavi, nisan mislila ozbiljno ka on hahah!!!
Kaze, ja san zadovoljan di smo dogurali, sta se mene tice spremni ste i sve je u redu.
Ja znan da je jos 22 dana do termina, al sve san nesto bila uvjerena da cu i prinit 2 tjedna, a ne ovako, uajme, bas me iznenadilo!
Bogu fala sve je u redu, a kad krene, krene!!! 💞
Bris na beta hemoliticki streptokok negativan, radjen prije 3 tj na kontroli, tada san bila 33+5.
Napisao mi uputnicu za rodiliste.
Lunica, nikako ti odg. Moj pregled jucer i nalaz doktorice identican tvom-visoko beba, ni blizu porod a BH kontrakcije soraju stalno. Malo se danas smirilo pa ih imam rjeđe, al kad sam se opet aktivirala s ciscenjem, usisavanjem, pranjem podova i dugom setnjom danas me opet krenulo pa sad malo lezim.
Da, prvi porod vaginalni i sve bilo super i oporavak i nadolazenje mlijeka odmah drugi dan.. Ma za 10. Sad me strah jer ce to sve kasniti i tko zna kakav ce mi biti oporavak.
Btw. meni isto jucer uzela bris za BHS i isto nisam osjetila.. Nalaz u pon, kod nje moram jos jednom utorak i onda trudnicka u bolnici🙆♀️🎉 Pa proletilo mi vrijeme... 😳 Ne znam kako vama, al meni to sve prebrzo zadnjih par dana... Tek sam sve oprala i priredila i vec moram rodit😜
J3ll3na, ja te skroz razumin! Jesan sve oribala i dezinficirala, aliiiii 😱😍😱😍😱😍 mix svega 😵 NevaEva, kazes i tebi su tako prognozirali pa ti do termina?
Mar, to ti je sve super. Beba taman velika, ti se nafrizirala, sad jos spakuj torbu do kraja i cekaj😁 ja sve gledam da odem barem na bojanje, al nikako da se nakanim.. A sta mi i vrijedi dok ja izadjem na sunce cu bit opet za bojanje🙆♀️😜
Lussi kak mislis nema je nakon iduceg tj.? Mislis na nasu? To bi bilo supeeeeer jer bi me onda inducirala u 41.sigurno 😂 a ne kasnije.
Nema je kod mene u ambulanti u Kz vise ovaj mj,jako su prorjedili dolaske..iduci tj samo dva dana od 5 imamo ginekologe,nju i Pavlovica i to u utorak i srijedu i to je to..😥

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Mar pa to je super, bebo je velik i spreman, nema sta 💪
Neka tebi njega i nesto prije, bas mi je drago 😊, ako ce tako biti 🥰

Cure odjecu za nas i bebu onda donesu muzevi taj dan dok idemo doma? I onda vani cekaju dok se mi oblacimo ili kak to ide 😂😂😂
Ili se moze donijeti i u međuvremenu, vidim da neke nose i sa sobom, meni kofer na vrh puni 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji