21:30,3.360 gr i 50 cm duga… Odmah je imala prste u ustima, gladuš.. Rezana dosta dole jer su trudovi bili od 15:30 pa mi snage falilo ali brufen je sredio stvar… Poslije ce mi je donijet…
Cestitke Dora💞💞💞💞💞
Ti si to ekspres odradila💪💪💪
Pisi nam kad stignes💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hvala vam, Nikac i Jagodice ❤️❤️
Dora, cestitke!!! 🥰🥰🌸🌸🧸
Jagodice, bolje da si provjerila pa si sigurna sada.
21:30,3.360 gr i 50 cm duga… Odmah je imala prste u ustima, gladuš.. Rezana dosta dole jer su trudovi bili od 15:30 pa mi snage falilo ali brufen je sredio stvar… Poslije ce mi je donijet…
Cestitke Dora💞💞💞💞💞
Ti si to ekspres odradila💪💪💪
Pisi nam kad stignes💞
Sam porod 15-tak min...
Dora cestitam od srca! ❤ Zelim ti brz oporavak i uzivaj sa svojom bebicom
Baby P 03/21 💙
Nikac kutak je presladak, duga posebno I mi imamo ovaj oblak, super nam je, ali je dosta jako svjetlo. Meni je super za presvlacenje i dojenje u vecini slucajeva, ali kad je bebica nervozna onda treba neko slabije svjetlo jer se razbudi
Jagodice neka si provjerila za svaki slucaj, sad si u miru. Odmori se, nadam se da ce ti uskoro prestati BH. Utorak je svakako brzo tako da ce to sve proci super
Baby P 03/21 💙
Cestitam Dora, puno srece i zdravlja vam zelim ❣️ Bas ti je dobro proslo. Brz oporavak!
.
Mar bas si lijepa trudnica i fino si ti to sve namirila ☺️.
Jagodice kod tebe je bio show, a ti tako spremna. Ne mogu vjerovati da ces brzo postati mama 🤗 Kako je vrijeme proslo.
Nikac bas je njezan i lijep kutak. Kaze muz da mu se svida 😃. Morala sam mu pokazati
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Dora 🥳🥳🥳🥳🥳Cestitke,mogla si i umisto
Mene jedan cas ponovit ahahhahaha kad ti tako dobro ide..👏🏻👏🏻
anaAn pa fala Bogu tako je kako je nemoze na silu nista,da si mogla isla bi imas opravdan razlog sto nisi 🤗🥰bit ce prilike...
Lonmi ne mogu a da se ne osvrnem na nasih 39 danaaaaa🥳🥳🥳🥳

E da usput da ne zaboravim svima koje slavite zelim sretan i blagoslovljen Uskrs 🙏🏻💜 u zdravlju i veselju ga provele sa svojim najbližima 🥰
https://ibb.co/m4V5T44

Čestitke Dori express 😉💕🥰😘🍾🥂❤️
Bravo mama! Sada uzivancija u bebici 😊
Veselim se cuti detalje.... Brz oporavak zelim...!
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji