Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    03. Travanj 2021. 23:16

Dora2021

21:30,3.360 gr i 50 cm duga… Odmah je imala prste u ustima, gladuš.. Rezana dosta dole jer su trudovi bili od 15:30 pa mi snage falilo ali brufen je sredio stvar… Poslije ce mi je donijet…

Cestitke Dora💞💞💞💞💞
    Ti si to ekspres odradila💪💪💪
    Pisi nam kad stignes💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Mar93
    03. Travanj 2021. 23:24

Hvala vam, Nikac i Jagodice ❤️❤️
    Dora, cestitke!!! 🥰🥰🌸🌸🧸
    Jagodice, bolje da si provjerila pa si sigurna sada. 

• Dora2021
    03. Travanj 2021. 23:27

Trudnicica💕💕💕

Dora2021

21:30,3.360 gr i 50 cm duga… Odmah je imala prste u ustima, gladuš.. Rezana dosta dole jer su trudovi bili od 15:30 pa mi snage falilo ali brufen je sredio stvar… Poslije ce mi je donijet…

Cestitke Dora💞💞💞💞💞
    Ti si to ekspres odradila💪💪💪
    Pisi nam kad stignes💞

Sam porod 15-tak min... 

• thera
    03. Travanj 2021. 23:34

Cestitke Dora🍾🥂🥰 Stvarno si ekspresno to odradila😊

pupetta
    03. Travanj 2021. 23:53

Dora cestitam od srca! ❤ Zelim ti brz oporavak i uzivaj sa svojom bebicom 

Baby P 03/21 💙

pupetta
    03. Travanj 2021. 23:57

Nikac kutak je presladak, duga posebno  I mi imamo ovaj oblak, super nam je, ali je dosta jako svjetlo. Meni je super za presvlacenje i dojenje u vecini slucajeva, ali kad je bebica nervozna onda treba neko slabije svjetlo jer se razbudi 
    Jagodice neka si provjerila za svaki slucaj, sad si u miru. Odmori se, nadam se da ce ti uskoro prestati BH. Utorak je svakako brzo tako da ce to sve proci super 

Baby P 03/21 💙

Elledanse
    04. Travanj 2021. 00:00

Cestitam Dora, puno srece i zdravlja vam zelim ❣️ Bas ti je dobro proslo. Brz oporavak! 
    .
    Mar bas si lijepa trudnica i fino si ti to sve namirila ☺️. 
    Jagodice kod tebe je bio show, a ti tako spremna. Ne mogu vjerovati da ces brzo postati mama 🤗 Kako je vrijeme proslo. 
    Nikac bas je njezan i lijep kutak. Kaze muz da mu se svida 😃. Morala sam mu pokazati

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

mom_of_4
    04. Travanj 2021. 00:21

Dora 🥳🥳🥳🥳🥳Cestitke,mogla si i umisto
    Mene jedan cas ponovit ahahhahaha kad ti tako dobro ide..👏🏻👏🏻
    anaAn pa fala Bogu tako je kako je nemoze na silu nista,da si mogla isla bi imas opravdan razlog sto nisi 🤗🥰bit ce prilike...
    Lonmi ne mogu a da se ne osvrnem na nasih 39 danaaaaa🥳🥳🥳🥳

mom_of_4
    04. Travanj 2021. 00:25

E da usput da ne zaboravim svima koje slavite zelim sretan i blagoslovljen Uskrs 🙏🏻💜 u zdravlju i veselju ga provele sa svojim najbližima 🥰
    https://ibb.co/m4V5T44

nikac
    04. Travanj 2021. 01:22

Čestitke Dori express 😉💕🥰😘🍾🥂❤️
    Bravo mama! Sada uzivancija u bebici 😊
    Veselim se cuti detalje.... Brz oporavak zelim...! 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI