Iva jaja i kolaci su top ali zeku nista ne moze nadmasiti, toliko je meden 😍😍😍
Dora kutak za Darlu je sa moje strane kreveta, odmah mi je blizu...
Netko je napisao da je dobro sta nije prerozo, a ja stvarno nisam fan roze boje, jedino otkad sam trudna su mi se opet pocele svidjati te njezne puder roze nijanse... I jos si razmisljam da li mozda maknuti ova srca odispod i oslikati sa bijelom bojom dva, tri oblacica da malo umirim "sarenilo"....
U pocetku mi je sve bilo presivo i falilo malo topline a sad nisam sigurna da li mi je previse sareno 🙃🙃🙃
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Ovako je bilo u pocetku...
A komoda za presvlacenje nam je ispod nogu, s te strane kreveta... Jos na nju ide podloga za presvlacenje i neka kutija za stvari koje se koriste na dnevnoj bazi a iznad bi dala uokviriti par fotografija od male
https://ibb.co/kKBgy3y
https://ibb.co/wBBQdj5
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Sretan Uskrs cure svima koje slavite!
Provedite lijep dan sa vasim bebicama u trbuhu i vani i obiteljima.
Jagodice super da si isla i da nije bilo straha i panike 😊, super si ❤️
Nikac super kutak! I mi smo 2 zida bojali sivo, ostalo je bijelo, ali nismo jos nista uredivali jer smo tek pod postavili i bojalo se 120 kvadrata u kuci, previse mirisa boja, lakova, svega. Tako da uređenje ceka da rodim 😂. Dugu ste sami crtali?
Mom daaa, sad cekamo da padnemo ispod 20 ❤️

Dora cestitke, tebi brz oporavak, a bebici dug, zdrav i sretan život 🥳🥰
Cure sretan vam Uskrs 🐇🐣🌷😊

Fala curke 💋💋💋💋💋💋💋 za doručak ČAJ, 2 ŠNITE KRUHA, 2 ŠNITE ŠUNKE I OBOJANO JAJE 💓💓💓💓 na Merkuru!! Bebolina je samnom, nahranila je, pelenu promijenila i sad njonja… Uživajte jos nekoliko dana a onda cemo na mame forum, ja cu ić kad i vi 😎😎
Čestitke na bebici 💞🤩 uzivajte jedna u drugoj sad 🌸🌸 i mi smo na Merkuru...veselimo se nasem terminu 🥳
Sretan Uskrs svima drage nase forum frendice i frendiči …uživajte sa svojim bušama i bebicama 🥰🐇🌸😘😘😘😘
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dora cestitam, zelim ti brz oporavak! Uzivaj sa svojom bebicom. 🤱❤
.
Cure sretan vam svima Uskrs i da ga lijepo provedete sa svojim najdrazima! 🐣🐇
.
Slike su sve prekrasne..medo, kutak za bebu... 😍 nisam upamtila nickove.. mazite busice i uzivajte u danasnjem danu 🤗

[/ url
Lonmi Uf kad bude na 20 necemo znat jesmo dosle ili posle 😂😂😂😂😂 bit ce trke ahahhahahahaha jedva cekam iskreno pa nek boli koliko oce samo nek mi dode ziva i zdrava na ruke🙏🏻🥳💞💜

Cure sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vasim najmilijima....mazite buše!
Dora od srca ti cestitam napokon je vasa srecica sa vama zelim ti brz oporavak a bebici dug i sretan zivot!
Sretan i blagoslovljen Uskrs, cure!
EmEn i Luckyme, hvala 🥰
Nikac, ja san ta za rozo bila, ma volin ja rozu, al par detalja, zato mi se svidja ovo vase sa sivom i senf zutom, predivno, sve se boje lipo slazu, a nije cirkus prid ocima. Mislim, svak sebi kako voli, al eto ovo je bas po mom ukusu. Mi cekamo decka, al isto nisam tila sve plavo, siva prevladava. Soba je kažun, kad to rijesimo poslikat cu 😂😂
Dora, svaka cast jos jednom, zvuci ka super iskustvo i svakome za pozelit. 👌🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji