Elledanse, Ocenas bacen! ❤️ Iva, bas mi je lipo ime za curicu i super mi je kako ste vi dugo skupa i odavno odlucili oko imena 💞 AnAn, imamo malog Frana od prijatelja i neka imena bas poistovjecujes sa nekom osobom pa je i meni to ime divno za mirnog i pametnog djecaka :) Matej mi je jos draze, uskoro ces nam slat slike od decka pa cemo ti i rec da mu bas pristaje :) jer za vas je sigurno bas to sto njegovo ime i znaci.
ElleDansesretno ❤️ izmoljen Očenaš i zdravo Marijo …..🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Mene uhvati trema kad koja od vas napiše da je u radjaoni🤷
A danas cijeli dan jednostavno imam svakakve scenarije svoga poroda i baš me pere nenormalna trema, još sam cila nikakva. Ležim u krevetu i mislim se da popijem 2mg normabela pa da se umirim i zaspem.
Palonkice i mene isto,identicno..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Imamo malog Frana od prijatelja i neka imena bas poistovjecujes sa nekom osobom pa je i meni to ime divno za mirnog i pametnog djecaka :)
Ovo je tako umirujuce za cuti 🤣🤗🙏
.
Elledanse - pomolit cu se za tebe i sve mamice koje su radjaonama i cekaju svoje struce ljubavi🥰🤗
.
Izbor imena - ja sam jos prije trudnoce na instagramu naisla na neku reklamu za majce sa imenima i temama filmova i debelim tiskanim slovima je pisalo FRAN u Star Wars stilu " ti si mudar kao Yoda, hrabar kao Luke Skywalker ..." i sta ja znam i svidjelo mi se ime (od Star Wars filmova nisam dosla dalje od uvodne spice🤣). Onda smo kad smo saznali da cekamo bebu, ja i dragi ljetos na Zrinjevcu setali, i ja predlozila Fran, rekao je da ima kolegu na poslu koji je jako dobar, pa smo poceli nabrajat Frane, sjetili se Frana Krste Frankopana (decko je fan hrvatske povijesti🤷♀️🤣), sv.Franje Asiskog i odlucili da bude Fran sto znaci "slobodan"🕊 kasnije su nas prijatelji i obitelj zezali da smo mu dali ime Fran po Franu Mihaljevicu jer je "corona-baby"🤣🤷♀️
.
Odoh sad spat za prav👍 Elledanse - samo hrabro! Tko zna, mozda je i NevaEva rodila vec ili radja?!🤗🥰😇
Cure, zavirim na sec da kazem Petri da bi bilo fora da Dora dodje danas jer je imendan Dorama i vidim da je rodila 😍😍😍😍😍😍 Cestitke na predivnoj curki 💜💜💜💜💜💜
Nas ce najvjerojatnije biti Noa iako nismo jos def odlucili...Laku noc cure..Elle,javljaj nam se🥰🥰
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
4-5 cm otvorena. Evo me u radaoni. Izmolite ocenas cure 🙏. Pukao mi vodenjak sa sukrvicom. Vjerojatno potaknuto jutrosnjim pregledom
🙏🏻
Lonmi dugu smo planirali oslikati sami ali buduci smo podstanari odlucili smo se za naljepnicu jer ju je jednostavnije jednog dana kada budemo odlazili ukloniti.
Girl ma taj tvoj Teo je premeden, djeluje maleno cak i pored zeke i jaja 🥰
Elledanse nek ti je sa srecom i da nam se cim prije javis sa lijepim vijestima! ❤️
Ja jos uvijek gledam film na rtlu, bas mi se ne spava 🙃
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Rođena Ela 3,65 kg i 53 cm. Vaginalno, trajalo je sve 6 sati
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Rođena Ela 3,65 kg i 53 cm. Vaginalno, trajalo je sve 6 sati
Cestitam od srca! Zelim ti brz oporavak, uzivaj s malenom Elom ❤😊
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji