Danice kako si nam ti?
Evo me 👋 držimo se!!
Danas bio pregled, kaže dr pilence ima 1800 g 😍otvorena 7mm, cerviks minimalno drži 5mm. Tako stoji od prošlog ponedjeljka.
Vijećaju hoće li me pustiti kući ili ostajem, vidjet ćemo sutra ujutro na viziti. Guramo dalje dokle ide.
Naravno probava još uvijek koma, bojim se svakog naprezanja. Još ću i hemeroide aktivirati, imam ih i inače a ovo stanje im nimalo nepogoduje.
Ali dobro, najbitnije je nek pilence samo napreduje, da mi bude velika i snažna ako do nečega i dođe.
Pozdrav cure :) vec vas duze citam, a sad sam se odlucila i sama javiti :) danas smo 35+2, termin je 01.05., decko je, Rijeka :) prvorotka. Inace, dosad super uredna trudnoca, radila sam do kraja (odnosno bez ovih 45 dana pred porod i 3 tj starog GO prije). Od 32.tjedna je glavica nisko i cervix skracen na 2,7, ali zatvorena. Iduci pregled 09.04. kod primarnog ginica.
Nalazim se u mnogim vasim mukama i bas vas je gust citat, toliko podrske, mudrih savjeta i srice sa svakom novom bebicom :D
Dobro nam dosla🥰
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Danice kako si nam ti?
Evo me 👋 držimo se!!
Danas bio pregled, kaže dr pilence ima 1800 g 😍otvorena 7mm, cerviks minimalno drži 5mm. Tako stoji od prošlog ponedjeljka.
Vijećaju hoće li me pustiti kući ili ostajem, vidjet ćemo sutra ujutro na viziti. Guramo dalje dokle ide.
Naravno probava još uvijek koma, bojim se svakog naprezanja. Još ću i hemeroide aktivirati, imam ih i inače a ovo stanje im nimalo nepogoduje.
Ali dobro, najbitnije je nek pilence samo napreduje, da mi bude velika i snažna ako do nečega i dođe.
Bit ce pilence u buši jos do termina vidjeti ces 😊
Doma ce ti biti puno ugodnije i bar ces biti s muzem i lijepo cete cekati svoju curicu 😊❤️.
Ajooj probava, moj lijek su topla voda i limun jos uvijek, a vjerojatno ti se sad u bolnici jos dodatno usporila 🥴.
Drzi se draga ❤️
Mar93 dobro nam dosla! :)
Ti ces nam s Petrom nasom u rodiliste 🎊🎉
.
Jagodica, Zara, Girl i Thera, Avama, Ruska i Dora - mi smo podjednako trudne, a neke su vec mame 👸🏻💜 neke pred carski 🤱Dora se ne javljadanas, mozda radja? A ja cu drugi put, proslo me od silne nervoze i cekanja.😄
Ja bila uvjerena da ce to sve nest krenut prije i da necu docekat termin, 18.04. 🙂 sibnu me 2 neka truda kroz cijeli dan, mislim da jesu jer krecu iz ledja pa u trbuh i drze, bez obzira sta promijenim polozaj. Tako da mislim da nisu BH kontrakcije. UVZ je u petak pa cemo vidit dal se sta dogadja, na zadnjem pregledu sam bila zacementirana skroz. Ali guramo kroz 37 tjedan pa je sad ok, kad god da krene 🙂 Sve je spremno i sad cekamo 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mar93 dobro nam dosla! :)
Ti ces nam s Petrom nasom u rodiliste 🎊🎉
.
Jagodica, Zara, Girl i Thera, Avama, Ruska i Dora - mi smo podjednako trudne, a neke su vec mame 👸🏻💜 neke pred carski 🤱Dora se ne javljadanas, mozda radja? A ja cu drugi put, proslo me od silne nervoze i cekanja.😄
Ja bila uvjerena da ce to sve nest krenut prije i da necu docekat termin, 18.04. 🙂 sibnu me 2 neka truda kroz cijeli dan, mislim da jesu jer krecu iz ledja pa u trbuh i drze, bez obzira sta promijenim polozaj. Tako da mislim da nisu BH kontrakcije. UVZ je u petak pa cemo vidit dal se sta dogadja, na zadnjem pregledu sam bila zacementirana skroz. Ali guramo kroz 37 tjedan pa je sad ok, kad god da krene 🙂 Sve je spremno i sad cekamo 🙂🙂
Tj.ja sam uvjerena 😂😂😂 a ne ja bila uvjerena 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
NevaEva onda ti je sve jasno kako se osjecam..idem sad u frizera oprat kosu jer ni to nisam u stanju ...nadam se da ce mi proc ovo stanje “ludila” jos vidim da sam pocela oticat pa me zivci prespoje u krivo jer odmah trzam da nebi tlak bla bla 😬
Jagodice dusice sretnooo blagoo ti seee bebač samo sta nije u rukamaaa..
Mar93 dobrodosla 🤗👏🏻
Danice kako si nam ti?
Evo me 👋 držimo se!!
Bit ce pilence u buši jos do termina vidjeti ces 😊
Doma ce ti biti puno ugodnije i bar ces biti s muzem i lijepo cete cekati svoju curicu 😊❤️.
Ajooj probava, moj lijek su topla voda i limun jos uvijek, a vjerojatno ti se sad u bolnici jos dodatno usporila 🥴.
Drzi se draga ❤️
Iskreno, meni se ni ne ide kući, osjećam se sigurnom tu kod njih. Strah me svega kod kuće, iako sam na 5 min od bolnice. Makar još tjedan dana nek me ostave. Kažem danas doktorici sad kad sam izdržala 4 mjeseca mirovanja, šta su još 4 tjedna do 36. To bi mi bio idealni scenarij.
Sortiraj odgovore
Najstariji