Ja sam vam vec pisala o poznanici koja je bez cervixa od 29 tt bila, od 32 tt otvorena nesto, ali ju nikad nisu stavili na strogo mirovanje, to je opet od lijecnika do lijecnika. I zdurala zena do 39 tt sve se lijepo samo prirodno pokrenulo.
Gle ne mozes to znat, mozes i roditi puno prije iz istih razloga.
Mislim da tu opet priroda ima svoje i sam organizam. Mirovanjem pomaze, ali opet nista tu nije uvjet, organizam jednostavno odluci kad je vrijeme i to je to.
Uglavnom ni nasa AnaAn se vise nema cega bojati, mali je super 💪. Dok te jedanput stave na mirovanje iz nekih razloga onda te drze tako do kraja. Ja se pitam za sebe cemu vise mirovanje, odgovor koji sam dobila je iz preventive i neka ipak uvodnim aktivnosti.
To je ono….. idi u setnju ali nek te zdere usput da li ti to smijes jer ti lijecnik nist konkretno nece reci 😂
To je na rangu moje, sve je ok, al sjetite se godina i da je to treća trudnoća.
Pa da, moja kao da se stiti 😂. A ja joj lijepo pricam da se ja puno bolje osjecam kad se krecem, ona meni pa dajte se malo slobodno i sve cete to nadoknaditi cim rodite. Tako da si ja svoj "malo" sama reguliram. Ne radim nist skoro, ali zujim po kuci ko pcelica, idem na terasu i malo po ulici. Nadam se da tako to sve stima, i puno mi je bolje.
Kakav je to bio ludi seks? 😂😂😂😂 Ja sam sva ukocena ne mogu ga zamisliti, mogu leci na bok ko klada, a prepone me bole kao staricu od 85godina.
Puštam ti mašti na volju 😂😂😂
Nađe se raznih poza!
Vecina dana strogo mirovanje, smijem ic van prosetat, al nikakve druge aktivnosti, bez dizanja iceg, sjedenje max par sati dnevno jer sjedenje stvara najveci pritisak dole. Sad cemo vidit u srijedu sta ce reci...procitala sam na aplikaciji da bebe od 32tt vec imaju 95%sanse da prezive....
Onaj vikend iza uskrsa farbamo, ja sam sve organizirala, od radova moje ukljucenje ce bit narucit klopu za ekipu koja pomaze 😂 imam zabranu radova s deckove strane
Ja sam vam vec pisala o poznanici koja je bez cervixa od 29 tt bila, od 32 tt otvorena nesto, ali ju nikad nisu stavili na strogo mirovanje, to je opet od lijecnika do lijecnika. I zdurala zena do 39 tt sve se lijepo samo prirodno pokrenulo.
Gle ne mozes to znat, mozes i roditi puno prije iz istih razloga.
Mislim da tu opet priroda ima svoje i sam organizam. Mirovanjem pomaze, ali opet nista tu nije uvjet, organizam jednostavno odluci kad je vrijeme i to je to.
Uglavnom ni nasa AnaAn se vise nema cega bojati, mali je super 💪. Dok te jedanput stave na mirovanje iz nekih razloga onda te drze tako do kraja. Ja se pitam za sebe cemu vise mirovanje, odgovor koji sam dobila je iz preventive i neka ipak uvodnim aktivnosti.
To je ono….. idi u setnju ali nek te zdere usput da li ti to smijes jer ti lijecnik nist konkretno nece reci 😂
To je na rangu moje, sve je ok, al sjetite se godina i da je to treća trudnoća.
Pa da, moja kao da se stiti 😂. A ja joj lijepo pricam da se ja puno bolje osjecam kad se krecem, ona meni pa dajte se malo slobodno i sve cete to nadoknaditi cim rodite. Tako da si ja svoj "malo" sama reguliram. Ne radim nist skoro, ali zujim po kuci ko pcelica, idem na terasu i malo po ulici. Nadam se da tako to sve stima, i puno mi je bolje.
Kakav je to bio ludi seks? 😂😂😂😂 Ja sam sva ukocena ne mogu ga zamisliti, mogu leci na bok ko klada, a prepone me bole kao staricu od 85godina.
Puštam ti mašti na volju 😂😂😂
Nađe se raznih poza!
Snaci cemo se 😂
Vecina dana strogo mirovanje, smijem ic van prosetat, al nikakve druge aktivnosti, bez dizanja iceg, sjedenje max par sati dnevno jer sjedenje stvara najveci pritisak dole. Sad cemo vidit u srijedu sta ce reci…procitala sam na aplikaciji da bebe od 32tt vec imaju 95%sanse da prezive….
Onaj vikend iza uskrsa farbamo, ja sam sve organizirala, od radova moje ukljucenje ce bit narucit klopu za ekipu koja pomaze 😂 imam zabranu radova s deckove strane
Pametan dečko! Bravo!!!
Cure, ja imam carski zakazan sutra tjedan, malisa ima 4 kg🤣🤣😳🤣😳🤣😳
Tea, bravo, tako treba! :) Sad se svakak cuvaj.
Svaka cast vama koje mirujete, ja sam trebala 7 dana, izdrzala sam 5.
.
Ajme cure sta sam ja sve radila u prvom mjesecu trudnoce.. dizala tesko, nosila, lakirala, po steoenicama milijun puta, utrka s necacima, prsuta i sirovog mesa..vina.. receno mi je da ne mogu ostat trudna pa mi je to zadnje objasnjenje bilo za nedostatak menge, ja sam zivjela kao da nema sutra. 😂
.
Zara imas kakve rituale protiv napadaja panike? Kak se drzis?
Cure, ja imam carski zakazan sutra tjedan, malisa ima 4 kg🤣🤣😳🤣😳🤣😳
4 +/- pola kg? 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji