Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    29. Ožujak 2021. 14:03

Lonmi

Petra982

Lonmi

Ja sam vam vec pisala o poznanici koja je bez cervixa od 29 tt bila, od 32 tt otvorena nesto, ali ju nikad nisu stavili na strogo mirovanje, to je opet od lijecnika do lijecnika. I zdurala zena do 39 tt sve se lijepo samo prirodno pokrenulo.
    Gle ne mozes to znat, mozes i roditi puno prije iz istih razloga.
    Mislim da tu opet priroda ima svoje i sam organizam. Mirovanjem pomaze, ali opet nista tu nije uvjet, organizam jednostavno odluci kad je vrijeme i to je to.
    Uglavnom ni nasa AnaAn se vise nema cega bojati, mali je super 💪. Dok te jedanput stave na mirovanje iz nekih razloga onda te drze tako do kraja. Ja se pitam za sebe cemu vise mirovanje, odgovor koji sam dobila je iz preventive i neka ipak uvodnim aktivnosti.
    To je ono….. idi u setnju ali nek te zdere usput da li ti to smijes jer ti lijecnik nist konkretno nece reci 😂

To je na rangu moje, sve je ok, al sjetite se godina i da je to treća trudnoća.

Pa da, moja kao da se stiti 😂. A ja joj lijepo pricam da se ja puno bolje osjecam kad se krecem, ona meni pa dajte se malo slobodno i sve cete to nadoknaditi cim rodite. Tako da si ja svoj "malo" sama reguliram. Ne radim nist skoro, ali zujim po kuci ko pcelica, idem na terasu i malo po ulici. Nadam se da tako to sve stima, i puno mi je bolje.
    Kakav je to bio ludi seks? 😂😂😂😂 Ja sam sva ukocena ne mogu ga zamisliti, mogu leci na bok ko klada, a prepone me bole kao staricu od 85godina.

Puštam ti mašti na volju 😂😂😂
    Nađe se raznih poza! 

• Tea2807
    29. Ožujak 2021. 14:06

Vecina dana strogo mirovanje, smijem ic van prosetat, al nikakve druge aktivnosti, bez dizanja iceg, sjedenje max par sati dnevno jer sjedenje stvara najveci pritisak dole. Sad cemo vidit u srijedu sta ce reci...procitala sam na aplikaciji da bebe od 32tt vec imaju 95%sanse da prezive....
    Onaj vikend iza uskrsa farbamo, ja sam sve organizirala, od radova moje ukljucenje ce bit narucit klopu za ekipu koja pomaze 😂 imam zabranu radova s deckove strane

Lonmi
    29. Ožujak 2021. 14:20

Petra982

Lonmi

Petra982

Lonmi

Ja sam vam vec pisala o poznanici koja je bez cervixa od 29 tt bila, od 32 tt otvorena nesto, ali ju nikad nisu stavili na strogo mirovanje, to je opet od lijecnika do lijecnika. I zdurala zena do 39 tt sve se lijepo samo prirodno pokrenulo.
    Gle ne mozes to znat, mozes i roditi puno prije iz istih razloga.
    Mislim da tu opet priroda ima svoje i sam organizam. Mirovanjem pomaze, ali opet nista tu nije uvjet, organizam jednostavno odluci kad je vrijeme i to je to.
    Uglavnom ni nasa AnaAn se vise nema cega bojati, mali je super 💪. Dok te jedanput stave na mirovanje iz nekih razloga onda te drze tako do kraja. Ja se pitam za sebe cemu vise mirovanje, odgovor koji sam dobila je iz preventive i neka ipak uvodnim aktivnosti.
    To je ono….. idi u setnju ali nek te zdere usput da li ti to smijes jer ti lijecnik nist konkretno nece reci 😂

To je na rangu moje, sve je ok, al sjetite se godina i da je to treća trudnoća.

Pa da, moja kao da se stiti 😂. A ja joj lijepo pricam da se ja puno bolje osjecam kad se krecem, ona meni pa dajte se malo slobodno i sve cete to nadoknaditi cim rodite. Tako da si ja svoj "malo" sama reguliram. Ne radim nist skoro, ali zujim po kuci ko pcelica, idem na terasu i malo po ulici. Nadam se da tako to sve stima, i puno mi je bolje.
    Kakav je to bio ludi seks? 😂😂😂😂 Ja sam sva ukocena ne mogu ga zamisliti, mogu leci na bok ko klada, a prepone me bole kao staricu od 85godina.

Puštam ti mašti na volju 😂😂😂
    Nađe se raznih poza!

Snaci cemo se 😂

Lonmi
    29. Ožujak 2021. 14:21

Danice kako si nam ti? 

Petra982
    29. Ožujak 2021. 14:25

Tea2807

Vecina dana strogo mirovanje, smijem ic van prosetat, al nikakve druge aktivnosti, bez dizanja iceg, sjedenje max par sati dnevno jer sjedenje stvara najveci pritisak dole. Sad cemo vidit u srijedu sta ce reci…procitala sam na aplikaciji da bebe od 32tt vec imaju 95%sanse da prezive….
    Onaj vikend iza uskrsa farbamo, ja sam sve organizirala, od radova moje ukljucenje ce bit narucit klopu za ekipu koja pomaze 😂 imam zabranu radova s deckove strane

Pametan dečko! Bravo!!! 

Jagodica125
    29. Ožujak 2021. 14:36

Cure, ja imam carski zakazan sutra tjedan, malisa ima 4 kg🤣🤣😳🤣😳🤣😳

Jagodica125
    29. Ožujak 2021. 14:37

Nacekala se dosta dugo, tipkam detalje kasnije 🥰🤗👍

29. Ožujak 2021. 14:37

Tea, bravo, tako treba! :) Sad se svakak cuvaj.
    Svaka cast vama koje mirujete, ja sam trebala 7 dana, izdrzala sam 5. 
    .
    Ajme cure sta sam ja sve radila u prvom mjesecu trudnoce.. dizala tesko, nosila, lakirala, po steoenicama milijun puta, utrka s necacima, prsuta i sirovog mesa..vina.. receno mi je da ne mogu ostat trudna pa mi je to zadnje objasnjenje bilo za nedostatak menge, ja sam zivjela kao da nema sutra. 😂 
    .
    Zara imas kakve rituale protiv napadaja panike? Kak se drzis? 

29. Ožujak 2021. 14:38

Jagodica125

Cure, ja imam carski zakazan sutra tjedan, malisa ima 4 kg🤣🤣😳🤣😳🤣😳

4 +/- pola kg? 😂😂😂

• thera
    29. Ožujak 2021. 14:38

Znaci ipak carski? Jel to iskljucivo zbog kilaze? Tipkaj kad stignes😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.