Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    29. Ožujak 2021. 14:40

NevaEva,i ja sam prvih mjesec dana trudnoce,dok nisam znala,zivjela ko na maturalcu🙈 Uvjerena da neeeema sanse da ostanem trudna. E prevarila sam se😅

• Tea2807
    29. Ožujak 2021. 14:41

NevaEva

Tea, bravo, tako treba! :) Sad se svakak cuvaj.
    Svaka cast vama koje mirujete, ja sam trebala 7 dana, izdrzala sam 5.
    .
    Ajme cure sta sam ja sve radila u prvom mjesecu trudnoce.. dizala tesko, nosila, lakirala, po steoenicama milijun puta, utrka s necacima, prsuta i sirovog mesa..vina.. receno mi je da ne mogu ostat trudna pa mi je to zadnje objasnjenje bilo za nedostatak menge, ja sam zivjela kao da nema sutra. 😂
    .
    Zara imas kakve rituale protiv napadaja panike? Kak se drzis?

Po izracunu od zadnje m, u prvih 3 tjedna trudnoce sam se napila 3 puta, bila bolesna i slikala pluca 2 puta. Kad sam saznala da sam trudna bila u panici 100na sat i doma zvala gin. U prvoj trudnocu se pazila svega i svacega, po ps-u i poslo po zlu. Nema pravila. U ovoj trudnoci se pazim, ali ne toliko, bar nisam prije. I dalje popijem casu pive kad mi dode gust, cak i kazu da je piva dobra za mlijeko. Vodim se onime da mi ionako nemamo garancije za nista, i da ce se desiti sto se mora desit unatoc svemu. U glavi je pozitiva, i nada da ce sve proc u redu. 
    Lonmi, kako si nam ti? 🙂

BabyBoy
    29. Ožujak 2021. 14:42

Sretno Bebanomoje & Zara 
    Zelim vam brzi i lak porod i oporavak🤞🏻
    .
    Sretno svima na pregledima danas🥳

Petra982
    29. Ožujak 2021. 14:45

Fran uskoro stiže!!! 🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳
    NevaEva, pit vode i kad krene postavi pitanja Tko si ti? Što želiš od mene? Meni fakat pomoglo s mojim glupim mislima zadnje vrijeme! 
    Nađi link i vježbaj disanje! Odraditi ćeš ti to kao od šale! 🤗🤗🤗
    Prvi mj trudnoće....😂😂😂 Vina, pive, cigareta, hrane svakakve, diži jedra, diži sidro... Pa bila sam na go! Naravno da sam se i ja ponašala kao da ne postoji sutra! 😂
    Možda sam zato i tako lagano zatrudnila jer sam bila opuštena do max! 

mom_of_4
    29. Ožujak 2021. 14:48

Dobar dan dame moje🌸 sretno svima i ugodan ostatak dana,tjedna,mjeseca,trudnoce zelim 😆
    Netko je napisao za ove tjedne 33/34 kao da su ajme pa bome slazem se ,kao da mi je prva trudnoca sve sam zab odprilike te tegobe,tesko disanje,kretanje,setanje.Ja nezz Al brate u ovom tj sam sva luda ko da nisam svoja utješite me da vam je isto tako..stomak neznam jel moze biti veci nego sta je ahhah,ja nikakva umorna i neda mi se nista..Doduse slabo nocu spavam plus proljece ovo gnjilo me uspori i umrtvi...Bas sam na rubu strpljenja,ok ne zuri mi se u radaonu ali ono da trudnoca traje 11 mj pukla bi ko kokica..jedva cekam dočepat se 37-og tj pa onda nadam se malo odahnit i je strahovat  ni od iscjedka ni od prepona ni nicega...a bas sam mislila kako sam super i pokretna i poletna i sve kad evo me..rekla bi moja baba za nista ahahahhaha..sutra cu nadam se imat snage poharat ljekarnu i dm po higijenske potrepstine i cao.nek je sve doma..
    Jer setnje kilometarske ne dolaze u obzir..na momente sam pree Happy na momente depra ljuta na momente zivac na miljon pa Boze pomozi svima oko mene.. Dode tako momenat zeni ja mislim svakoj u trudnoci da bi najradije iskocila iz koze...Eto jedino cega se sican oz prosle trudnoce je taj 33 tj kad sam rekla Boze daj do 37-og pa nek se vratim u prvobitni oblik  jer meni fali zraka mala mi je do grla dosla nogama 😆.. nek mi neko jos kaze Aj nes ti sta je to tebi ili za cas ce to ili nezz sta pa zviznit cu....

mom_of_4
    29. Ožujak 2021. 14:49

Bdw stomak je toliko ispred mene da nema sanse da rucam ili jesto radim a da se ne zamažem doslovno ,sve po sebi iskeljam stavit cu baberin 😏

mom_of_4
    29. Ožujak 2021. 14:55

https://ibb.co/g31MtdJ
    Jesam najveca na forumu ikad  ahha 🤪

• julesica
    29. Ožujak 2021. 15:06

Prvi mjesec ajme, ja sam isto mislila da nema šanse da sam trudna, radila, odnosno čistila apartmane, naravno s kemikalijama, opremala ih i nosila tko zna koliko kg, pušila🤦🤦  no mislim da se očito priroda pobrinula za to da taj prvi mjesec kad ne znamo da trudnoću nema neki efekt naše ponašanje-bar se nadam, a kod mene, a koliko vidim i kod vas pravilo je da pravila nema.
    Pitanje za iskusne, zanima mene i dragoga. Kako to funkcionira s pratnjom na porodu, npr.dodemo u bolnicu, mene odfuraju na pregled, a dragi za to vrijeme u čekaonici i ako porod kreće pošalju ga u rađaonu. I predrađaoni pretpostavljam ne moze biti sa mnom? Malo smo zbunjeni oko toga pa ako moze vaše iskustvo da se znamo pripremiti. 
    Robica za izlazak, nemam pojma, već sam pripremila, pa odustala jer je kao odjelce malo veće, pa otišla traziti nešto drugo, pa našla lijepo ali broj 50, pa se mislim to će mi biti malo 🙄 izludila i sebe i dragoga. Ne znam koliko će biti velik i kakvo će vrijeme biti, na kraju će dragi pola ormara donijeti pa nek sestra bira 🤣🤣
    Curke na porodu - još malo 😊

• julesica
    29. Ožujak 2021. 15:09

Što se tiče TA, ja sam 36+5, imam pregled i dalje kod svoga gin. 6.4., ali je za svaki slučaj poslao uputnicu u bolnicu i za pregled i za porod, a kad će me tamo slati, nemam pojma, mozda niti neće do samog termina

Principessa🌺
    29. Ožujak 2021. 15:24

Jagodica125

Cure, ja imam carski zakazan sutra tjedan, malisa ima 4 kg🤣🤣😳🤣😳🤣😳

Ma daaj, znaci i Fran nam stize uskoro😍😍😍

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.