Ja negdje citala kako je kod seksa u trudnoci dobro staviti kondom da se zastitimo od gljiva 😂, znaci nakraju ne treba, treba sve do kraja obaviti i pustiti potok spermica da tece nutra i omeksa? 😂😂😂😂
Recite mi jer nist ne znam, a nadam se seksu 😂
Ja sad citam na netu da zapravo nist ne pomaze za 100% 😂 eventualno neki znanstvenici misle da sex moze pomoc al to je to. Setnja je dobra za organizam al nema dokaza da potice trudove, zacinjena hrana i malina nula bodova. Ovo sa setnjom i stepenicama je od koristi da se beba spusti ali to sto je nisko ne znaci da cemo dobit trudove. Nista onda, sex. Da ti je neudobno kuzim, imam iste tegobe. 🙈
Ja cekam na red u TA, bome ima ovdje u cekaoni ginekologije dosta guzve - trudnice i netrudnice. Ali dobro, naoruzala sam se vodom, cokoladicom i... strpljenjem😇
.
Urin sam dala, cekam ostatak. Sjela sam si kraj jedne drage bakice, pa se lijepo razgovaramo 🗣 i jedna me teta pitala nosim li dvojceke 🤣 sad me jos vise strah napomenut tezinu🤣🤦♀️
Zara i Bebanomoje sretnoooo vam!!!!!!! Sve će to biti super💗💗💗💗💗.
AnaAn ušla si u 34 tt! Čestitam💗💗💗
Lomni,naglasak je na nezasticen seks😊 A sad koliko pomaze,ne znam. Nekako vjerujem u sve to ko i u one sampone za masnu,suhu,ostecenu kosu i sl.
Jagodice,sretno,da sto prije budes na redu. Znaci da se pripremim u srijedu. I da,zakaj bakica sjedi u TA?😂
Tako je.. nezasticen seks. Taj dio mi tesko pada s obzirom da je beba nisko i ja otvorena tipa 2cm. 🙄🙄
Jagodica javi dimenzije maloga i sto ste dogovorili oko carskog. :*
.
Bebanomoje mozda vec radja.. 😘😘😘
Lonmi meni je patronazna rekla seks bez kondoma pred kraj i opleti,sperma omeksava to sve i otvara.. nista to nije 100% da ce pomoc,ali zasto ne isprobat🤷🏼♀️😅
Nakon 20ak poziva,tek sam sad uspjela dobiti ovu moji gradsku gin. ambulantu.. i nazicala uputnicu za onaj test senzibilizacije, sutra mi bude ginekolog pustio uputnicu pa da zovem u Kc i narucim se..
Bebanomoje mislimo na tebe🤞🏼🤞🏼💗💗
NevaEva znaci pomaka bez? 🤣 Opleti ti po seksu,nikad ne znas😅
Thera tebi je sad negdje termin,kroz dva tj? Kaj tek sad ides u TA? Bas sam se cula s frendicom iz osnovne koja isto krece u TA, rekli joj prvi pregled tek dok prode 37tt i onda sa 38tt bris na streptokok jer je njen gin rekao da nema potrebe jos za tim brisom..termin joj je 30.4 🤷🏼♀️
Jagodice sreetno💗💗
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Tako je.. nezasticen seks. Taj dio mi tesko pada s obzirom da je beba nisko i ja otvorena tipa 2cm. 🙄🙄
Po ovom kaj je meni patronazna rekla,bebi nemre nis bit, a dobro utjece na otvaranje (njoj je pomoglo)
Jos se smijala,kaze prvo mi je bilo bed kak cu doc na pregled kod Bojanica u TA,a sperma u meni jos,ali zasto ne haha... I eto njoj je pomoglo
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Lucky,da,prvi pregled u TA mi je sa 38+3. Navela sam i koji sam tjedan,i da imam gestacijski. Ocito nisu smatrali da treba prije iako bi ja voljela da sam imala neki pregled izmedju. Nadam se da ce sve biti ok. Briseve i test senzibilizacije sam obavila
Sortiraj odgovore
Najstariji