Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Prosinac 2020. 16:55

anaAn

Imala sam cijelo vrijeme osjecaj da je curica, 1000% bila uvjerena curica. Dok na pregledu se nije ukazao pisuljak.
    Jucer se muz i ja vozimo u autu, ja ko grom iz vedra neba “e znas koje mi je jos ime lijepo za curicu, Zora” kaze on meni “ljubavi ali mi nosimo musko”🤣🤣🤣

Zora je jako lijepo ime 😂😂😂 

Lonmi
    06. Prosinac 2020. 16:57

Ines

Lonmi - sve je to jos stvar navike jedno na drugo, kao sto sam rekla kad naucite kako disete jedno i drugo tad cete 

Mi smo ti 11 godina zajedno, godinu i pol u braku, meni je 27 njemu 35, inace super funkcioniramo i sve bi dali jedan za drugoga, dugo vec skupa zivimo, ove tenzije su nastale zato jer se nakupilo svega, on ima ludnicu na poslu, punu kucu majstora imamo, a ja sam u krevetu. I sad ti na to dođu i sve ostale obaveze koje sam ja odrađivala usput, a sad molim njega i vjerojatno se osjecam pod pritiskom. Ne za mjerim mu nista osim sta je eksplozivan u zadnje vrijeme i onda u ljutnji kaze nesto sta me stvarno uzruja jer sam ti ja trenutno u kaosu u glavi od brige zbog mirovanja, iscjedka, bolova. Znas kako je, dok se nakupi covjeku postane tesko i onda krene. Meni je najvise u interesu da se ne svadamo jer mi trenutno tesko sve pada. U pravilu se nismo nikad ni posvadali posebno, uvijek su bile neke drame oko radova, planova itd.
    Bitno je da se to ne događa sad, jer mi stvarno ne treba jos stresa. Moramo to ostaviti za kasnije 🤣😂.
    Danas je vec sve ok, ispricao se. Ne moze sve u braku biti idealno 😊

Ines
    06. Prosinac 2020. 17:12

Lonmi

Ines

Lonmi - sve je to jos stvar navike jedno na drugo, kao sto sam rekla kad naucite kako disete jedno i drugo tad cete

Mi smo ti 11 godina zajedno, godinu i pol u braku, meni je 27 njemu 35, inace super funkcioniramo i sve bi dali jedan za drugoga, dugo vec skupa zivimo, ove tenzije su nastale zato jer se nakupilo svega, on ima ludnicu na poslu, punu kucu majstora imamo, a ja sam u krevetu. I sad ti na to dođu i sve ostale obaveze koje sam ja odrađivala usput, a sad molim njega i vjerojatno se osjecam pod pritiskom. Ne za mjerim mu nista osim sta je eksplozivan u zadnje vrijeme i onda u ljutnji kaze nesto sta me stvarno uzruja jer sam ti ja trenutno u kaosu u glavi od brige zbog mirovanja, iscjedka, bolova. Znas kako je, dok se nakupi covjeku postane tesko i onda krene. Meni je najvise u interesu da se ne svadamo jer mi trenutno tesko sve pada. U pravilu se nismo nikad ni posvadali posebno, uvijek su bile neke drame oko radova, planova itd.
    Bitno je da se to ne događa sad, jer mi stvarno ne treba jos stresa. Moramo to ostaviti za kasnije 🤣😂.

Aposolutno, da ne moze, ne bi ni bilo fora da je sve savrseno. Ovisi sve i od osobe koliko toga moze podnijet. Vi ste bar u svome, mi jos nismo. Zivimo sa njegovom mamom, plus da ne pricam da je u 8mj bio taj pozar na kuci njegovog tate ako se sjecas da sam pisala, bio je zivio s nama 3 tj al to je bilo kaos, osoba koja pije, koja ima poseban i jako tezak karakter, zato su se i razveli, a sto muz kaze nisam tako dubre da ga ostavim na cesti..ono sto sam prozivljavala svaki dan nije za pricat. Al ni u jednom trenu nisam suzu pustila, niti sam dopustila sebi da me to izbaci iz tracnica. A to je samo dio koji smo prolazili ovo ljeto. Ali moja pozitiva je na vrhu od samog pocetka. Da slazem se nije lako, nakupi se tu svega i covjek jednom jednostavno pukne pod pritiskom i treba to izbaciti iz sebe nego se gomilati. No naravno svi smo mi drugaciji, netko se nekako nosi sa stresom i svime. Ali bitno da imas tu kraj sebe osobu za koju znas da je tu i za koju znas da ce biti uvijek tu. Drago mi je da ste to rijesili i samo hrabro naprijed bit ce to sve super 👍👍😉

Nea 💗

Girl1234
    06. Prosinac 2020. 17:19

MissGraz, oprosti, Al ja sam se već par puta upiskila od smijeha dok sam danas citala kako si ga lupila smećem po glavi 😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

06. Prosinac 2020. 17:24

Ines

Jagodica nastavak -
    Nisam ni sama nekakav materijalist i koji voli gomilat stvari. Ali ja uzivam u tome, kupovina i opremanje za curku, ne samo ja vec i muz skupa sa mnom. Koliko se netko moze oslonit na to dobit cu puno od ovog robice, od onog..ja to ne zelim, ne ocekujem nista od nikoga, niti sam ikada u zivotu od nekoga nesto ocekivala da mi da ili pokloni. Ja zelim da imam sve svoje i da si sve sami nabavimo. Naravno ako tko i donese, zahvalna sam mu, ali nisam osoba koja si u glavi stvara sliku aha od ovog cu dobit ovo, od onog ono. Naravno da ce bake, didovi, ujaci itd kupovati dosta stvari od robice itd jer i njih to veseli, ali ne oslanjam se na to. Ja vec imam svu robicu pokupovanu po velicinama, 56, 62, 68 i znam da se nece baciti ostaje mi za drugo jer ako Bog da ne zelimo stati na jednom djetetu. Da krivo ne shvatis, mi smo si oduvijek sve sami morali od najranijih dana u vezi priustit da bi bili tu di jesmo sad i zato ne ocekujem nista od nikoga 🤷‍♀️ sto se kolica tice niti mi nismo oni tipovi koji ce danima gledati recenzije ovih ili onih kolica itd ,kao sto sam i pisala sinoc, sjeli u auto i kupili kolica bez da smo znali koja bi..znali smo budet i to je to. Tako da ne zamaraj se time tko ce kako gledati na vase odluke i razmisljanja o necemu, to je samo vasa stvar i na kraju dana ono sto je jedino bitno da ste vas troje kao mala obitelj sretni, zadovoljni i ispunjeni 🤗😊

Totalno te razumijem,pogotovo ovaj dio di ste si sve sami moralo priustiti, istu situaciju smo imali..
    No ja pak imam malu seku pa se moze dosta toga iskoristiti..
    A opet zelim svoje jer ako Bog da ne zelim stati na jednom djetetu, pa da imam, neka se nade, sami si kupujemo koliko mozemo, nismo kruha gladni i to je bitno..
    Jedino kolica, to nam kuma kupuje,ja sam bila protiv,ali kad je rekla da zeli i da nema previse rasprave, ajde.. prozivljavala je sve samnom pa ju razumijem zasto zeli🥰
    Inace kaj mozemo budemo sami, moji pokusavaju pomoci,ali uz dvoje male djece tj seka 3 god i seka 13 nije bas lako a samo mama radi,tata je u mirovini, tako da ne zahtjevamo cuda.. od njih je i zagrljaj nekad dovoljan..
    Dok smo skupili kucu,tata je stalno dolazio k nama i radio nekaj, nema odkud ali pribavi mu kaj treba i covjek ce napraviti sve
    Zato si za bebicu pripremamo koliko mozemo,malo po malo, mjesec po mjesec i zacas ce doci porod i nasa mala srecica na svijet, samo da sve bude dobro❤️

06. Prosinac 2020. 17:26

Girl1234

MissGraz, oprosti, Al ja sam se već par puta upiskila od smijeha dok sam danas citala kako si ga lupila smećem po glavi 😂😂

Ruku na srce, i ja bi svoga tako hahaha ja ostavim smece kraj njega dok prolazim (jer mi je taman usput) pa nek tegli van, dok odigra zasmrdit ce i odnjet ce van u kantu🤣🤣

• MissGraz
    06. Prosinac 2020. 17:29

Girl1234

Hahahahah, drago mi je da sam te uveselila. Nisam ga ono opalila, vise "okrznula", k'o kad te neko ćušne po glavi reklo bi se, ali dovoljno za njegovu neprocjenjivu facu 😄 (da ne bi mislile da hodam okolo udaram muza, Boze sacuvaj) 😄  Vise onako scena kao za dobar saljivi kucni video. 😇

Girl1234
    06. Prosinac 2020. 17:51

MissGraz

Girl1234

Hahahahah, drago mi je da sam te uveselila. Nisam ga ono opalila, vise "okrznula", k'o kad te neko ćušne po glavi reklo bi se, ali dovoljno za njegovu neprocjenjivu facu 😄 (da ne bi mislile da hodam okolo udaram muza, Boze sacuvaj) 😄 Vise onako scena kao za dobar saljivi kucni video. 😇

Hahahah, probat cu i ja tako kad mene moj naljuti

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

06. Prosinac 2020. 18:12

Lonmi

Ines

Nekad je jednostavno svega previse, vazno je izgladit stvari. 💕 Kakva je situacija danas, imas iscjedak ili bolove? Mene danas nekak zateze trbuh.
    Upravo narucili pizzu, bas mi se jede junk danas. Pojela sam i banane i mandarine i popila vitamine..ali me tak vuklo k pizzi.. 😂 

• EmEn9
    06. Prosinac 2020. 18:42

Spol- Ja vam sve zaboravim ko je šta rekao 🤣🤣 ali uglavnom neznam ko je napisao ali meni je bila ista stvar kad sam.vidjela nalaze panorame imam dvije cure i kad je pisalo da je dečko ostala sam u šoku ono kako ću ja to ja rađam cure odkud sad dečko hehe premda do tad nisam ono kao rekla nosim curu sto posto jer nisam imala neki osjećaj nego ono više kao imam dvije cure i sad ce bit cura i to je to. 🤣🤣 i bas mi se tesko naviknut na plavu boju u koju god dođem trgovinu uvijek rozo gledam i onda ono fak na krivom sam odjelu 🤣🤣
    .
    Odnos s mužem - pričala sam već bila da samo morate reć što mislite a ne držat u sebi da oni same skuže jer neće pa ja zadnjih par godina sve direktno u lice kome krivo kome pravo hehe i puno razgovora naravno kad smo ok a ne vodit mukotrpne rasprave kad smo ljuti ili nervozni jedno na drugo ili nesto jer to onda ničemu ne vodi samo bude gore. Znači ja imam 33g on 39g. Mi smo 14 godina skupa a 11 u braku i bas se dobro slažemo ali isto tako bi se reklo super se slažemo ali nakon puno rada svako na sebi posebno i skupa i nakon puno uspuna i padova i svakakvih situacija i svega. Samo treba slušat jedno drugo i podržavat i razgovarat i bit će sve bolje i lakše ali naravno da treba radit na tome tj svaki dan je izazov. 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.