Kad smo kod gejmera i igrica,imam i ja takvog doma, ali mojem je 23, uskoro ce 24.. ali si razmisljam pozitivno, doma je i igra igrice, bolje nego da se opija ili drogira negdje, njemu je to gust, ispuse se malo..
Nekad mi to dize tlaak pogotovo kad cujem pucanje ili kad igra Pes ili Fifu,pa je sam sebi komentator,ali ajde..
On prezivi neke moje poroke pa i ja njegove..
Uostalom,izlazila sam cesto unazad godinu dana a on nije isao samnom,jer eto..njemu se ne izlazi😅 tako da dok ima razumjevanja i razgovora sve je to okej..
Nekad razmisljam pa tek nam je 6 godina a nekad smo si tak zreli u razmisljanju🤭 ali svasta se mora proci, godine su tek pred nama, pogotovo ssd kad dode bebica🥰 a i zdravo se posvadati nekad, stojim iza toga..
Jooj Mc Donaalds, proslu subotu sam se najela cheesburgera i chicken niggetsa i sladoled hajhaaj skoro sam se raspukla.. ali gledam na to da si ne priustim cesto, pa ajde.. prije toga sam prije dva i pol mj, tak da je to okej🤭
.
Cekam taj online sajam,mozda uhvatim kolica.. definitivno ocu ona FreeOn iz Bubamare, 3u1, cine mi se super🥰
Ja si bome priustim Megic svaki put nakon pregelda, znaci svaka 4 tjedna.. To mi je bas postao ritual i bas uzivam u tom, pogotovo nakon saznanja da je sve ok na pregledu 🤗 Ja se nadam da cemo sutra otkrit spol jer je prosli put bebac bio ledjima okrenut i nema sanse da se okrene nekako da vidimo 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lussi ja sam kupila neki dan free on kolica 3 u 1 do 31.12 su ti na akciji tj klub cijena.
.
E cure koje su već bile na ogtt jedno pitanje. Ja sam naručena sutra u 7 i sad nemogu se sjetit sta mi je rekla na tel nesto je spominjala u vezi hrane 6h ali neznam dal je rekla da ne jedem danas poslje 6 vise nista ili kao 6h prije testa?
Lussi ja sam kupila neki dan free on kolica 3 u 1 do 31.12 su ti na akciji tj klub cijena.
.
E cure koje su već bile na ogtt jedno pitanje. Ja sam naručena sutra u 7 i sad nemogu se sjetit sta mi je rekla na tel nesto je spominjala u vezi hrane 6h ali neznam dal je rekla da ne jedem danas poslje 6 vise nista ili kao 6h prije testa?
Koja si uzela? Imas slikicu?
Ja sam ova gledala al nisu na popustu.. https://ibb.co/2dMJ9wN
A prijavljena sam na Bubamaru,pa bi mi izbacilo da je klub cjena..
A moj muz ludi kad su djeca na ekranima,draze bi mi bilo da me ne pila s tim i uzima i sakriva daljinske
i da on sam igra igrice. prestrog je u odgoju i pusta ih samo 45min dnevno na ekran. 😫😫
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Eh, drage moje, mi smo se naaapokon zaslzeno dočepali... kreveta 🤗
Igrice - moj decko je 32. I dok smo bili doma je isto znao igrati neki football menedžer🤔 ali nikad mi nije smetalo, znam da je na poslu 110% prisutan, onda su mene pocele trudnicke "čari" muciti pa mu je i to bilo nesto novo, pa radovi. Skuzila sam da je to definitivno njegov ispusni ventil🤷♀️ njega to tak veseli i onda me dozove da mi pokaze "godisnje izvjesče" kako je klub poslovao ove godine u plusu, zaradu po prodaji igraca itd 😅 ali nikada da bi zbog toga patile "obveze". Vise me zanima kak se uspije dic sljedeci dan u 05h20 na posao😅
.
Decko ili curica - ne znam za vas, ali ja sam ciiitav zivot govorila "moja kcer", kada budem imala curicu onda... vec sam imala i ime, znala kako zelim odgajati itd jer sam oduvijek bila majcinski nastrojena. Bas sam neki dan naisla na slikice iz mog djetinjstva, di na svakoj, ali bas svakoj imam lutku, pa dojim, pa prematam nekim krpama. I nikad to nisu bile one neke fensi igracke koje kupis tek toliko🤷♀️ ja sam imala 2 lutke, imale su obje ime i bile tooooliko ofucane, svaki pokusaj uvaljivanja nove "bebe" bi propao, jer su mi ove 2 bile svetinja. Fast forward u sadasnjost. Kad sam saznala da sam trudna, nisam se uopce bavila tim pitanjem "spola", strahovala sam od iscjedaka, krvarenja, spontanih, itd. Ne da me to i dalje ne plasi, naravno sad je drugacije kad osijetim dijete🙏 i tako sam ne znam na koju foru pocela zamisljati sebe sa... sinom. Pocela sam sanjati da imam sina, zivog i zdravog, i dojim ga i ne mogu ga se nagledati. Pokusala sam se zamisliti sa curicom, mislila mozda me copi kad vidim robicu i to. I onda sam spontano pocela govoriti "on". Nazvala bih navecer mamu, bila uzrujana i nesigurna i rekla "da mi GA je vidjeti samo na tren, da znam da je dobro." Tako da nekako sam u dubini uvijek znala da nosim sina 💙 naravno, najvaznije mi je kao i svima vama da je zivo i zdravo i dragi i ja se znamo dobro nasmijati kad mi kaze "jel ti znas koliko je curicama pupcana vrpca usla medju noge i doktor kaze "decko je", a rodi se cura 😅 znam iz prve ruke jer su mojoj mami rekli da ce bit decko, pa dosla eto...JA😅🤷♀️
EmEn9 , meni si rekli ništa jesti od 8:30 navečer, a naručili me za vađenje krvi oko 8 ujutro, znači oko 12 sati poslije jela. Tako, da ti nisam puno pomogla.🤔
EmEn, evo upute - http://breyer.hr/pretrage/sve-pretrage/ogtt-oralni-glukoza-tolerans-test
Ok Emmie hvala bolje od 8h nego od 6h hehehe. Ja inace zadnji put i jedem oko 7-8 tako da ću izdržat 🤣🤣
.
Evo slika kolica
https://ibb.co/0qnFLPC
EmEn, evo upute - http://breyer.hr/pretrage/sve-pretrage/ogtt-oralni-glukoza-tolerans-test
E hvala ti da pa to je onda ok. U biti nista specijalno kao i inače nakon večere više ne jest i to je to . 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji