Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    29. Studeni 2020. 13:42

anaAn

Mislim da bi ti ginekologica sad na pregledu dala uputnicu za urinokulturu, bez obzira na sve, jer koliko znam da taman oko 16-20 tjedna daju tu pretragu.
    Meni moja nije spominjala cervikalne briseve jer sam ih radila u 12 mj i sve je bilo ok, osim ureaplazme. Nakon terapije, muz i ja pili, napravila nakon 2 tjedna kontrolni bris i sve ok. Takoder, sam je trazila prosli mjesec da napravi bris na ureaplazmu i bilo sve ok.
    Nije mi radila u trudnoci ni papu, jer sam radila u 12 mj i sve je bilo ok.

Moguce da bi, ali svejedno bi radila privat jer mi se ne hoda po bolnicama. Tko zna jos kakav ce biti nalaz mozda cu trebati i ponavljati, nadam se sterilan jer nikad nisam imala briga s tim, a ni sad nista od simptoma samo me zanimalo. Cervikalne sam ja radila u veljači isto kod soc ginicke i nalazi su bili super uredni, ali trazi da ih ponovimo. Neka, ne skodi, a radila mi je i papu. To sve ovisi kakvu tko ima praksu. Glavno da ja docekam vise taj cetvrtak 🥴😂. 

kety992
    29. Studeni 2020. 15:00

Imena 🥰 curica za sad Ena, Elena.
    Decko Adrian ili Erick 🤩 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4
    29. Studeni 2020. 15:14

anaAn onda zajedno navijajmo da bude curka imam sina i dvi cure Al da ih imam sto
    Uvik bi curicu ahah🤪sramota volim ja svog sina najbise na svitu i nebi ga minjala nikaddd da se razumimo i nek bude sve ok
    Pa sta bude

Jagodica125
    29. Studeni 2020. 15:18

Hello curke! Javljamo se nas troje iz... kreveta 🥰 dragi na svom mobu, ja.na svom, chillanje nakon obiteljskog rucka 🤗
    .
    Bebica danas nesto mirnija, javi se da je tu, to mi je najbitnije🙏i sve je rijeđe migoljenje ribice, a sve cesce "kratak udarac" iznutra 😍
    .
    Radovi - bili u stanu na brzaka, skuzili da to nemremo "sami", pa da cemo potraziti.firmu za kupaonicu i kuhinju. Stan ne sad u rasulu, ali zamisljam gdje ide kinderbet kamo nocni ormaric, bude to sve 5+👌
    .
    Afte - ja ih nisam vec stvarno dugo imala, ali znam da mi kapi od propolisa pomazu👍samo ne znam smijui trudnice propolis🤔
    .
    Mi imamo sutra kontrolu u 14h30 u domu zdravlja, pitat cu za cervikalne briseve i papa test 🤓
    .
    Svima divna 1.nedjelja došasća🥰☃️🎄🕯

Girl1234
    29. Studeni 2020. 16:22

Spremate li se večeras za gledanje Sam u kuci? 🥰
    Nikad mi nece dosaditiii :)) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

29. Studeni 2020. 16:36

Girl1234

Jaa jedva cekaam🥰🥰 nikad ne dosadi, stvarni
    To je vjecni klasik valjda

Girl1234
    29. Studeni 2020. 16:40

Lussi

Girl1234

Jaa jedva cekaam🥰🥰 nikad ne dosadi, stvarni
    To je vjecni klasik valjda

Apsolutnooo 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    29. Studeni 2020. 17:15

Dobro da ste mi rekle, cure, pa to je suuuuper! *skaceokoloodsrecedrzecisezaglavu*🥳

29. Studeni 2020. 17:19

Hvala ti missGraz, dobro je imat medju nama nekog s profesionalnim iskustvom jer vidis da dr.imaju svaki svoje terapije 😅 ja nisam papu radila u trudnoci, zadnji 13.7., da mu velim da skicne? Nije bas da sam luda za tim.
    Bebac danas mirniji. Kuzi da je nedjelja 😂

TheTina
    29. Studeni 2020. 17:35

Zara01

TheTina- mozda da provjeris secer, odnosno napravis OGTT test?

idem ga radit 10.12., al stvarrno se nadam da nije to u pitanju. Vadila sam krv za šećer prije 2 mjeseca i bio je 4,5. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.