Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    19. Studeni 2020. 14:51

Kucne zivotinje se prilagode i naviku, problem je s ovima koje su vani. Pesek od mojeg bratica i recimo kolegice ne moze vidjeti dijete, pogotovo nek je glasno. 
    U svakom slucaju, bez obzira sta su moj macak i pesek jako dragi ja cu veoma oprezno u pocetku s njima i bebom. Nikad ne znas sta zivotinji moze za smetati. 
    Skroz mali pesek i beba su ok kombinacija, jedino onda pesek radi nered po kuci, a ti bas nemas vremena odgajati ga 😬.
    Sve u svemu, sve se moze kad se hoce. 
    Lijepo je odrasti uz psa, meni su moji poklonili, ali vec sam imala 5 godina. 

J3ll3na
    19. Studeni 2020. 14:53

ja se iskreno nadam da će prihvatiti bebu i da će biti sve ok. Gnjavit će mačka i on će mu pokazati tko je gazda pa mislim da će se i smiriti malo dok bebač dođe...inače, šnaucera smo uzeli koji je sam po sebi karakteran...bit će veselo 

Lonmi
    19. Studeni 2020. 15:11

J3ll3na

ja se iskreno nadam da će prihvatiti bebu i da će biti sve ok. Gnjavit će mačka i on će mu pokazati tko je gazda pa mislim da će se i smiriti malo dok bebač dođe…inače, šnaucera smo uzeli koji je sam po sebi karakteran…bit će veselo

Hoce, ne sumnjam. Mene vise brine moj odrasli nego stenac 🤣. Ni ne zna jadan koliko ce ga beba jos grliti i htjeti jahati na njemu 🤣😂.

Stalno mi se jede nesto od rajcice, sad sam jela juhu od rajcice, ali nisam ja kuhala pa je sve puno persina u njoj sta mi kvari dojam, nekako mi se gade zacini koji plivaju po juhi 🤣, a vec zelim spagete u umaku od rajcice, to ce mi mislim biti vecera, sta se vama jede? 

19. Studeni 2020. 15:14

Lonmi

J3ll3na

ja se iskreno nadam da će prihvatiti bebu i da će biti sve ok. Gnjavit će mačka i on će mu pokazati tko je gazda pa mislim da će se i smiriti malo dok bebač dođe…inače, šnaucera smo uzeli koji je sam po sebi karakteran…bit će veselo

Hoce, ne sumnjam. Mene vise brine moj odrasli nego stenac 🤣. Ni ne zna jadan koliko ce ga beba jos grliti i htjeti jahati na njemu 🤣😂.

Stalno mi se jede nesto od rajcice, sad sam jela juhu od rajcice, ali nisam ja kuhala pa je sve puno persina u njoj sta mi kvari dojam, nekako mi se gade zacini koji plivaju po juhi 🤣, a vec zelim spagete u umaku od rajcice, to ce mi mislim biti vecera, sta se vama jede?

Joooj ja bi tak voljela da mogu jest špagete! Ali ne mogu rajčicu zbog glupe žgaravice. 
    Kak mi se sad čini, žganci budu na meniju. :(

Jagodica125
    19. Studeni 2020. 15:18

Jao, i nas pesek od mojih roditelja je onak bas veseo i razigran, ali svakako stavim ruke preko trbuha ili kad ima napadaj skakutanja po nama, okrenem se od njega. Znam da ne sretan i veseo, ali ne mora me mlatit 🤣

Lala 🌷
    19. Studeni 2020. 15:21

MissGraz

E da… prijavljujem da smo se narucili privatno na 4D UVZ 26.11. Najvise zbog muza i jer moze biti pratnja, pa cisto da je upozna napokon, a i zbog malo detaljnijeg pregleda iako je moj gin stvarno temeljit, ali nesto mislim bolje se vidi sve na 4D. Joooooj nadam se samo da ce ona biti raspolozena za slikanje. 😇

I ja se također prijavljujem za 4D u ponedeljak 23.11. Isto kao i kod tebe najviše zbog muža da i on bude tu i vidi je, sretno Miss uživaj u sličicama 

Lonmi
    19. Studeni 2020. 15:23

NevaEva

Lonmi

J3ll3na

Joooj ja bi tak voljela da mogu jest špagete! Ali ne mogu rajčicu zbog glupe žgaravice.
    Kak mi se sad čini, žganci budu na meniju. :(

Mene ponekad muci zgaravica od rajcice, ponekad ne. Sad je ok, prosli put je bilo strasno 😩. Toliko ih zelim da i to pretrpim🤣😂

Lonmi
    19. Studeni 2020. 15:24

Jagodica125

Jao, i nas pesek od mojih roditelja je onak bas veseo i razigran, ali svakako stavim ruke preko trbuha ili kad ima napadaj skakutanja po nama, okrenem se od njega. Znam da ne sretan i veseo, ali ne mora me mlatit 🤣

Mene je iznenadio danas jer po meni inace ne skace, i tocno s nogicom u trbuh, nije jako, ali svejedno ne smije to raditi. 

pupetta
    19. Studeni 2020. 15:49

Jelena, sretno s psicem! Sigurno ce se slagati s bebom, a tebi ce biti malo izazovno na pocetku, ali ako imas volje - zasto ne? 
    Imam jedno pitanjce - kako tocno izgleda anomaly scan? Nisam pitala svog ginekologa o tome, idem privatno i svaki pregled je vise-manje isti. Uvijek mi sve izmjeri na bebi, pokaze organe, pusti otkucaje i napravi 4D. Pa sad ne znam jel anomaly ukljucuje jos nesto?

Baby P 03/21 💙

• thera
    19. Studeni 2020. 15:58

Cure,trebam savjet. Napisala sam da imam školski žgaravicu od 12.tjedna svaki dan. Ali to je sve bilo podnošljivo tako da nisam ni obracala pažnju na to šta mi od hrane smeta a šta odgovara. Ali ono sinoć je bilo groooozno. Zaspala uz tv,probudila se oko ponoći i uhvatila me takva žgaravica da nisam satima mogla zaspati. Danas je malo bolje ali gore nego svih ovih dana. Uzela sam u ljekarni neke Rennie tablete za žvakanje. Šta još može pomoći? Osim badema molim😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.