Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    12. Studeni 2020. 14:21

Ni ja se nisam cijepila, nisam niti razmisljala o tome. Nadam se najboljem i ne zelim se strasiti, a ako i slucajno dode do neceg - za svaki problem postoji rjesenje 

Baby P 03/21 💙

12. Studeni 2020. 14:24

Ines

Evo i nas dvije 🤰🥰https://ibb.co/CBHxj3W

Aa vidi lijepog trbuscica🥰🥰

Miki94
    12. Studeni 2020. 14:35

Ines

Divan trbuscic :)  Kod tebe je vec broj dana do porodjaja spao na broj ispod 100 :) Brzo ce nam to proci aBda :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

zabica
    12. Studeni 2020. 14:40

EmEn9

Što se tiče odnosa mi normalno kao i inače jako rijetko 🤣🤣🤣 Mi imamo volju i želju ali dok nam djeca zaspu zaspim i ja. U biti starija cura zaspi poslje mene 🤣🤣 Kad imaš već djecu nać vrijeme za to je meni postala skoro pa naučna fantastika 🤣🤣🤣 Uglavnom neki dan smo uspjeli ali najprije smo se dobro nasmijali i skoro odustali jer je ful sad to smijesno s ovim trbuhom i onda se nemogu namjestit pa sam ga najprije par puta slučajno lupila od namjestanja trbuha i prasli u smijeh i jedan i drugi. Uglavnom s trbuhom nikako nije bar meni privlačno i sexi, izgledam si koma i nemogu se bas opustit🤣🤣🤣 Neznam dali se i vama to događa uglavnom mislim da sam neke od vas i nasmijala ali iskrena sam tako je kako je trenutno a vjerujem da ima još takvih situacija ovdje kao naših. Hehe 🤣🤣🤣

Da, s klincima je teze uhvatit vrijeme za to. Zato vi koje jos nemate klince, a ni zabrane, a ne bojite se-uzivajte dok vas je samo dvoje. Mi lijepo dosli s posla, klinci obadvoje u drugoj smjeni, cijeli boravak samo za nas, a mi lijepo izveli to onako s gustom, na dugacko i na siroko-maratonski. Nemam problem opustiti se, ali razumijem to-mislim da sam i ja u ovoj trecoj trudnoci jos najvise opustena po tom pitanju. Sada idem praviti rucak.

Lonmi
    12. Studeni 2020. 14:44

zabica

EmEn9

Što se tiče odnosa mi normalno kao i inače jako rijetko 🤣🤣🤣 Mi imamo volju i želju ali dok nam djeca zaspu zaspim i ja. U biti starija cura zaspi poslje mene 🤣🤣 Kad imaš već djecu nać vrijeme za to je meni postala skoro pa naučna fantastika 🤣🤣🤣 Uglavnom neki dan smo uspjeli ali najprije smo se dobro nasmijali i skoro odustali jer je ful sad to smijesno s ovim trbuhom i onda se nemogu namjestit pa sam ga najprije par puta slučajno lupila od namjestanja trbuha i prasli u smijeh i jedan i drugi. Uglavnom s trbuhom nikako nije bar meni privlačno i sexi, izgledam si koma i nemogu se bas opustit🤣🤣🤣 Neznam dali se i vama to događa uglavnom mislim da sam neke od vas i nasmijala ali iskrena sam tako je kako je trenutno a vjerujem da ima još takvih situacija ovdje kao naših. Hehe 🤣🤣🤣

Da, s klincima je teze uhvatit vrijeme za to. Zato vi koje jos nemate klince, a ni zabrane, a ne bojite se-uzivajte dok vas je samo dvoje. Mi lijepo dosli s posla, klinci obadvoje u drugoj smjeni, cijeli boravak samo za nas, a mi lijepo izveli to onako s gustom, na dugacko i na siroko-maratonski.Nemam problem opustiti se, ali razumijem to-mislim da sam i ja u ovoj trecoj trudnoci jos najvise opustena po tom pitanju. Sada idem praviti rucak.

Mozda se kroz koji tjedan i mi odlucimo upustiti natrag u odnos. Nadam se samo da poslije nece biti nikakvih tragova, jer cemo onda poluditi. Jednostavno taj strah ne dozvoljava opustanje. Ukoliko ne, brzo ce ljeto druge godine 😂🤣. Moramo se tjesiti. 

zabica
    12. Studeni 2020. 14:51

Lonmi

zabica

EmEn9

Da, s klincima je teze uhvatit vrijeme za to. Zato vi koje jos nemate klince, a ni zabrane, a ne bojite se-uzivajte dok vas je samo dvoje. Mi lijepo dosli s posla, klinci obadvoje u drugoj smjeni, cijeli boravak samo za nas, a mi lijepo izveli to onako s gustom, na dugacko i na siroko-maratonski.Nemam problem opustiti se, ali razumijem to-mislim da sam i ja u ovoj trecoj trudnoci jos najvise opustena po tom pitanju. Sada idem praviti rucak.

Mozda se kroz koji tjedan i mi odlucimo upustiti natrag u odnos. Nadam se samo da poslije nece biti nikakvih tragova, jer cemo onda poluditi. Jednostavno taj strah ne dozvoljava opustanje. Ukoliko ne, brzo ce ljeto druge godine 😂🤣. Moramo se tjesiti.

Lonmi-ako vas je strah bolje nemojte, nije vrijedno rizika. Nisu sve trudnoce iste, nisu sve trudnice iste ni rizik nije u svakoj trudnoci isti.  Najbolje se ravnati po svom osjecaju-to je jedino ispravno Ja sam samo otvoreno rekla svoje iskustvo i kako se ja osjecam.

Lunica
    12. Studeni 2020. 14:57

Kontesa u utorak cu saznati spol ako se bude moglo, tad cu biti 16 plus3. Ja se nekako nadam curici, ali eto najbitnije da sve bude okej. Doma imam 3 decka i dvije cure, pa da bude izjednačeno😊💖

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

12. Studeni 2020. 14:59

Kaj se tice odnosa, ja sam tolikoo ljena,znaci straasno hahah uopce mi se nedaa, nemam volje bas..dok vidim da muz i bi, fali mu vec😅

Lonmi
    12. Studeni 2020. 15:12

zabica

Lonmi

zabica

EmEn9

Lonmi-ako vas je strah bolje nemojte, nije vrijedno rizika. Nisu sve trudnoce iste, nisu sve trudnice iste ni rizik nije u svakoj trudnoci isti. Najbolje se ravnati po svom osjecaju-to je jedino ispravnoJa sam samo otvoreno rekla svoje iskustvo i kako se ja osjecam.

Da, da naravno 😊. Tako i radimo 😊❤️

Ines
    12. Studeni 2020. 15:35

Miki94

Ines

Divan trbuscic :)Kod tebe je vec broj dana do porodjaja spao na broj ispod 100 :) Brzo ce nam to proci aBda :)

Jaoo daa 🙈 ja jos uvijek ne vjerujem da je ostalo samo 3 mj 🙄😲

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.