Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    12. Studeni 2020. 12:12

Girl1234

Moj je problem sto je meni doktor opce prakse u drugom gradu (na drugom kraju Hrv), ovdje u Zgu imam samo ginekologa… I zato mi je bitno da mi on otvori bolovanje…. 😑

A da nazoveš svog dokt opće prakse i pitaš da li ti doznake moze poslati na mail, jer ih ne možeš pokupiti? Pogotovo sad u vrijeme korone se dosta toga može odraditi mailom.  Ja sam svom poslodavcu sve doznake slala mailom,  čak i prije korone, tako da za to ne bi trebala imati problema.
    Mislim zovi ih oboje ako želiš, ali radi naknade i petljancije oko papira, mislim da ti je lakše sa dokt opće prakse sve riješiti.

12. Studeni 2020. 12:19

Lonmi

Lussi

https://ibb.co/dbg30pS

Evo i moje trbusine hahaha inace sam dost jaka i sad se samo pocelo zaokruzivati
    Onak su uvijek bile traperice i to se utegnulo,a sad se bas vidi..ima da nakon trudnoce na dijetu idem,da mi sve ode
    A sad mi kile nisu vazne, dok je ribica dobro🥰 ne opterecujem se

Koliko kozmetickih kistova 🙃. Ja ih imam puno (ne koliko ti), a u pravilu koristim bb kremu, maskaru i ruz 😂. Sad ni to.
    Lijepi ti je trbuscic, neka samo raste, sa kilama ces se baviti druge godine, a i otopiti ce se kad ces trcati za beblinom 🙃❤️

Hahaha ima ih na prodaju ali trenutno samo stoje jer se ne sminkam
    Eventualno popunim obrve malo i to je to, ni puder ni bb kremu ne stavljam kad masku nosim pa mi se neda🤣
    Kistici nek cekaju bolje dane hahahah😅😅
    Tako je, tak si i sama govorim, s kama se stignem baviti, bitno da je bebica dobro i da raste🥰🥰❤️❤️

pupetta
    12. Studeni 2020. 12:23

Ne brinite zbog temperature koja je oko 37, to trenutno ni ne podrazumijevaju kao povisenu temperaturu za koronu. Odmarajte, pijte caja i voca s vitaminom C i bit ce sve dobro. Nazalost od testiranja jedino sto imate je da vam eventualno netko kaze da ste pozitivni. Nitko vas nece savjetovati sto da radite niti postoje neki nacini lijecenja koji su drugaciji nego da inace imate sezonsku virozu. Stozer bi vas samo pitao za kontakte, niti vas ne pitaju kako ste i je li vam potrebna pomoc  A za svih vrijedi pravilo ako vam pozli da se javite na hitnu sa sumnjom na koronu. Ovo vam govorim jer mi je muz imao koronu tako da iz prve ruke znam. Osobno znam trudnicu koja je obolila od korone, imala je temperaturu par dana i poslije je sve bilo ok. Samo hrabro, ne bojte se i bit ce sve dobro. 

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    12. Studeni 2020. 12:26

Bas su vam divni trbuščići🥰
    .
    Lussi - meni je u pocetku stvarno bilo bed postati svoju sliku jer sam i ja jaka, a sve trudnice postale slikice vitke i u top formi😅 sa vremenom sam se okurazila i mislim si "a nismo sve iste bile prije trudnoce, kamoli sada kada smo trudne"🤷‍♀️ slazem se sa Lonmi - kile valja pratiti ali samo zbog dobrobiti nasih ribica, dok je tvoj Nemo/ili tvoja Dora 🐠🥰 dobro, i ti si dobro. A kile...o tom, potom👌
    .
    Kistici, ja ih nemam toliko, ali drago mi je da ima i medju nama ljubiteljica sminke 💅👄💄 
    .
    Uputnice - koliko dugo vrijede ove e-uputnice? Da znam u kojem roku bi trebala obavit neke preglede. Cekam sljedeci tjedan kad je dragi na prislinom GO, pa da me odveze i priceka dok idem vadit TSH i na posao nesto rijesit, jer se zaista bojim sad bauljati među svjetinjom, joj sto ucini ova korona😔

• ružica
    12. Studeni 2020. 12:32

Curke,

Prijavljujem uredan pregled.
    Bebica je veća od prosjeka😃, ima li tko takvih iskustava? Sutra ulazim u 23 tjedan i idući je  pregled za mjesec dana.
    Dobila sam 5 kila, spada li to pod normalno ili?
    Ginekologinja nije ništa spomenila, ni kilažu ni ogtt test pa ispada da ga ni neću raditi?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Girl1234
    12. Studeni 2020. 12:34

Bebanomoje

Girl1234

Moj je problem sto je meni doktor opce prakse u drugom gradu (na drugom kraju Hrv), ovdje u Zgu imam samo ginekologa… I zato mi je bitno da mi on otvori bolovanje…. 😑

A da nazoveš svog dokt opće prakse i pitaš da li ti doznake moze poslati na mail, jer ih ne možeš pokupiti? Pogotovo sad u vrijeme korone se dosta toga može odraditi mailom. Ja sam svom poslodavcu sve doznake slala mailom, čak i prije korone, tako da za to ne bi trebala imati problema.
    Mislim zovi ih oboje ako želiš, ali radi naknade i petljancije oko papira, mislim da ti je lakše sa dokt opće prakse sve riješiti.

Pitanje je hoce li mi htjeti poslati doznake na "lijepe oci", samo na moju riječ.. Bez da me pregleda
    Ali hvala na savjetima 😊😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

12. Studeni 2020. 12:36

ružica

Curke,

Prijavljujem uredan pregled.
    Bebica je veća od prosjeka😃, ima li tko takvih iskustava? Sutra ulazim u 23 tjedan i idući je pregled za mjesec dana.
    Dobila sam 5 kila, spada li to pod normalno ili?
    Ginekologinja nije ništa spomenila, ni kilažu ni ogtt test pa ispada da ga ni neću raditi?

Zvuči super :)

Korra
    12. Studeni 2020. 12:38

Hey cure, evo i mog trbuha 😊
    https://ibb.co/Hq9SHCS
    Odnosi - mi normalno prakticiramo, naravno ipak malo njeznije 😊 a sto se tice zelje, nekad bi svaki dan, a nekad prođe tjedan, dva da uopce nemam volje i zelje...tako da kako nam dođe i kako nam kbaveze dopuste 😄 😊  curke koje je strah naravno da je tako jer ako ste imali problema u pocetku naravno da vam sad to nije ugodno, a ukoliko imate zelje i volje uvijek postoje dr.nacini za zadovoljit sebe i partnera 😉 😄
    Trbuscici - bas su vam svima super 🥰 i slatko vam svima stoje ❤
    Samopouzdanje - meni je isto variralo i kako sam se udebljala psihicki mi je to bilo onak a fuck, bit cu 100kg...doslovno, jer sam dosta visoka 😅 al kao sto je Jagodica rekla sad kad razmisljam briga me, bitno da smo oboje dobro i zdravi da sve prođe super...pa jbt stvaramo zivot u sebi pa treba energije i volje za to 😄 i naravno da nismo svi iste građe da kod svakog to drugacije izgleda...mozemo mi to 💪 a viskove cemo poslije rijesavat, dok budemo dojile i setale a kasnije i trcale za nasim bebacima 😄

Evo i mene, da vam se malo pojadam.. i mene nešto grlo malo steže. Pijem čaja, bojim se da je korona i tak.
    Nisam se na kraju cijepila protiv gripe, vi jeste?
    Preporuča se trudnicama al sam nekak mislila da sad toga bude manje radi maski i jer se svi više pazimo i nikad nisam imala.. sad se pitam jesam li pogriješila.

Lunica

https://ibb.co/XZm2V7R
    Evo valjda sam uspjela... I ja imam brdo viška od prošle trudnoće, hihihi😊😊🤭

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.