Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    14. Listopad 2020. 23:21

bebolinka

Cure recite mi kako stojite s iscjedkom?
    Ja sam dns na pregledu bas imala pojačani i ona mi je rekla isto doslovno ko da sam se upiskila, i ona meni kao a jesi ti primjetila da imaš pojačani iscjedak??? I ja kao pa kako kad nekad ništa, nekad ko da se upiskim, nekad malo, uvijek različito i ona onako okrene ocima i nis ne kaže hahahah strasno
    I sad ti nešto znaj ako nije uredu

Ako je proziran, ili boje mlijeka, bez mirisa nista za brigu. Dnevni ulosci i to je to

Emmie
    14. Listopad 2020. 23:37

bebolinka

Ja sam dns na pregledu bas imala pojačani i ona mi je rekla isto doslovno ko da sam se upiskila, i ona meni kao a jesi ti primjetila da imaš pojačani iscjedak??? I ja kao pa kako kad nekad ništa, nekad ko da se upiskim, nekad malo, uvijek različito i ona onako okrene ocima i nis ne kaže hahahah strasno

Svašta! Zašto nije prokomentirala pojačan iscjedak ako ga je već spomenula? Evo da i ja jednom okrenem očima za nju i njenu “profesionalnost”. 🙄

bebolinka
    14. Listopad 2020. 23:53

Da bude ili kao voda ili to šta kazes boja mlijeka, ništa nenormalno. 
    Emmie a šta da ti kažem, kao da joj je muka bit tamo 😑

Lunica
    14. Listopad 2020. 23:55

bebolinka

Stalno nekakav prisutni imam,bez mirisa ,mliječni. To je normalno u trudnoći. Ako smeta,svrbi,pecka, onda su najvjerojatnije gljivice.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MareiKate
    15. Listopad 2020. 06:57

Jutro curke!
    Umrla sam od smijeha na nevizu 🤣🤣
    Što se tiče mjera bebe, pred kraj je vrlo lako fulati mjere jer su bebe velike i više ih se ne može uhvatiti kako spada i tada su velika odstupanja od uzv do uzv.
    Odstupanja u ranoj fazi, pogotovo veća, ne bi smjela biti greške u uzv... Meni je prva beba bila uvijek 10 dana veća a znala sam točan dan ovulacije jer sam išla na folikulometriju. Pričala sam već o tome, beba je jednostavno bila velika, točnije visoka 😁
    Možda je tvoja bebica manja, kakve ste ti i muž građe? Bitno je da raste pravilno, da nema zastoja, da do sljedećeg uzv naraste koliko treba...

Miki94
    15. Listopad 2020. 07:07

Jutro cure, nadam se da ste dobro danas 😊 
    Ukoliko neko ide na pregled, neka vam je sa srecom 😊
    .
    Sto se tice mjera bebe, moja ovulacija je kasnila, zapravo ne znam ni kad je bila, tako da se moja dr vodi mjerama sa uzv i termin porodjaja je 2 sedmice kasnije, nego sto bi bio gledajuci na prvi dan zadnje menstruacije. A u slucaju IVF trudnoce, ne znam kako sve funkcionise, a obzirom da se zna tacno ovulacija, mozda i jeste najbolje otici na pregled jos negdje, jer moze biti da je i do uzv aparata.
    .

Kao sto cure kazu, iscjedak je okej sve dok ne pecka dok obavljate nuzdu. I ja sam na zadnjem pregledu imala pojacan iscjedak, jos sam otisla kao i uvijek fino okupana i sve, i dr me pregleda, kaze imas iscjedak ali bijeli je, nema infekcija i to je najbitnije, al bas se vidjelo dosta prilikom njene provjere. 
    .
    Momof4, legenda si hahaha. Ja citam poruke, rekoh ko je sad Neviza, a unekoliko se sjecam svake vec do sad javljane trudnice😆😆

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

zabica
    15. Listopad 2020. 08:29

Jutro Miki i sve curke!
    Sto se tice mjera, htjela sam pitati Lunicu, Palonkicu, tj.mame sa nesto vise djece da li je svako novo dijete teze i vece od proslog ili to nema nikakve veze?🤔 (pretpostavljam da nema veze, ali bas me zanimaju konkretna iskustva)

zabica
    15. Listopad 2020. 08:42

Meni je npr.prvo bilo 3250/49, a drugo 3600/49.
    Sa prvim sam dobila 15 kg, s drugim 13 kg.
    Ocito dobitak kg nema veze s velicinom bebe.

Petra982
    15. Listopad 2020. 08:48

Jutro svima! Sretno na pregledima tko ima.
    Nema to veze s brojem poroda i težinom i veličinom bebe. Svaka trudnoća je posebna za sebe. 

zabica
    15. Listopad 2020. 08:50

Petra, koliko ti imas djece?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani