Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    15. Listopad 2020. 21:03

mom_of_4

Inace sam majstor i haker ipo vidi se .Imale ste priliku upoznat se s mojim umijećem i sposobnostima

😁😁 Znaci otisla si na forums i kliknula pseudo html. Taj link kopiraj cijeli i idi na svoj profil, klikni na svoju slicicu profilnu tu koju imas i listaj dole sve do mjesta "potpis" i klikni ma uredi i tu u taj potpis kopiraj link. Sacuvaj i tj to. Nisam ti dobro ni napisala ovaj zadnji dio, zaboravih napisati da link kopiras u potpis na profilu. :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Bubica1
    15. Listopad 2020. 21:06

Dora2021

Danas vidjela svoju curku, raste ko gljiva 😂, jos se ne javlja al veli Doc da tek kasnije(sad smo 15+3) al jel bi mi preporucile koji Prenatal da uzmem?

Čestitke na curici 😊 Ja uzimam Novalac prenatalne kapsule, meni su super. 😉

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

bebolinka
    15. Listopad 2020. 21:17

Cure čestitam na dobrim pregledima 😊😊😊😍

Petra982
    15. Listopad 2020. 21:26

Prenatal od Solgara je meni super.
    U prve dvije trudnoće nisam ništa uzimala.

Korra
    15. Listopad 2020. 22:13

Hvala cure na savjetima i umirenju 🥰 moguce da je zbog manjka magnezija, mozda ja nemam tzv. nemirne noge nego nemirne ruke 😂
    Sutra definitivno idem po dodatni magnezij 😊
    Jagodice meni isto neka hrana nema vise fin okus, jedem nesto sto inace volim i jednostavno nije mi to to, kao da je totalno drugaciji okus 🙈 ah te cari trudnoce 😊
    Cestitam curama na dobrim pregledima ❤ 
    I sretno curama koje imaju sutra pregled ❤
    Ja sutra idem na endokrinologiju na pregled zbog stitnjace, nadam se da mi se tsh nije previse povisio 😏 zadnji put je bio malo visi od 2.5 i nisu mi povisili dozu lijeka...navodno nije jos bilo potrebe...ne znam mozda se ja previse brinem 🤷🏼‍♀️ vidjet cemo sutra

kety992
    15. Listopad 2020. 22:34

Ja zaboravila...termin je 23.5.2021.(Merkur) 🤗 a sljedeci pregled 23.11. U međuvremenu me salje na kombinirani(petrova) poslala sam mail za narucit se,nema jos odgovora...čitam razna iskustva ali radije tamo obavim uzv...moja dr ima bas prastari uzv 🙄😑 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Jagodica125
    15. Listopad 2020. 22:37

Bubica1

Dora2021

Danas vidjela svoju curku, raste ko gljiva 😂, jos se ne javlja al veli Doc da tek kasnije(sad smo 15+3) al jel bi mi preporucile koji Prenatal da uzmem?

Čestitke na curici 😊 Ja uzimam Novalac prenatalne kapsule, meni su super. 😉

Ja sam sebi uzela Elebaby kapsule, jucer pocela sa time🤗 Bye Bye Folacin👋😇

mom_of_4
    15. Listopad 2020. 22:48

Da vidimo jel radi

Lunica
    15. Listopad 2020. 22:53

Večer cure, evo danaas bas osjetno manje mučnine,,,nadam se da to ide silaznom putanjom🥳
    Čestitke za dobre preglede! Ja odbrojavam dane do svog. Eh to s tlakom...to je meni bilo koma u prvoj trudnoci,kad bi sama mjerila super,cim sam kod dr on skače. Srećom sam nekako dogurala do kraja bez terapije. Znam dosta žena koje tako reagiraju . SAD vodim privatno trudnoću i bas je opuštena atmosfera u ordinaciji tako da mi je tlak super😁

Bebolinka osjećaj kad rodis ti je prvi neopisivo olakšanje nakon muke i boli, a onda neopisivo uzbuđenje kad primiš svoje dijete u naručje, nešto nestvarno,najljepše sto možeš doživjeti. I meni bi ta tri dana u rodilištu bila nešto sto mi ostaje u posebnom sjećanju...pogotovo sto su moji svi veliki spavači od prvog dana i odmah uspostavimo dojenje tako da bas uživam...jedino kad sam rodila na carski mi nije bas bilo tako jer me ta rana užasno bolila i nisam se mogla pomaknuti. Al dobro, i to prođe

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    15. Listopad 2020. 22:56

mom_of_4

Da vidimo jel radi

Radi😀👍

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.