Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piky
    06. Listopad 2020. 16:29

Emmie

Piky, dobrodošla nam i čestitam!

Hvala... 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Emmie
    06. Listopad 2020. 16:36

Gabylola, ja mislim da je bolje uraditi test kao Nifty/Panoramu/Harmony ako možeš, jer takvi testovi ne nose dodatne rizike. Ja bih se odlučila za amnio u slučaju loših rezultata Niftija. Želiš li raditi kombinirani probir? Ja sam ga radila, ali znam da rezultati nisu baš najpouzdaniji, posebno u našim godinama. 

• Dora2021
    06. Listopad 2020. 16:46

Lonmi

OhSoBoho

Lonmi

Pozdrav,
    u 8 tjednu trudnoće sam, trudnoća potvrđena i sve je u redu, bebica je velika 2cm i srčeko kuca
    Ja isto razmisljam da napravim nifty, 26 mi je godina, ali htjela bi provjeriti da li ja s te strane sve u redu.
    Curke da li ste na bolovanju ili radite

čestitam na trudnoći :) i nek je školska!
    ja u prve dvije trudnoće nisam radila ništa osim kombiniranog (prva trudnoća s 31g, druga s 33.). sada u trećoj (35g) idem na nifty jer mi je kombinirani loš. Navodno je nifty super, preko 99% točan.

za sada još uvijek radim, vidjet ću što će dok sutra na pregledu reći. prve dvije trudnoće sam bila na čuvanju.

Mislim da ću raditi nifty, imam još 4 tj do sljedećeg pregleda pa ću do onda razmisliti, sviđa mi se jer je to samo vađenje krvi i nema nikakvog ugrožavanja.
    Najviše se bojim rezultata, nadam se da će sve biti super, zbog prošle trudnoće koja je loše završila bojim se svega, a i zanima me spol, ne mogu si pomoći.

Kada ste rekle za trudnoću prijateljima i rodbini?
    Nama znaju roditelji i najbolji prijatelj/prijateljica, ali ne mogu se odlučiti da li govoriti prije 12 tj, već me okolina promatra s obzirom na to da sam kod kuće.

😂😂 Ja velim da radim od kuće (korona i to) a trbuh skrivam torbom, dok ide 😂😂 al 4.mj nam je već tak da bum provaljena uskoro haha... Ja radila nifty sa 12.tjedana,prije toga izmjerio bebin nuhalni nabor, navodno je do 2cm okej al na svakom uzv je rekao da se razvija dobro i nije me bilo zato strah.. Buši sam govorila kao da je decko al stize zdrava cura 😁😁 razumijem strah al navodno bebači osjete naše osjećaje tak da nabaci smile ❤️ govori ti prvorotkinja sa 42.god.😄😄😄

pupetta
    06. Listopad 2020. 16:47

Ima li netko da nije isao na nikakve testove? Ja nisam radila prenatalne testove tipa Nifty, a razmisljam se hocu li uopce na kombinirani, pogotovo jer znam da rezultati nisu pouzdani. Pa eto cisto me zanima kakvo je stanje kod vas 😊

Baby P 03/21 💙

• Dora2021
    06. Listopad 2020. 16:50

Piky

Pozdrav svima.. Prebacujem se sa teme Umjetna oplodnja k vama,..
    Jučer na 21 dan punkcije I 19 dan transfera beta mi je 2232.
    Sutra opet vadim.

❤️❤️❤️❤️❤️

Emmie
    06. Listopad 2020. 16:57

Dora2021 čestitam ti na zdravoj curici! 
    Pupetta, vjerujem da neke trudnice ovdje nisu radile nikakve testove, ali ne mogu se sada sjetiti koje. 

Emmie
    06. Listopad 2020. 17:02

Pupetta, vjerujem da se kombinirani probir radi od 11-13 tt, ali ako ne uspiješ uraditi kombinirani u tom razdoblju, postoji i alternativni test gdje mjere odredjene hormone i proteine u krvi trudnice, ali ne i nuhalni nabor kod bebe. 

• buducamama2021
    06. Listopad 2020. 17:07

Nisam se dugo javljala, ali vas redovno citam. Vadila sam nalaze krvi i LDH mi je povisen, pa me zanima da li je neka od vas imala iskustva s tim?

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

zabica
    06. Listopad 2020. 17:12

pupetta

Ima li netko da nije isao na nikakve testove? Ja nisam radila prenatalne testove tipa Nifty, a razmisljam se hocu li uopce na kombinirani, pogotovo jer znam da rezultati nisu pouzdani. Pa eto cisto me zanima kakvo je stanje kod vas 😊

Ja nisam isla na nikakve testove

Ines
    06. Listopad 2020. 17:13

pupetta

Ja nisam radila nikakve testove jer nisam imala potrebe niti sam htjela..muz i ja smo istog misljenja po pitanju tih testova tako da sto se nas tice taj dio nikada nije bio upitan. Vjerujem uvijek sve najbolje i nemam razloga traziti nevolju tamo gdje je nema 😊 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.