Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    06. Listopad 2020. 08:36

Hvala cure sto ste uz mene❤

• EmEn9
    06. Listopad 2020. 08:49

Ajde bajo super glavno da je sve ok, baš je brz doktor hehe. Sad čekamo petak sa tobom. Držim fige 🤗🤗

Hedwiga
    06. Listopad 2020. 08:52

bajo drago mi je sto je jučer sve dobro prošlo, sad samo mirno koliko god možeš, svi ćemo moliti da rezultati budu dobri! da li ti je ovo prva trudnoća? 

bebolinka
    06. Listopad 2020. 08:55

zrnodrece

Evo bila na ultrazvuku. Ako sam iz kuce 8 .00krenula a u 8.20 gotova onda znate koliko sam na ultrazvuku bila occa 3 min max . Da ovaj ultrazvuk sluzi samo da se vidi dali je amnio bila uspjesna tj otkucaje.
    Ja ga zamolim da mi izmjeri bebu da li odgovara tjednima - on meni da se vise ne mjeri duljina nego da se gledaju dimenzije druge🤦‍♀️i onda nakon moljenja ipak nesto izmjeri i kaze beba odgovara tjednima i to je to, a na ekranu stoji mjera neke kosti i pise 17w

Ti doktori retardirani sve im je teško. Ali supeer, nadam se da je beba dobroo ❤️

Lunica
    06. Listopad 2020. 08:59

baMAMA

Ja sam bila jučer baš zadovoljna kad je rekla da ne moram terapiju uzimati. Vidjet ćemo što će reći ginekologica kad joj budem prenijela informaciju na kontroli.. Meni je vađen TSH, fT4, T3 i ATPO… sve je ok osim tog malo povišenog TSH.. Bilo me je strah s obzirom da sam prošle godine sa sličnim nalazima izgubila bebu u 22. tjednu trudnoće, ali kaže endokrinologica da to nije nalaz koji bi u toj mjeri utjecao na trudnoću sa takvim ishodom.
    .
    Meni se isto čini da se lijekovi propisuju u većoj mjeri nego što je to potrebno.. iako, kad je situacija ozbiljna nema tu prostora za šalu, treba terapiju uzimati.. ali za te neke granične slučajeve možda se ipak može proći i bez…

Ja sam onog trena kad sam rodila prestala pit a očito sam trebala postepeno smanjivati dozu i poslije mi se poremetio tlak...SAD je li od toga ko zna al moze biti ne znam sta bi drugo bilo...nakon nekog vremena se iz regulirao. Ja radije ne bi nista pila..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

OhSoBoho
    06. Listopad 2020. 09:00

prijavljujem pregled sutra. s obzirom na visok rizik od downa (1:50) doktorica će mi sutra opet izmjeriti nuhalni i nosnu koji su na kombiniranom bili super (biokemijski rizik mi je visok u komb s dobnim). u četvrtak ću raditi nifty čisto da budem mirnija pa ćemo nakon toga vidjeti što i kako dalje. 

Lunica
    06. Listopad 2020. 09:00

Bymama bas mi je zao sto si u tako visokoj trudnoći izgubila bebu

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Fancy
    06. Listopad 2020. 09:20

zrnodrece

Evo bila na ultrazvuku. Ako sam iz kuce 8 .00krenula a u 8.20 gotova onda znate koliko sam na ultrazvuku bila occa 3 min max . Da ovaj ultrazvuk sluzi samo da se vidi dali je amnio bila uspjesna tj otkucaje.
    Ja ga zamolim da mi izmjeri bebu da li odgovara tjednima - on meni da se vise ne mjeri duljina nego da se gledaju dimenzije druge🤦‍♀️i onda nakon moljenja ipak nesto izmjeri i kaze beba odgovara tjednima i to je to, a na ekranu stoji mjera neke kosti i pise 17w

Pa mjeri se kost noge, femur. Ako su ostale dimenzije uredu, nemas sta da brines. I meni dr mjeri sada obim glave, stomaka i duzinu femura. I sama je prokomentarisala kako se vise ne mogu raditi mjerenja ko u prvim sedmicama jer beba vise nije tako ispravljena kao u pocetku, sve manje je prostora za to.

Not that fensi, ekšli..

zabica
    06. Listopad 2020. 09:33

Bymama pa kako to u 22. tjednu-se zna razlog? Suosjecam s tobom-pa to je vec velika beba..

06. Listopad 2020. 09:37

Joj cure, mene je toliko strah tog prvog pregleda danas! Ko ce docekati 17:30 da dodem tamo ❤️ Imam 100 pitanja posto je prvi puta i bas sam uzbudena i prestrasena.. Nadam se da je sve okej i nadam se i bolovanju uskoro🙈
    Dobila sam zensku ginekologicu pa se nadam da je razumna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.