Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    27. Siječanj 2021. 09:47

Bebolinka, Zabica, ja danas punih 34! Trcimo zadnji krug !! 🥳🥳🥳💜💜💜 
    Jedva cekam da krenemo javljati - stigla beba! 🥳

• EmEn9
    27. Siječanj 2021. 09:49

Ja sam joj jučer isto spomenula bolove , kažem ja njoj da me sad već često boli u donjem dijelu trbuha i da su mi sad na ctg-u ful često bile više nego što sam bebu osjetila  i kaže ona da da vidim to je normalno to su te lažne kontrakcije lažni trudovi i to vam je sve ok to tako bude i kaže ako vas boli jako popijte spasmex pa će vam bit lakše i reko ma netreba nije to toliko jako da moram tabletu popit kaže ona bez problema spasmex ako bude jače da se malo opuste mišići ako su česte kontrakcije. Znači ti svi bolovi su u biti normalni to po meni nije za ići na pregled naravno ako nije popraćeno sa nekim iscjetkom ili ako boli baš ono da nemožete izdržat.

zabica
    27. Siječanj 2021. 09:56

MissGraz

MissGraz-sve smo tu blizu, neke ce mozda u 38., a neke u 42.tt tako da se poredak moze i mijenjati s vremenom, i tko je treci, moze biti prvi, sve je moguce, ali dobro kazes, trcimo zadnji krug!!

zabica
    27. Siječanj 2021. 10:00

Tu nam je jos i EmEn, jel tako, a za sada Ines prva

zabica
    27. Siječanj 2021. 10:02

I Emmie, naravno, pa Ninach, MareiKate-to je sve tu negdje blizu..

27. Siječanj 2021. 10:15

Vi ste tak blizuuu 😍😍😍😍 Mislim da vas i Iva, Bubica i Ruska prate u stopu, mozda sam i pomijesala..
    U drugom setu smo Jagodica, Thera, Zara, Girl, Nikac, Julesica, Gita, Palonkica i ja.. 
    I za slatki kraj nase Mom, Lonmi, Lussi, anaAn.. sigurno sam izostavila neke jer mi mozak slabo radi i nisam spavala ali tu smo sve negdje.. 

27. Siječanj 2021. 10:15

NevaEva

Lussi, Gita - ima post u temi koprivnicko rodiliste koje, kako sad stvari stoje, bude napravilo prevagu kod mene.. mislim da cu roditi u Kc bez obzira sto nema epiduralne. Puno mi znaci sto ce bit poznata lica oko mene.. logistika oko odlaska doma u Zg par dana nakon izlaska iz bolnice me jedino muci ali budu svi pomagali, moraju sad.
    Lussi, Jagodica - tecaj je od 3 do 6 ili 7? Ja jos nisam dobila link..

Bas sam sinoc citala to, cini mi se okej, cekam da frendica rodi da cujem jos njeni iskustvo, termin joj je 29.1.. 
    Ali kak smo i pricale, ako dodemo previse otvorene, epiduralna nam ne igra nikakvu ulogu..
    I svaka soba ima svoju kupaonu i cisto je,to je veliki plus..
    .
    Ma kak god bilo svi budu uskocili i pomogli ti🥰
    .
    Od 3 do 6, pa poludit cu sjedeci toliko,a taman oko 4 kuham jer muz dolazi doma pa da nam je toplo za pojest😅 meni je nocas dosao link, cekaj da kopiram,mozda mozes uc prek njega

• MissGraz
    27. Siječanj 2021. 10:17

zabica

MissGraz

MissGraz-sve smo tu blizu, neke ce mozda u 38., a neke u 42.tt tako da se poredak moze i mijenjati s vremenom, i tko je treci, moze biti prvi, sve je moguce, ali dobro kazes, trcimo zadnji krug!!

Da, daaa! Vidit cemo jos tko ce probit led... 😇 🤞🤞💜

mom_of_4
    27. Siječanj 2021. 10:38

MissGraz hahahha usput cemo vidit ko ce oborit rekord u prenošenju nakon termina...auuu veselo a ima nas po terminima blizu blizu cak u dan bit ce trke ...ono kad dode dan vec se cujem ajme nebi ja danas tako sam dosla na prvi porod uhvatili mene trudovi doma taman sto sam u krevet legla i ja pametnica mislila Ah evo sam se nahladila garant me bubrezi uhvatili i ja od straha jednu casu uvina caja napravim ahhahahah vidim ja ne prolazi,klečeći na podu se savijam i jaucen ma necu ja danas nije jos vrime nemogu ja to ahahhahah.dosla u rodiliste kaze meni sestra amo box ja kazem ja bi kuci ako mi mozete dati nesto protiv bolova samo ona zavarila 😂😂😂😂 kaze je je ici cete  kuci ali ne danas ahhahahhahaha 🥳🥳🥳🥳

27. Siječanj 2021. 10:41

https://ibb.co/stTPbzc
    https://ibb.co/51gP1jk
    https://ibb.co/XjV8hkC
    https://ibb.co/1fkd85D
    .
    NevaEva evo citaj za Kc, fiska iskustva, Kc sve vise bude prevagnula🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.