Cure,
Samo da vas sve pozdravim!
Nakon gotovo dva tjedna hospitalizacije otpustilo me kući uz česte posjete bolnici na kontrolu. I dalje imam stalne kontrakcije, koje su ak ne pijem normabele jako bolne. Vjerujte mi do 30 tjedna trudnoče sve je bilo pjesma, sad je svaki dan borba. Sad sam većušla u 34 tjedan, nadam se izdržati još do sigurne zone.
Veliki pozdrav svima, pratim Vas redovno i vesele me veše uredne trudnoće.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Nikac takvi bolovi se znaju i meni pojaviti,jucer je dr rekao da sam zatvorena i da se ne bojim da je nirmalno da se javljaju dok god ne skraćuju cerviks ,ono sto mi mozemo učiniti je malo vise odmora,magnezij i sto manje sjedenja.E sad meni je rekao obavezno ukoliko osjetim bolove cesce i malo intenzivnije kao i isijas koji me ne napušta da popijem normabel da se opuste misici i maternica,da nema kontrakcija..meni pomogne i topli tus i čajevi i kauc haha
Zara drago mi je da si jos medu nama,sigurno se uspijes i nasmijati i iznervirati citajuc nas ahhahahah 😍....bar ti nije dosadno 😂♥️
NevaEva i Jagodice kaj tri sata moramo sjedit za laptopom il mobitelom i slusat tecaj?
Hahaha, to se i ja pitam 😅🤔
.
Meni danaa curke tlak u podrumu 😑 ne znam kak cu se odvuc na pregled kod psihijatra, da ne kazem da spavam ko' top. Zasad🙏 bebica aktivna🤸♀️🥋🥊
.
NevaEva - 29 tjedana! Woohoo🥳 ja ne znam jesam li si to umislila ili ne, ali od jutra se osijecam toooliko tesko i tromo 😵 svako dizanje kretanjen uz puhanje i stenjanje i onaj stadij "ono sto mi padne na pod, je zauvijek izgubljeno 😂"
Zaradrago mi je da si jos medu nama,sigurno se uspijes i nasmijati i iznervirati citajuc nas ahhahahah 😍….bar ti nije dosadno 😂♥️
Mene isto jako boli cijela desna strana od leđa do lista na nozi i jedva stajem na tu nogu. Trpim i šutim već tjedan dana, a jučer kad sam na pregledu to spomenula, nisam dobila nikakav savjet... Ono, kao evo to vam je tako. U utorak idem opet i definitivno ću ga pitati za neko rješenje, bar da ublažim bol u nozi. Ne mogu ovako. 🙄
36 punihhh 😮😮
Ja cure moje imam osjećaj da ako se ne porodim kroz dva tjedna neću nikad hahahah tijelo mi se cijelo rasklimalo doslovno, beba mi se dosta spustila nisko ajde bar mogu disati ali za dolje sve otpada sad
Ugl šou, spavanje neću ni komentirati
Ruzice bas mi je drago da je sve u redu, izdrzi jos malo pa ces biti u sigurnim tjednima
EmEn svaka ti cast za prehranu, naravno sve je u glavi i sto se hoce, to se moze
Hemoglobin mi je bio 92 (a trebao bi biti 119-157) kada sam dobila zeljezo za piti. Pijem ga od ljeta, nisu me jos slali ponovno vaditi nalaz.
Cipelice-nemaju smisla dok beba ne prohoda (meni jedno sa 7 mj, a drugo sa 14 mj..). Tek kada dobro i samostalno nauci hodati treba kupiti kvalitetne cipelice tipa froddo, ciciban.. Do tada su cipelice iskljucivo i samo sminka. A skroz male bebe kao od sale skinu i carapice, a kamoli cipelice jer trljaju nogicom o nogicu.
Podloga za kolica-moji su bili zimske bebe pa sam ispod uvijek stavila dekicu, onako smotanu na 4 dijela i odozgo tetru ispod glave. Meni nisu nikad propiskili dok su u kolicima. Odozgo sam isto dekicu, i kapicu bebi i nismo setali ako puse vjetar.. Ljeti samo tetra ispod glave i sjenilo protiv sunca. Ali i tada je dobro imati pri ruci neki tanki prekrivac tipa plahtice protiv sunca, vjetrica i sl..ako zatreba da je tu.
Prijavljujem da sam nocas cijelu noc spavala u komadu, cak i bez pi-pi, preporodila sam se kako sam se lijepo odmorila...
Jutro cure!
Spavanje - meni kako se svrbez smanjio spavam k'o beba! Tesko mi je zaspati, a da se iskontroliram i ne pocnem cesati, ali ako to uspijem i zaspem onda se do jutra ne budim i spavam k'o top! Cak ni na wc ne idem preko noci, a na pocetku trudnoce to me izludjivalo svako sat vremena...
Bolovi - kako vrijeme odmice mene nekako cijelo tijelo smeta i neugodno mi je u ovoj kozi, ne mogu se okretati normalno, sjedati, ustajati, a opcenito se osjecam kao pred menstruaciju, znate onaj "nikakav" osjecaj... jedino sto sam primjetila zadnja dva dana je mala kao vrtoglavica i zbunjenost, ne znam vise cemu to pripisati.
Pregled - mene moj ginekolog pregleda prstima svaki put i onda ide UZV trbuha. E sad... posto nastavljam preglede u bolnici, a ne vise kod njega, nemam pojma sta ce tamo biti... ovaj prvi put u bolnici su me gledali samo preko trbuha. 🤷♀️
Bebolinka, 36! 😍😍😍 Kad sam bila u Petrovoj u 6.tj.kod Goluže, bila je zena koja je dosla, simpa, opustena, strije posvud, lijepa, mlada.. kaze: ja sam gotova. 😅 i baci sestri papire, termin joj je bio taj dan. Ja sam si pomislila da je dosla do cilja kao na maratonu. Uglavnom, poslali ju doma, 40tj.nije bio kraj za nju. Ali ju polako kuzim.. onda mi je bilo smijesno.
.
Jagodica, vrijeme je preletilo.. 29 punih.. cini mi se da se bas sve ubrzali nakon 20.i sad vrijeme juri..
.
Bol, nelagoda - Nikac, vidim da si i ti imala jednu ovakvu noc, po tjednima smo blizu. Do sad ne mogz rec da sam osjetila neku nelagodu ili bol, sve skolski, ali nocas je bilo malo nelagodno. Pratit cu danas i izlezavat se, ako se ponovi, idem dr.
.
Lussi, Gita - ima post u temi koprivnicko rodiliste koje, kako sad stvari stoje, bude napravilo prevagu kod mene.. mislim da cu roditi u Kc bez obzira sto nema epiduralne. Puno mi znaci sto ce bit poznata lica oko mene.. logistika oko odlaska doma u Zg par dana nakon izlaska iz bolnice me jedino muci ali budu svi pomagali, moraju sad.
Lussi, Jagodica - tecaj je od 3 do 6 ili 7? Ja jos nisam dobila link..
36 punihhh 😮😮
Ja cure moje imam osjećaj da ako se ne porodim kroz dva tjedna neću nikad hahahah tijelo mi se cijelo rasklimalo doslovno, beba mi se dosta spustila nisko ajde bar mogu disati ali za dolje sve otpada sad
Ugl šou, spavanje neću ni komentirati
Bebolinka, izdrzi, jos samo malo, pratim te u stopu, ja u petak punim 35 tt., mozemo mi to
Sortiraj odgovore
Najstariji