Lonmi preslatka je robica! Gledala sam kod njih ali se sve preko glave navlaci pa cu uzeti brojeve od 68 na dalje dok se naucim. Oni mi online nisu dali da platim s diners pa sam odustala od kupnje, debitnu karticu ne stavljam online a drugu kreditnu nemam. A bilo je za Bozic sveeega!
Za tjedan 33 na internetu pise 1.9kg prosjek.
Nemoj se brinut Bubica, napravi sve pretrage i bit ce ok! Vidis da je to samo prosjek, ima velikih i malih beba. Ja sam bila beba od 2700g na porodu s 42 tjedna i zdrava sam, mami svi govorili da sam premala i da je to sve rizicno, eto sad sam zena od 67kg, trudna s bebom od 1200g sa 28tj. 😅 i najmanje sam bolesna od cijele familije.
Blossom moj je uvijek po mjerama unutar tjedan dana gore dolje, ovisi što, nešto je veće nešto manje. Oko 31+ nešto sitno je imao 2.200
Lonmi preslatka je robica!Gledala sam kod njih ali se sve preko glave navlaci pa cu uzeti brojeve od 68 na dalje dok se naucim. Oni mi online nisu dali da platim s diners pa sam odustala od kupnje, debitnu karticu ne stavljam online a drugu kreditnu nemam. A bilo je za Bozic sveeega!
Nemoj se brinut Bubica, napravi sve pretrage i bit ce ok! Vidis da je to samo prosjek, ima velikih i malih beba. Ja sam bila beba od 2700g na porodu s 42 tjedna i zdrava sam, mami svi govorili da sam premala i da je to sve rizicno, eto sad sam zena od 67kg, trudna s bebom od 1200g sa 28tj. 😅 i najmanje sam bolesna od cijele familije.
Daaa, a mislis da je to problem prek glave? Ja nist nemam da se napred kopca 😬
Jagodica125, ja sam dosta čitala o tome da žene sa gestacijskim često završe na induciranom. I prijateljica koja je imala gestacijski je imala inducirani porod tjedan dana ranije. Pa sam zato pitala danas ginekologicu dal je to istina. Rekla mi je da to ovisi i o kilaži djeteta,plodnoj vodi i još puno faktora ali da npr.Vinogradska često ima tu praksu. Tamo je radila pa zna,za ostale bolnice nije sigurna. Nije nužno pravilo ali nažalost,često je praksa.
Lonmi -https://www.zagreb.hr/raspored-odrzavanja-trudnickih-tecajeva/453
Evo link pa sad vidi koji ces odabrati od ova dva, ja sam jucer i prekjucer slusala Dom zdravlja Zapad, meni je super bilo, znas kad je i muz rekao da stvarno su super bili.
Prijavis se putem e-maila ovisno o Domu kojeg izabres, ispunis sve podatke u e-mailu kojeg te traze i posaljes.
Kak to slusamo? Ko i na Rodi ili drukcije?
Kad se prijaviš, dobiješ točne upute na email. Rodin tečaj mi je osobno bio koma, a ovaj ti uživo pričaju i postavljaš pitanja hoćeš putem zvučnika ili putem chata
Super,hvala ti❤️
Lonmi preslatka je robica!Gledala sam kod njih ali se sve preko glave navlaci pa cu uzeti brojeve od 68 na dalje dok se naucim. Oni mi online nisu dali da platim s diners pa sam odustala od kupnje, debitnu karticu ne stavljam online a drugu kreditnu nemam. A bilo je za Bozic sveeega!
Thera, nama je termin 9.4., ali smo ga ocekivali 13.jer je ovulacija bila kasnije i on stalno u tjednima po ovulaciji. Sad vise nije.. sad ga ocekujemo u terminu s naznakom da je misljenja sva 3 ginekologa da nebi bilo cudo da je ranije bar tjedan dana. Vidim da je tvoj jos 100 grama tezi, moj je 1250g a danas smo 28+1. A mi svi mali.. kakve ste vi konstitucije? Pitala sam jel to upucuje na neki problem ali kaze da ne jer su mi vrijednosti s ogtt bile super i da je ovo cista genetika. A ja se stvarno pitam na koga al dobro..
Curke,ak je netko na ugovor prijavljen tj na odredeno i ode na komplikacije,jel osiguran s tim kimplikacijama ili po isteku ugovora moze dobit otkaz?
Lonmi -https://www.zagreb.hr/raspored-odrzavanja-trudnickih-tecajeva/453
Evo link pa sad vidi koji ces odabrati od ova dva, ja sam jucer i prekjucer slusala Dom zdravlja Zapad, meni je super bilo, znas kad je i muz rekao da stvarno su super bili.
Prijavis se putem e-maila ovisno o Domu kojeg izabres, ispunis sve podatke u e-mailu kojeg te traze i posaljes.
Kak to slusamo? Ko i na Rodi ili drukcije?
Kad se prijaviš, dobiješ točne upute na email. Rodin tečaj mi je osobno bio koma, a ovaj ti uživo pričaju i postavljaš pitanja hoćeš putem zvučnika ili putem chata
Super,hvala ti❤️Lonmi preslatka je robica!Gledala sam kod njih ali se sve preko glave navlaci pa cu uzeti brojeve od 68 na dalje dok se naucim. Oni mi online nisu dali da platim s diners pa sam odustala od kupnje, debitnu karticu ne stavljam online a drugu kreditnu nemam. A bilo je za Bozic sveeega!
Paa meni se cini prakticnije da se naprijed kopca dok se malo ne ufuram, ja isto imam dosta tih kaj se napred kopca, bas sam trazila takve
Pa gle, ja sam sklona razmisljat previse 😂 uzela sam u br 56 sve na kopcanje naprijed ili sa strane, al dok se spraksam cu i preko glave. Cula sam i da je ok imat ovo kaj se ne skida preko glave jer se znaju skroz uneredit pa je to onda tesko preko glavice skidat. To ne mora bit da svi imaju takvo iskustvo al tak sam cula pa sam uzela jednostavniju verziju.
Prosli tjedan sam pisala, imas u mülleru 2 bodija u paketu bio pamuk koja se kopcaju sa strane, broj je 50/56, kostaju 55kn ta 2. Ja sam uzela tamo i mama mi je u bubamari kupila. Mtc nema, reserved ima preko glave ali imaju gumbice jos tak da se to dosta rastvori. Next ima.. to je to mislim. Zato nisam uzela iz lidla, isto planiram dok se ja naucim malo..
Curke,ak je netko na ugovor prijavljen tj na odredeno i ode na komplikacije,jel osiguran s tim kimplikacijama ili po isteku ugovora moze dobit otkaz?
Mislim da ti jedno drugo ne kaci.. kad ugovor istekne, istekne. Ali ako imas za stalno ti nebi smjeli dat otkaz dok si na porodiljnom. Ne znam jel to vrijedi i za komplikacije. Nazovi hzzo i pitaj, ja sam ih zvala za sebe i odmah su se javili
NevaEva,da,moj je 1390 u 28+4 tjednu,a kilažom odgovara 29+1. Rekla je ginekologica da je to sve u granicama normale. Dal je malo teži zbog gestacijskog,ili je možda ovulacija bila ranije,ili je genetski,ne znam. Moj dragi je 183,ja 168,znači neki prosjek smo. I težinom isto ako ne računam moju trenutnu kilažu😂
Sad sam pogledala nalaze,prije mjesec dana je bio 100g u plusu,prije 2 mjeseca 50 g. Nikad mi nije ništa posebno spominjala vezano uz to nego sam ja danas ispitivala.
Sortiraj odgovore
Najstariji