Jagodice, žao mi je što je dan počeo naopako, ali mi je drago da se sada osjećaš bolje. Nekad se baš skupi problema i bude ih preko glave.
Svim ostalim curama koje imaju loš dan, sutra je već novi i nadam se da će biti puno bolji bez iscjedaka i uznemiravajućih zatezanja i kontrakcija. Stvarno imamo svakakvih iskustava ovdje, i dobrih i loših, ali sve guramo dan po dan i vrijeme prolazi. Sve dok nas šalju kući i ne ostavljaju u bolnicama vjerujem da smo ok.
Petra daa, u pravu si. Beba dolazi za 4 tjedna. To znači da imam samo još jedno mjerenje tlaka prije dana carskog 😄😄

I meni je dosta korone.. Krajem prvog mi je rockas i organiziramo večericu u stanu.. Nas dvoje (troje😍), prijateljica i muž te kumovi.. Jedva čekam malo druženja
Muž baš pita što bih za rođendan.. Iskreno mislim da cu haljinu neku da se skockam, pa makar u stanu 😂
Jer u ove moje stare od XS trenutno ne stanem hahah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mene uhvatio neki umor, a necu sad spavati jer zelim biti dovoljno umorna da prespavam cijelu noc bez bolova.
.
Moja bebili i dalje aktivna, sad vec vidim jasno po trbuhu pokrete, a i muz ih posteno osjeca.
Jucer navecer smo se bas nasmijali kako ga gurala ispod ruke 😂😂
.
Bas je neki cudan dan, sva sam za nist. Cak razmisljam ukoliko cu se sutra dobro osjecati da i mi pozovemo nekoga od prijatelja pa da se malo podruzimo 🤗

Petra - možda nije smiješno ali na ono kad si napisala da te muž nervira sa sexy porukama ej 🤣🤣🤣🤣 ja umirem već 10 min hhahahahahhhhh
...
Pregleeeeedddd
Bila sam na pregledu, od danas mi počeli raditi ctg. Doktorica kaže beba savrsena, u super je položaju. Ctg kaže da je odličan kao da sam u terminu sad 😁 dobila papir za voditi fetalne pokrete kući i tako
Ugl sve supeeer 😊😊😊😊

I meni je dosta korone.. Krajem prvog mi je rockas i organiziramo večericu u stanu.. Nas dvoje (troje😍), prijateljica i muž te kumovi.. Jedva čekam malo druženja
Muž baš pita što bih za rođendan.. Iskreno mislim da cu haljinu neku da se skockam, pa makar u stanu 😂
Meni je u srijedu, rođendan, kad je tebi? 🤗
Ja sam napikirala jednu haljinu u HM i sad cu natjerati muza da mi ju kupi 😂

Petra - možda nije smiješno ali na ono kad si napisala da te muž nervira sa sexy porukama ej 🤣🤣🤣🤣 ja umirem već 10 min hhahahahahhhhh
…
Pregleeeeedddd
Bila sam na pregledu, od danas mi počeli raditi ctg. Doktorica kaže beba savrsena, u super je položaju. Ctg kaže da je odličan kao da sam u terminu sad 😁 dobila papir za voditi fetalne pokrete kući i tako
Ugl sve supeeer 😊😊😊😊
👍👍👍👍
Covjece i ti si nam vec pri kraju 🥰

Meni je u srijedu, rođendan, kad je tebi? 🤗
Ja sam napikirala jednu haljinu u HM i sad cu natjerati muza da mi ju kupi 😂
Daj da vidimo haljinu haha
Meni je 27.1.

…
Pregleeeeedddd
Ugl sve supeeer 😊😊😊😊
Super da je sve dobrooo 😍

Daaa bliži se lagano 😍 danas me opralo bas uzbuđenje kad sam je vidjela 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji