Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2021. 11:00

Sta?? I nokti ce se osjetit? 😂😂😂😂 grebanje jos nisam osjetila 😅
    .
    Ja isto ne vjezbam, istezem se dok osjetim da me negdje bolicka al idem svaki dan po stepenicama na 5.kat tak da imam ipak neku tjelovjezbu. Prekjucer sam 3x isla, znaci 100 stepenica gore i dolje puta 3. Nekad mi je na 2.katu tesko vec, al vecinom dodjem i bez da sam se zapuhala nest ekstra, malo mozda. To mi je jedina tijelovjezba.. Ja sam zivjela u uvjerenju da cu imat tezak porod jer ne vjezbam, sad mi je malo lakse 😅
    .
    Ja ne brojim jos jer se stvarno jako cesto javlja i tih 10 udaraca je odmah ujutro u prvih par min. Al znam da bi trebao sad imat manje mjesta, u 28.tjednu smo i ima 1250g tak da cu pocet to bas pratit dok jadnicak uspori ritam jer mu bude tijesno. 😞

zabica
    17. Siječanj 2021. 11:05

NevaEva

Sta?? I nokti ce se osjetit? 😂😂😂😂 grebanje jos nisam osjetila 😅
    .
    Ja isto ne vjezbam, istezem se dok osjetim da me negdje bolicka al idem svaki dan po stepenicama na 5.kat tak da imam ipak neku tjelovjezbu. Prekjucer sam 3x isla, znaci 100 stepenica gore i dolje puta 3. Nekad mi je na 2.katu tesko vec, al vecinom dodjem i bez da sam se zapuhala nest ekstra, malo mozda. To mi je jedina tijelovjezba.. Ja sam zivjela u uvjerenju da cu imat tezak porod jer ne vjezbam, sad mi je malo lakse 😅
    .
    Ja ne brojim jos jer se stvarno jako cesto javlja i tih 10 udaraca je odmah ujutro u prvih par min. Al znam da bi trebao sad imat manje mjesta, u 28.tjednu smo i ima 1250g tak da cu pocet to bas pratit dok jadnicak uspori ritam jer mu bude tijesno. 😞

Da, noktici ti budu onako kao da te zapece na jednom mjestu..

Lonmi
    17. Siječanj 2021. 11:11

Petra evo i kod mene opet kap smeđeg.
    Dokle ce nas vise to plasiti i izluđivati. 
    Idem u krevet i ne mrdam do daljnjeg 😡

17. Siječanj 2021. 11:12

Tako treba Lonmi, danas samo odmor🥰
    Ma bit ce NevaEva, ali ovo si ugrabila ko naruceno haha stvarno se isplati, tak da odlican ulov, sad si to i sesirice te silikonske rjesila☺️
    Bas gledam na Ikei,stavljam si u popis za kupovinu kaj treba i skuzim da nema onog za na komodu, one kantice kaj si stavila,a jucer je bilo🤦🏼‍♀️
    Vidis bila sam u Mulleru i nisam zagledala bodice, doduse susjeda mi je jucer donjela 7 bodica  tj bodi benkica u vel 50, kaze da bolje da imam nego da se beba izgubi u 56, reko super🥰 sad imam za nabaviti 56 🙈
    AnaAn ti ces isto na Sv.Duh? Paa kolko vas ima za tamo a slicno smo po terminima😍😍 sve vise me vuce tamo nego Kc🤣

bebolinka
    17. Siječanj 2021. 11:17

Ajmeeee i noktici 🤣🤣🤣 ovo je top 😁

Petra982
    17. Siječanj 2021. 11:46

Lonmi

Petra evo i kod mene opet kap smeđeg.
    Dokle ce nas vise to plasiti i izluđivati.
    Idem u krevet i ne mrdam do daljnjeg 😡

😔 A joooj!!! Stvarno za izluditi! 

Petra982
    17. Siječanj 2021. 11:51

Nikad nisam osjetila noktiće! Moji su se samo dobro laktarili i to je izgledalo kao da imam aliena u trbuhu.
    Bebo se sad još uvijek blago mrda jest da sam jučer mogla vidjeti male izbočine na trbuhu kako bi stisnuo. Ne uspijevam skužiti kako stoji jer mi se čini da se stalno rotira i svugdje on udari... Booo! 
    Ideja o ogtt me stresira... Psihički se pripremam 😱

Valkris
    17. Siječanj 2021. 12:29

Lussi

Lonmi onda danas miruj,kad je jucer bio takav dan s crvicima hahaha ko kod mene🙈
    NevaEva bas sam skicnula.to od Tomme Tippee set, skoro 100 kn razlike, nadam se da ce opet bit takva akcija, svida mi se to,a sad nisam pri novcima😖
    Jagodice ma javit ce se bebo, valjda je i njima dan kak i nama,jos uz ovo vrijeme,koma😖
    Prijavljujem nesanicu, covjece valjda sam dva tri sata nocas samo lezala u krevetu,pa secem po kuci, pa se psi probude jer kaj sad secem a oni spavaju..pa rostiljam jer ne znam kak se nariktat..koma, a nikak zaspat🤷🏼‍♀️ i onda jos od hodanja se i beba probudi i meskolji hahah onda pricam s njom i mislim si Lussi spaat ajde😅
    Vikanje na porodu - e to me bas zanima kak cu podnjet, neku bol lakse pretrpim a neki teze.. ovo nisam jos dozivjela pa me bas zanima.. ja sam neki ludi tip,imam par tetovaza, a bojim se igle i vadenja krvi🙄 tak da zasad se ne plasim poroda, ne razmisljam puno o porodu i boli jer se tjesim da cemo vidjeti dok dode do tog🙈 ali da boliii,to je siguuurno🤭 sama sebi govorim,beba mora izaci kako god bilo🥰 prezivjet cu i tu bol samo za moju bebicu🥰

Pozz curke, 
    Lussi, tak i ja, padam u nesvijest kad mi krv vade a imam tetovaže i onda me zezaju 😆

Nadam se da ce svima proci smeđarenja i bolovi i uzivajte u nedjelji 🥰

• ertzui
    17. Siječanj 2021. 12:39

Cure koje ste izmedu 20 i 27 tt koliko ste kila dobile? Ja sam danas puna 22tt, sutra ulazim u 23 tt i dobila sam 5kg..cini mi se puno. 😔 U prvoj trudnoci sam dobila 7 kg do kraja trudnoce. I od pocetka imam 10kg viska. Sutra popodne imam test za glukozu i pregled pa cu vidjet jos tamo koliko ce vaga pokazat. 🙈

[/ url

17. Siječanj 2021. 12:50

Valkris

Lussi

Lonmi onda danas miruj,kad je jucer bio takav dan s crvicima hahaha ko kod mene🙈
    NevaEva bas sam skicnula.to od Tomme Tippee set, skoro 100 kn razlike, nadam se da ce opet bit takva akcija, svida mi se to,a sad nisam pri novcima😖
    Jagodice ma javit ce se bebo, valjda je i njima dan kak i nama,jos uz ovo vrijeme,koma😖
    Prijavljujem nesanicu, covjece valjda sam dva tri sata nocas samo lezala u krevetu,pa secem po kuci, pa se psi probude jer kaj sad secem a oni spavaju..pa rostiljam jer ne znam kak se nariktat..koma, a nikak zaspat🤷🏼‍♀️ i onda jos od hodanja se i beba probudi i meskolji hahah onda pricam s njom i mislim si Lussi spaat ajde😅
    Vikanje na porodu - e to me bas zanima kak cu podnjet, neku bol lakse pretrpim a neki teze.. ovo nisam jos dozivjela pa me bas zanima.. ja sam neki ludi tip,imam par tetovaza, a bojim se igle i vadenja krvi🙄 tak da zasad se ne plasim poroda, ne razmisljam puno o porodu i boli jer se tjesim da cemo vidjeti dok dode do tog🙈 ali da boliii,to je siguuurno🤭 sama sebi govorim,beba mora izaci kako god bilo🥰 prezivjet cu i tu bol samo za moju bebicu🥰

Pozz curke,
    Lussi, tak i ja, padam u nesvijest kad mi krv vade a imam tetovaže i onda me zezaju 😆
    .
    Nadam se da ce svima proci smeđarenja i bolovi i uzivajte u nedjelji 🥰

Ista stvar, 10 tetovaža, 3 piercinga, ali vadit krv, svaki put gospođo jeste dobro 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.