Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    15. Siječanj 2021. 16:14

Petra - možda nije smiješno ali na ono kad si napisala da te muž nervira sa sexy porukama ej 🤣🤣🤣🤣 ja umirem već 10 min hhahahahahhhhh
    ...
    Pregleeeeedddd 
    Bila sam na pregledu, od danas mi počeli raditi ctg. Doktorica kaže beba savrsena, u super je položaju. Ctg kaže da je odličan kao da sam u terminu sad 😁 dobila papir za voditi fetalne pokrete kući i tako 
    Ugl sve supeeer 😊😊😊😊

Lonmi
    15. Siječanj 2021. 16:15

Girl1234

I meni je dosta korone.. Krajem prvog mi je rockas i organiziramo večericu u stanu.. Nas dvoje (troje😍), prijateljica i muž te kumovi.. Jedva čekam malo druženja
    Muž baš pita što bih za rođendan.. Iskreno mislim da cu haljinu neku da se skockam, pa makar u stanu 😂
    Jer u ove moje stare od XS trenutno ne stanem hahah

Meni je u srijedu, rođendan, kad je tebi? 🤗
    Ja sam napikirala jednu haljinu u HM i sad cu natjerati muza da mi ju kupi 😂

Lonmi
    15. Siječanj 2021. 16:16

bebolinka

Petra - možda nije smiješno ali na ono kad si napisala da te muž nervira sa sexy porukama ej 🤣🤣🤣🤣 ja umirem već 10 min hhahahahahhhhh

Pregleeeeedddd
    Bila sam na pregledu, od danas mi počeli raditi ctg. Doktorica kaže beba savrsena, u super je položaju. Ctg kaže da je odličan kao da sam u terminu sad 😁 dobila papir za voditi fetalne pokrete kući i tako
    Ugl sve supeeer 😊😊😊😊

👍👍👍👍
    Covjece i ti si nam vec pri kraju 🥰

Girl1234
    15. Siječanj 2021. 16:23

Lonmi

Girl1234

I meni je dosta korone.. Krajem prvog mi je rockas i organiziramo večericu u stanu.. Nas dvoje (troje😍), prijateljica i muž te kumovi.. Jedva čekam malo druženja
    Muž baš pita što bih za rođendan.. Iskreno mislim da cu haljinu neku da se skockam, pa makar u stanu 😂
    Jer u ove moje stare od XS trenutno ne stanem hahah

Meni je u srijedu, rođendan, kad je tebi? 🤗
    Ja sam napikirala jednu haljinu u HM i sad cu natjerati muza da mi ju kupi 😂

Daj da vidimo haljinu haha
    Meni je 27.1.

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    15. Siječanj 2021. 16:23

bebolinka

Pregleeeeedddd
    Ugl sve supeeer 😊😊😊😊

Super da je sve dobrooo 😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    15. Siječanj 2021. 16:27

Daaa bliži se lagano 😍 danas me opralo bas uzbuđenje kad sam je vidjela 😁

Petra982
    15. Siječanj 2021. 16:30

Iva, ovo je mail za hzzo [email=pisarnica-rijeka@hzzo.hr]pisarnica-rijeka@hzzo.hr[/email]
    Za prvi put šalješ fotokopiju osobne, iban, prosjek plaća, njihov obrazac i doznake. Dan je bio stvoren za šetnju Korzom i kavu i shopping... A ja u 4 zida, nije nit čudo da pucam...
    Bebolinka, a što reći, on šalje poruke o halterima i štiklama, a ja se prestravila iscjetka... Do sexa mi je ono... How yes no! A on meni, što se brineš, gin je rekla da je sve ok... Muški mozak...
    Kad je dan takav kakav je, ja spohala piletinu, malo comfort hrane za dušu.

Petra982
    15. Siječanj 2021. 16:32

Super za uredan pregled, Bebolinka! Začas ćeš i ti držati svoje zlato u rukama. 

Jagodica125
    15. Siječanj 2021. 16:55

Bebolinka - supac za pregled 🥰

Lonmi
    15. Siječanj 2021. 17:04

Petra moj se ne usudi ni razmisljati o tome. Mi nismo imali ni jedan seks u trudnoci. Prvo smo cekali taj hvaljeni 12.tj, a nakon njega dobili lijecnicku zabranu.
    E kad se samo sjetim kraja 8.mj i zadnjeg 😂
    Sta da ti kazem, dok je gubitak bebe iza tebe strah je jaci od zelje, mozda nebi i da nije nista ginicka rekla. 

Hocu slikati ako mi kupi 😂.
    Lud je sta to on mora ici sam kupovati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.