Petra - možda nije smiješno ali na ono kad si napisala da te muž nervira sa sexy porukama ej 🤣🤣🤣🤣 ja umirem već 10 min hhahahahahhhhh
...
Pregleeeeedddd
Bila sam na pregledu, od danas mi počeli raditi ctg. Doktorica kaže beba savrsena, u super je položaju. Ctg kaže da je odličan kao da sam u terminu sad 😁 dobila papir za voditi fetalne pokrete kući i tako
Ugl sve supeeer 😊😊😊😊
I meni je dosta korone.. Krajem prvog mi je rockas i organiziramo večericu u stanu.. Nas dvoje (troje😍), prijateljica i muž te kumovi.. Jedva čekam malo druženja
Muž baš pita što bih za rođendan.. Iskreno mislim da cu haljinu neku da se skockam, pa makar u stanu 😂
Jer u ove moje stare od XS trenutno ne stanem hahah
Meni je u srijedu, rođendan, kad je tebi? 🤗
Ja sam napikirala jednu haljinu u HM i sad cu natjerati muza da mi ju kupi 😂
Petra - možda nije smiješno ali na ono kad si napisala da te muž nervira sa sexy porukama ej 🤣🤣🤣🤣 ja umirem već 10 min hhahahahahhhhh
…
Pregleeeeedddd
Bila sam na pregledu, od danas mi počeli raditi ctg. Doktorica kaže beba savrsena, u super je položaju. Ctg kaže da je odličan kao da sam u terminu sad 😁 dobila papir za voditi fetalne pokrete kući i tako
Ugl sve supeeer 😊😊😊😊
👍👍👍👍
Covjece i ti si nam vec pri kraju 🥰
I meni je dosta korone.. Krajem prvog mi je rockas i organiziramo večericu u stanu.. Nas dvoje (troje😍), prijateljica i muž te kumovi.. Jedva čekam malo druženja
Muž baš pita što bih za rođendan.. Iskreno mislim da cu haljinu neku da se skockam, pa makar u stanu 😂
Jer u ove moje stare od XS trenutno ne stanem hahah
Meni je u srijedu, rođendan, kad je tebi? 🤗
Ja sam napikirala jednu haljinu u HM i sad cu natjerati muza da mi ju kupi 😂
Daj da vidimo haljinu haha
Meni je 27.1.
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
…
Pregleeeeedddd
Ugl sve supeeer 😊😊😊😊
Super da je sve dobrooo 😍
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Daaa bliži se lagano 😍 danas me opralo bas uzbuđenje kad sam je vidjela 😁
Iva, ovo je mail za hzzo [email=pisarnica-rijeka@hzzo.hr]pisarnica-rijeka@hzzo.hr[/email]
Za prvi put šalješ fotokopiju osobne, iban, prosjek plaća, njihov obrazac i doznake. Dan je bio stvoren za šetnju Korzom i kavu i shopping... A ja u 4 zida, nije nit čudo da pucam...
Bebolinka, a što reći, on šalje poruke o halterima i štiklama, a ja se prestravila iscjetka... Do sexa mi je ono... How yes no! A on meni, što se brineš, gin je rekla da je sve ok... Muški mozak...
Kad je dan takav kakav je, ja spohala piletinu, malo comfort hrane za dušu.
Super za uredan pregled, Bebolinka! Začas ćeš i ti držati svoje zlato u rukama.
Petra moj se ne usudi ni razmisljati o tome. Mi nismo imali ni jedan seks u trudnoci. Prvo smo cekali taj hvaljeni 12.tj, a nakon njega dobili lijecnicku zabranu.
E kad se samo sjetim kraja 8.mj i zadnjeg 😂
Sta da ti kazem, dok je gubitak bebe iza tebe strah je jaci od zelje, mozda nebi i da nije nista ginicka rekla.
.
Hocu slikati ako mi kupi 😂.
Lud je sta to on mora ici sam kupovati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji