Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    15. Siječanj 2021. 13:22

Ines

Pozdrav curke, sve ste mi danas nekakve nikakve, jel to utjecaj ovog vremena, trudnoce ili ovog "novog normalnog" zivota 😝🤔 nije ni meni bajno, al ja nekak nisam navikla da se zalim, nekako se onda i moje raspolozenje jos vise spusti, a to ne zelim..onda si sve brijem u glavi da je normalno i bude mi lakse. Meni je lakse kad se ne zalim haha, jel to malo uvrnuto 🤣
    Realno i mene svaki dan ubi zgaravica, tesko mi stajat, hodat, sjedit da ne pricam, htjela bih malo na snijeg skakat sa psom i valjat se, a znam da ne smijem, mislim zbog svog stanja. Tesko mi bude isto ponekad disat, da ne pricam da me sve zivo dolje boli, od stidne kosti, prepona, trtice 🤦‍♀️ BH rade svoje svaki dan, listovi me grce, koljena od promjene vremena, pa me uhvati takva euforija, pa nekakva sjeta i tuga..jel ima smisla vise nabrajat ahhahaa 🤣 al sve je to normalno, bar ja si tako slozim u glavi pa mi bude lakse.
    Uglavnom sretno ako koja ide na pregled danas 🥰🤗
    Nikac - drzim 🤞 da nalaz ogtt-a bude uredan
    Jagodica - uff, tebi bas nista ne da mira 🙄🤨 ne mogu ni zamislit kako ti je. Drzi se i nadam 

Meni je ovaj forum super zato jer me bas opusti razgovor s vama, utjesi, vidim da i druge to osjete. Nekako nisam sama ❤️. Da su to sad neizdrzivi bolovi znas da bi isla odmah ili svojoj ili na hitnu.

Mene ti najvise muci to sta me stalno nesto novo ugrabi, sve je uredno i ok, ali ja ovu trudnocu bas osjecam, bol, pritisak, bolna ledja, peckanje, pikanje i to i kroz dan i noc, tocno znam da sam u drugom stanju 😂.
    Jedan dan boli jedno, drugi drugo 😂. Pozalim se ja i doktorici i bas me pitala dal mozda osjetim kontrakcije i to s nekim izrazom lica kao da to bas i nije dobro, ili se mozda boji kad sam imala i smeđeg i to sve da nebi sta bilo. I ja ko iz topa : ne. Sad 2 dana poslje evo i neceg takvog 😂.
    Da bi ja sad znala da je to bilo to i da je sve super bila bi zadovoljna, ali me i dalje sve i svasta boli i onda ti to ja sve povezujem kao nesto lose, a taj skraceni cervix mi ne izlazi iz misli 😂. 

Bas nas je sve nesto pohvatalo.
    .
    Meni je super tu se jadati jer tu stvarno dobim podrsku kao nigdje 🥰

Jagodice, di jos sad i zubici na to sve. Nedaj se, drzi se 🥰. 

15. Siječanj 2021. 13:24

Ines

Lussi - stvarcice su preslatke, al ja osobno nemam povjerenja u te trgovine, ali, wish i ostalo…narucivala vise puta, haljine, majice, ma svasta, kvaliteta nula bodova, sami najlon od robe, tak da ja sam vise za provjerene stvari..ali ne mora biti, ako se tebi svida slobodno, mozda se i ja varam, dok covjek ne proba ne zna 👍🤗
    NevaEva - trbuh i meni bude trvdi kad stojim i osjetim napetost, e sad mislim da je to kombinacija bebe, samog trbuha i nekad bh, jer ubiti ja bh sad vec znam kad su, zatekne mi se cijeli trbuh, curka se u pravilnu ne mice tada i imam osjecaj kao da mi se grlo zategne, bude bas neki cudan osjecaj u prsima..

Nisam ni ja robicu narucivala,nekak ne znam, strah me takve stvari haha al ove sitnice starke i vezice za dude, ne mogu valjda tak lose bit,imaju dobre recenzije😅🤷🏼‍♀️ za sebe sam jednom majicu narucila i ono,oke je.. ne mogu nist vise rec hahah nit smrdi nit mirise hahahahaha🤣🤣

Lonmi
    15. Siječanj 2021. 13:27

Emmie

Lonmi, to mi se uvijek dešavalo u prvoj trudnoći i to jako rano. Od 16 tt pa nadalje. U ovoj to nisam baš pratila jer me nije toliko zabrinjavalo. Sigurna sam da se dešavalo i prije, samo nisam toliko obraćala pažnju.

Jos to nekako, mada bi ja najrade da imam s cim pogledati da mi je cervix isti i da sam zatvorena 😂
    Dzabe mi i da prste guram ionak nezz sta je sta 😂
    Moj muz bi rado provjerio stanje 😂😂😂😂😂😂
    Ako su normalne kontrakcije, ako ne rade zlo, budemo ih nekak, trudne smo tijelo se priprema, ali ovi bolovi, to je strasno 🥴

Girl1234
    15. Siječanj 2021. 13:42

Bas mi je zao da ste mi sve nikakve danas. 

Meni došao nalaz urinokulture, UREDNO 🎉

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

15. Siječanj 2021. 13:49

Aa cure, takav je dan, proci ce i to 😊❤️
    Sad cu biti ko padobranac, ali vi ste mi najpouzdanije trenutno pa imam samo jedno brzinsko pitanje - 2.2.sam narucena kod gin. i tad bih otvorila komplikacije. Moram li joj se javiti ranije da ih otvori s 1.2. ili i 2.2. moze otvoriti za početak tog mjeseca? Da mi ne bi rekla, a prošao voz, mozes sad od 1.3. 🤪🤪

Meni su otvorene s 08.09, prvo dobila onaj papir kao da sam na bolovanju, onda pred kraj mjeseca išla po doznake te ih do 6.sljedeći mjesec nosila na hzzo i poslodavcu. Znaci plača će ti sjest normalno za prvi mjesec, a komplikacije za drugi tipa 18.3, to je onaj zeznuti dio 🙄

• MissGraz
    15. Siječanj 2021. 13:58

Cure, ako je netko zainteresiran za FreeOn pletenicu (Buaba), evo ja ju prodajem. Nju i jos 3 ukrasna jastuka. Razlog je samo zato sto mi je zao sto nisam uzela rozu, a posto mi je komplikacija s njima vrsit zamjenu jer je online shop, jednostavnije mi je samo narucit drugu i da stigne za 3 dana, a ovo prodati. 😁 jastuci mi se nece bas uklapat u rozu pletenicu toliko pa zato njih dajem skupa s tim. Uglavnom, sve je novo i nikada otvoreno. Izvorna cijena je sve skupa 525kn (pletenica 420kn, jastuk bijeli sa ovim trepavicama - 60kn, a ovaj drugi jastuk na slici zaokruzen je 23kn i uz njega imam jos jedan bijeli koji je istog uzorka kao i pletenica - bijelo sa tockicama isto 23kn.) Eto ja sve skupa dajem za 400kn ako je netko zainteresiran, a ako je netko zainteresiran samo za pletenicu nju dajem za 320kn. Uglavnom, u Splitu mogu dostaviti, a drugima mogu poslati Tiskom ako nekoga zanima. Evo slike - 
    https://ibb.co/Cb8pr1P
    https://ibb.co/5cGqn3g
    https://ibb.co/rcGHMq9

mom_of_4
    15. Siječanj 2021. 14:05

anaAn 

🥰 
    Ovo mi je definitivno potez stoljeca…uključivanje na ovaj forum 🥳 bravo jaaa…

Petra982
    15. Siječanj 2021. 14:06

Komplikacije Iva, otvaraš kad treba, bitno da doznake od veljače predaš na hzzo najkasnije do 3.3.
    U Ri se to može riješiti i mailom na HZZO, ako ti je poslodavac voljan poslati mailom izračun plaća i nađeš obrazac. Ja sam bila po jedan pa ih iskopirala i imam ih do kraja trudnoće. 
    Žene drage, mislim da su nas samo hormoni pukli. Sutra će biti bolje! Meni bude bolje čim se malo izjadam, kad to sve zapišem shvatim da i nije tako strašno kako mi se čini. 
    Par puta sam naručila s Alia, neke stvari su mi bile super, tipo Carter's roba, a neke stvari jadnjikave. Ruku na srce, sve dolazi iz Kine, tako da... 

mom_of_4
    15. Siječanj 2021. 14:07

Da skontala sam kad stavljam previse smajlica da mi post izade ovako nikakav ..Ugl pun pogodak mi je bilo ukljucit se na ovaj forum i “upoznat” Vas sveee ♥️

Ines
    15. Siječanj 2021. 14:10

Lonmi - ma razumijem te skroz, sve te podsjeca na proslu izgubljenu trudocu pa si sva u strahu i od najmanje sitnice..vjerujem da nije lako. Ali zato smo mi tu, da ti olaksamo koliko mozemo, skrenemo misli od nekih losih stvari 🥰🥰 ja stvarno eto od samog pocetka hvala Bogu dragom imam super urednu trudnocu, nisam isla niti privatno naknadno niti sam dodatno vadila nekakve nalaze nit ista, a pikanja, zatezanja bilo je svaki dan, po tome sam skuzila da je to sastavni dio trudnoce. Eto jedino sada sto sam se pocela otvarati, mada znam da je moja bebica dovoljno velika i sve, al nisam spremna jos, psihicki mi je to nekako prebrzo i htjela bih da ostane sto duze moze tako, ali naravno samo Onaj gore zna kada je ona spremna doci na ovaj svijet i nitko ju ne moze u tome zaustaviti. Ali eto i ja se borim s nekakvim svojim strahovima, samo sto ih ja sebi procesuiram u glavi da kroz to prode svaka od nas, takav nacin mi ubiti pomaze da ne razmisljam o tome previse i da se ne ubediram jer znam da to nije dobro za mene, niti za nju ❤💗

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.