Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    04. Siječanj 2021. 18:45

NevaEva

Vjerujem ti, teze mi padaju ovi potresi nego onaj u 3.mj., stalno mislim na to sta bude ako mi padne nest na bebu ili zatrpa mene i dobijem trudove a on poprecki.. ma.. nije lako sad ali budes ti to, do 15.se probaj malo smirit i radit svaki dan nesto samo za sebe.

NevaEva- i ja sam vec sebi u glavi zamislila scenarij sto ako se ovi potresi nastave, natrag u stanu, kad cu bit sama sa bebicom, dragi na poslu, pa sto cu ja 😱 onda se prisilim mislit na nesto pozitivno i molim da sve sto prije prodje🙏
    .
    Sto se tice madraca, ja sam slusala predavanje jedne babice koja je rekla da se za novorodenad preporucuje sto tvrđi madrac i kinderbet bez onih kerefeka okolo. Sad koliko tvrdo naravno mi procijenimo, ali drzim se toga. Ja osobno ne zelim nikakve baldahine, oblake, zvijezde, nista od toga za pocetak. Naravno, svaka ce odlucit za sebe i tako je najbolje 👍😉

04. Siječanj 2021. 18:45

NevaEva

anaAn

NevaEva - ma ja mislim da je to sve i kombinacija stresa od potresa, zivci, taj dan sam se ubila u pizzi kad smo dosli mojima. Sad cu piti svako jutro jabucni ocat domaci, kazu da je jako dobar za skidanje enzima, probat cu. U ponedjeljak me ceka ponovno vadenje enzima, mozda se spuste.
    A mozda mi je kriva i majoneza iz francuske salate.
    Zara nam je ovdje spas☺️

Vjerujem ti, teze mi padaju ovi potresi nego onaj u 3.mj., stalno mislim na to sta bude ako mi padne nest na bebu ili zatrpa mene i dobijem trudove a on poprecki.. ma.. nije lako sad ali budes ti to, do 15.se probaj malo smirit i radit svaki dan nesto samo za sebe.

Bome vjerujem da svima teze pada, em se cimamo, pa smo i na psihu malo otisli.. gledam booking da odem malo na Jadran na par dana da se smirim vec🙈

04. Siječanj 2021. 18:46

Mi smo danas pricali o imenima za curku posto se sad vise naginje prema curici i odlucili smo da ce biti Aurora 💜 a ako slucajno se pokaze deckic,smislit cemo nesto drugo🥰

04. Siječanj 2021. 18:47

Na popisu su bile: Tara, Gloria, Nikita, Irina, Ariela i Aurora
    Pa smo Ariela i Aurora napisali na papir i muz je izvukao Aurora🙈

Jagodica125
    04. Siječanj 2021. 18:52

Lussi - fakat su nam slicne price 🤗 kazem, da smo zeljeli bebicu jesmo, samo da ce tako brzo "opalit" nismo se ni ja ni on nadali. Stovise, ja sam pisala ovdje na forumu u grupi Tko sve radi i planira bebu kako "nista od ovog ciklusa, nikakvi simptomi, pisi propalo", kad ono plusic🥳🎊🎉 necu nikad zaboravit deckovu reakciju kad sam mu rekla da sam trudna🤣 govori dovoljno da smo to zaista htjelji i prizeljkivali, ali da ce se to tako brzo ostvarit - no way😳😇 posebice jer sam ja u krugu svojih best frendica imala curke koje su ili duuugo pokusavale ili jos uvijek pokusavaju, pa sam se i ja nekako podsvjesno "pripremila" da ce tako biti i kod mene😔 a kad ono dar nad darovima i blagoslov nad blagoslovima 😇🥰

04. Siječanj 2021. 18:53

Aurora je divno, nemojte mijenjat! Mi smo razmatrali Aurora dok smo sanjarili o curici nekad. Neva, Julija i Aurora su nam bila top imena. Za musko ime smo se dosta pomucili. U uzi izbor smo uzeli Julijan, Tristan, Noa i Valerian.

Jagodica125
    04. Siječanj 2021. 18:54

Aurora je i meni predivno 🥰 samo je moj dragi tu iskoristio veto 🤣

Jagodica125
    04. Siječanj 2021. 18:55

Neva - tvoj djecak vec nosi ime Valerijan, zar ne? 

Jagodica125
    04. Siječanj 2021. 18:55

Jagodica125

Neva- tvoj djecak vec nosi ime Valerijan, zar ne?

Bez j, sorry🤦‍♀️

Petra982
    04. Siječanj 2021. 19:02

Krasna imena! 
    Ja navijam za Adrian, a muž kaže Jadranko... 😂
    Sin kaže Ričard, a kćer ga već zove Nikola... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani