Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2021. 14:01

Kety i ja bi jos cekala za spol da nisam isla privatno. Sva sreca pa si vec dogovorila sve i cetvrtak je blizu. Bitno da je bebica dobro :) 
    .
    Danica kako je prosao pregled?  Jesu otkrili ista vezano uz bh?
    .
    Zara, jel ne mozes to preskocit nekak 🤣 ako unos slatkog ima toliki utjecaj na secer, preskoci par dana, odes u pon vadit secer i ako je ok, u utorak na ogtt. Ne znam jel to stvarno tolko utjece, ti vjerojatno znas..pogotovo ak mislis da inace nebi secer bio tak visok nego si malo pretjerala sa slatkim.. 
    .
    Lonmi ti sebe najbolje poznas, nemoj si radit stres gdje ga mozes izbjec. Drugi ce se naviknut s vremenom i prihvatit. Sad bar zbog korone imamo razloga ljudima rec na finjaka da se bojimo primat posjete..
    .
    Jagodica, Girl, Zara, Thera - mi smo tu negdje i koliko vidim dobro nam je islo pa ja sad moram prvi put prijaviti da osjecam trudnicke tegobe - teze se namjestam, zateze trbuh, osjetila sam danas bh vise kao grc misica trbuha nego menstrualni ali neugodno nest, vrtoglavica, jace mi se vide zile na sisama od danas i dobila sam blaaaagu linea negra. Dakle, doslovno u jednom danu sam potrudnila. 

• Erika33
    05. Siječanj 2021. 14:01

kety992

Evo i nas…bila danas na anomaly i mogu rec da sam bas razocarana…doslovno 5 min je trajalo…zavrsila i ja onak a spol…stavila opet i kaze ne vidim ja nista sad,to cete u 32.tj na sljedecem uzv kod nas 😭 i jos mi je dobacila da imam jedno i drugo doma pa mi jr svejedno 😱😭 eto nije mi svejedno…bas sam se nadala da cemo saznat i da ce se potrudit…htjela bi pocet nabavljat robicu i stvarii sad jos u ovoj situaciji…ma bas sam razocarana.idem privatno u cetvrtak tamo ce se barem potrudit.

Pa di si ti bila na anomaly? Kak tak kratko? Ja bila u Merkuru, pol sata trajalo.... 

• EmEn9
    05. Siječanj 2021. 14:04

Kety tako je i meni bilo u 20 tjednu  na anomaly, trajao je 2 min kraće nego obični utz duže trajalo dok sam obrisala trbuh 🤣🤣i kaže on meni je znate sta je, kazem je da znam jer da sam radila panoramu da znam da je dečko i kaze on da da decko je sve je u redu možete ić. Znači katastrofa neznam uopce kako je mogao u 2 min sve organe detaljno pregledat jos i spol🤣🤣. Koma. I rekla sam poslije na pregledu  svojoj gin i kaze ona da nemoze vjerovat da to tako olako shvacaju da ima razlog zasto me slala u bolnicu jer njezin utz ne vidi bas dobro srce pa je htjela da oni bolje pogledaju a kad tamo užas i kaže ona sad ću ja detaljno pogledat sve da ste na miru ali opet kazem za srce 100% nemogu točno rec a reko nadajmo se da je on to tamo dobro vidio 🤣🤣 kaze ona po nalazima je ali opet ako je zavrsio tako brzo katastrofa. Na kraju nisam isla privatno ni ništa nadam se da je sve ok.  

Ines
    05. Siječanj 2021. 14:06

Hej hej cure, cestitke svima na urednim pregledima i sretno ako ima jos koja da tek ide 🤗
    Kety, ja ne vjerujem da je tako prokomentirala 🙄🤦‍♀️ odvratno, kakav je to uopce pristup. Ne znam sta bi rekla, uzas. Apsolutno, ali svejedno vidis kakva smo mo drzava moras doslovno platit da bi se netko oko tebe potrudio i ponasao onako kako zasluzujes 🤦‍♀️ 
    Nora5, dobro nam dosla, sto se skidaca laka tice ja trenutno ne lakiram nokte ni na rukama, ni na nogama prije jesam i obozavam to, na nogama mi je bio lak obavezan tokom cijele godine, na rukama gel i imala sam ga do Bozica, bas ga skinula prosli tj jer zelim da mi se nokti odmore od svega, al kad lakiram koristim najobicniji aceton 😊
    Bebanomoje, bas mi je zao sto ti je nalaz los 😏 ali ipak drzim fige da sve bude okej 🤞 
    Nikac, haha znam kako ti je i ja sam djevica u horoskopu i to dupla 😅🤣 i mislim da sve mogu sama (kao i vecina nas ovdje) ali pomoc ne odbijam. Naravno da necu sutit ako mi nesto ne pase, jer znam biti dosta i ostra na jeziku, al necu ni odbijat pomoc, ako to znaci vise vremena za tusiranje, ispijanje kave ili malo duzeg odmora zasto ne 🤷‍♀️
    Zara, bas mi je zao sto je ogtt tako los 😏 javljaj svakako dalje sto ce biti 
    Bubica, cestitke na velikih 30tj 🥳🍾 ostalo je jos maloo, meni kao da je jucer bilo 30tj, a vidi me sad 🙈😃 da li je moguce koliko vrijeme prebrzo prolazi..

Nea 💗

Lonmi
    05. Siječanj 2021. 14:14

Jao bas se pitam koliko ce dugo trajati pregled kod moje doktorice, ona zna dugo proucavati ali mi nece okrenuti ekran da vidim bebu 🤔. Sve joj moram govoriti, ali idem poslje privat pa cu vidjeti sveee 😊🥰.
    Ona ce valjda i nos objesiti ako joj kazem da idem jos plus privatniku, nezz sta je toliko na to osjetljiva 🤦‍♂️

05. Siječanj 2021. 14:19

kety992

Evo i nas…bila danas na anomaly i mogu rec da sam bas razocarana…doslovno 5 min je trajalo…zavrsila i ja onak a spol…stavila opet i kaze ne vidim ja nista sad,to cete u 32.tj na sljedecem uzv kod nas 😭 i jos mi je dobacila da imam jedno i drugo doma pa mi jr svejedno 😱😭 eto nije mi svejedno…bas sam se nadala da cemo saznat i da ce se potrudit…htjela bi pocet nabavljat robicu i stvarii sad jos u ovoj situaciji…ma bas sam razocarana.idem privatno u cetvrtak tamo ce se barem potrudit.

Ma daaj? Pa ja sam jucer bila na Anomaly, od 9 do 9:50 skoro🙈
    To nije ni pregledala onda kak treba, meni je bas mjerila sve kaj je mogla,samo se namucila zbog Špekeca kod mene, ali dala si je zena truda,spol pregledavala i stalno smo pokusavale da se beba pomakne da potvrdimo jel je curka il nije..
    Na privatnom ce se sigurno potvrditi, drzim fige da saznas💖
    Pa je,svejedno ti je kad imas oboje ali  zelis znaat i pocet nabavljat.. Ko da opce ne razumiju situaciju..
    Mi smo negdje slicno trudne?

05. Siječanj 2021. 14:20

Lonmi

Jao bas se pitam koliko ce dugo trajati pregled kod moje doktorice, ona zna dugo proucavati ali mi nece okrenuti ekran da vidim bebu 🤔. Sve joj moram govoriti, ali idem poslje privat pa cu vidjeti sveee 😊🥰.
    Ona ce valjda i nos objesiti ako joj kazem da idem jos plus privatniku, nezz sta je toliko na to osjetljiva 🤦‍♂️

Ma kaj te briga draga moja,nek objesi nos.. tvoje je pravo otici privatniku💗 i tamo ti bar sve pokaze i objasni, ne moras se gurat da nekaj vidis🤗

Ines
    05. Siječanj 2021. 14:24

Lonmi, gle nitko ne voli savjete i pametovanja pogotovo ne ona koja nisi ni trazio, ali toga ce uvijek bit, moras se samo znat postavit, znat saslusat rec okej hvala lijepo, ali ja cu kako ja mislim da je ispravno. I napravis po svome. Nikakva svadanja i prepirke, vec samo lijepo na jedno ude na drugo izade i gotovo. Kao uostalom i sve drugo u zivotu. Ne mozes se otudit od svih i rec ja ne trebam nikoga, jer nikada ne znas sto te moze docekat i dal ce ti stvarno pomoc biti nuzno potrebna. Slazem se s NevaEva ne trebamo sve stvari toliko uzimat k srcu, iako je to tesko znam jer te pogode i hromoni i hrpa drugih stvari, ali to naucis s vremenom kako izreagirat na koju situaciju. Ono sto ti je najpametnije i kako ja radim, slusam i iskljucivo SEBE i svoj osjecaj. Znaci ako mi se jede ovo ili ono, ma tko sta rekao ja cu pojest, ne moze meni nitko rec e to ti ne valja, ako mi se pije casa piva, popit cu si casu piva, pa isto tako i za hrpu drugih stvari, ne moze meni nitko nametat nesto svoje, ako ja mislim drugacije. Slusaj sebe i svoje osjecaje i bit ce ti super 😊😉
    Madrac - mi smo uzeli nekakav uz kimbu iz Magic baby-a, tvrd je jer i ja mogu samo na ful tvrdom spavat, tako da mi je to jedino i bilo bitno. A za ostale stvari, nisam nekakva picajzla da cu trazit dlaku u jajetu, da je toliko los i skodljiv za bebe ne bi ga imali u ponudi i na trzistu tak da, kao i po svemu nisam tip koji voli previse istrazivat o tome, pa nisam ni za madrac 🤷‍♀️ pitali covjeka koji nije sad 1000kn jer ne bih sigurno izvalila tolike novce za madrac, da je razumna cijena i kvaliteta i covjek rekao taj i mi ga uzeli.
    EmEn, zasto si prekidala sa magnezijem? Magnezij ima ucinak samo ako ga konstantno pijes, ovako ne dobivas nista ako prekidas. Ja ga pijem godinama vec zbog grceva u listovima i nastavila pit u trudnoci, je da mi nekad fali vise pa uzmem duplu dozu, al definitivno ne treba prekidat. Jedino ako ti je gin rekla radi necega itd. 

Nea 💗

mom_of_4
    05. Siječanj 2021. 14:28

MissGraz jesi ti isla privatni na 4D i anomaly pored naseg dr,je nisam do sada nikada..mislim da cu pričekati iduci pregled pa nek sve bude ok i pokaze mi malo na 4D bebu..ako mi ne bude tia onda cu se narucit negdi
    Emmie javii see javi seee

• MissGraz
    05. Siječanj 2021. 14:47

mom_of_4

MissGrazjesi ti isla privatni na 4D i anomaly pored naseg dr,je nisam do sada nikada..mislim da cu pričekati iduci pregled pa nek sve bude ok i pokaze mi malo na 4D bebu..ako mi ne bude tia onda cu se narucit negdi
    Emmiejavii see javi seee

Hej Mom, on ti je meni napravio bas detaljan anomaly i to dva puta ja mislim, najprije onaj mali, pa onda veliki. Ja sam ti isla privatno na 4D misleci da on nema 4D, kad ono, predprosli put on sam odjednom upali 4D i kaze - sad je dovoljno velika da ju vidimo malo bolje... ja ostala k'o trica spadi, nisam imala pojma da on ima 4D. 🤭 ali se ova moja šmizla nije dala uslikati nazalost, niti pokazati lice uopce. Pitaj ti njega, ja mislim da ce ti on rado upaliti i pokazati bebaca. Meni je prosli put cak opet gledao da li se namjestila malo bolje da mi da sliku, ali nazalost ona je opet bila okrenuta prema unutra. Sto se tice anomalya, radio mi ga je samo on, nisam nigdje drugo isla... i svaki put obrati paznju na te mjere koliko sam shvatila... nije bas nikad da ono "preleti", nego mi uvijek pokaze - evo bedrena kost, evo trbuh, evo srce, evo kraljeznica... i vidim da ono nesto poteze neke linije za mjerenje pa mu izbacuje koliko tj. i slicno na ekranu. Uglavnom, pitaj njega prvo nista te ne kosta! 🤷‍♀️ a ako ti bas ne bude hitio, u sto stvarno sumnjam, dobro ti je otici u bolnicu Agram (bivsa poliklinika Sunce), ja sam isla tamo ne znajuci da Vulic ima 4D i zadovoljna sam s njima bila... jer ova moja curka se stvarno nije dala uslikati, pa su me dva puta vracali da dodjem ponovo bez da su mi naplatili pregled. Tek treci put smo uspili dobit neku slicicu... i to samo jednu... slucajno makla rukicu s lica i dokt. uspila uslikat. 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.