NevaEva, i ja dobila 4.5 kg... Možda je stvarno do toga.. Beba raste, valjda mora biti tako.. I osjetim ga bas da me gura, da se odguruje nogicama.. Nisu vise klasicni udarci
Valjda mu ponestaje mjesta
E možete me nadodati za pregled 7.1.? :) imam taj na Sv. Duhu, a 22.1 ostaje, to mi je kod soc. ginekologa
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Hej curke moje, napokon sam sve procitala i sad vise nemam pojma tko je sto napisao...
Uglavnom, sve slikice su vam prelijepe, bas ste lijepe trudnice!
Grudnjak-ako vam se grudi nisu do sada povecale, mislim da ce vam biti dovoljno broj veci.
Meni budu ooogromne kada mi mlijeko krene, a i u trudnocama mi budu broj vece pa mi je grudnjak za dojenje 2 broja veci nego kada nisam trudna.. Iako je to sve relativno, ako beba cesto sisa-onda je maltene svejedno jer se ne stignu napuniti, ali ako npr.beba po noci ne sisa (kao sto je meni jedno dijete), onda ujutro budu ogromne i tvrde kao kamen pa dok beba ne posisa..
Manja je greska da je malo veci nego da vas stisce jer to stvarno tada nije ugodno, mijeko mora slobodno nadolaziti u dojku i to cete osjetiti kako nadolazi-kanalici moraju biti opusteni, a ne stisnuti.
I tako, sijecanj je krenuo, slijedeci mjesec neke od nas pa tako i ja-nastupamo, jedna je curka napisala da je u prvih 5, ja mislim da sam i ja mozda u tih prvih 5, (idem na planirani carski u 38. ili 39.tt, najranije negdje oko 20.02.pa nadalje) biti ce nam to jako jako brzo, necemo se ni okrenuti.
Tremu nemam, ne bojim se-takva sam bila i u prijasnjim porodima. Kako god okrenete, nema sada nazad
Inace se osjecam super, da nemam taj ogromni trbuh ne bih ni znala za trudnocu.
Jos uvijek radim..i tako cu jos cijeli sijecanj, nadam se da cu moci. A onda od 01.02. polako na trudnicki.
Koliko nas onda ima ukupno za roditi u veljaci?
Pozdrav ekipica, haha znaci ima nas jos, nisam jedina vuhu 🙋♀️ hahha 😝 meni je inace tesko naci i grudnjak s normalnim kosaricama jer inace sam 70A a manje od toga nema, sto je najgore i taj 70A je tesko naci, a da nema tonu punjenja unutra..cak sam se zato prebacila i u Liscu jer su oni jedini imali ono sto meni treba, dok ova korona nije obustavila slanje tih malih brojeva, sad nosim neke iz New yourkera 70B mada ima tu jos dosta mjesta, a A mi je opet premala sad..tak da cure moje jednaka je borba i s malim sisama kao i s onim velikim 🤦♀️🙄
Bubica - bas ste divni, a tortica je za prste polizat 🤤 da mi je sad jedan komad. Neka je vama bilo lijepo u moru ovih ruznih dogadanja, malo za opustanje zivaca dobro dode 😁
Lonmi - sto se kupnje tice bez brige imate vi cure u ovim tj jos vremena, polako. Mi smo krenuli bas pravo negdje od 27tj tako nesto i eto do Bozica sve rijesili, ostalo nam samo par sitnica, bas cemo se danas zaletit do Supernove ako uspijemo sta naci. Vama je malo to zeznuto ravnat se po nama zapravo zimskim bebama jer smo se usuljale k vama u grupu, ali kazem imate vremena svakako. Jedino dobro dodu ovi sad popusti kad krenu medusezonski onda se isplati hvatat neke stvari cisto zbog ustede 😊
Snovi- i sama sam imala svakakve snove kroz dobar dio trudnoce i ruzne i sretne i svakakve, ali kazu da sanjas ono kako se osjecas. Snovi zapravo odrazavaju tvoje trenutno mentalno stanje. Mada se moram reci zadnjih par tjedana uopce ni ne sanjam ili se bar ne sjecam 🤷♀️
Nea 💗
Hej curke moje, napokon sam sve procitala i sad vise nemam pojma tko je sto napisao…
Uglavnom, sve slikice su vam prelijepe, bas ste lijepe trudnice!
Grudnjak-ako vam se grudi nisu do sada povecale, mislim da ce vam biti dovoljno broj veci.
Meni budu ooogromne kada mi mlijeko krene, a i u trudnocama mi budu broj vece pa mi je grudnjak za dojenje 2 broja veci nego kada nisam trudna.. Iako je to sve relativno, ako beba cesto sisa-onda je maltene svejedno jer se ne stignu napuniti, ali ako npr.beba po noci ne sisa (kao sto je meni jedno dijete), onda ujutro budu ogromne i tvrde kao kamen pa dok beba ne posisa..
Manja je greska da je malo veci nego da vas stisce jer to stvarno tada nije ugodno, mijeko mora slobodno nadolaziti u dojku i to cete osjetiti kako nadolazi-kanalici moraju biti opusteni, a ne stisnuti.
I tako, sijecanj je krenuo, slijedeci mjesec neke od nas pa tako i ja-nastupamo, jedna je curka napisala da je u prvih 5, ja mislim da sam i ja mozda u tih prvih 5, (idem na planirani carski u 38. ili 39.tt, najranije negdje oko 20.02.pa nadalje) biti ce nam to jako jako brzo, necemo se ni okrenuti.
Tremu nemam, ne bojim se-takva sam bila i u prijasnjim porodima. Kako god okrenete, nema sada nazad
Inace se osjecam super, da nemam taj ogromni trbuh ne bih ni znala za trudnocu.
Jos uvijek radim..i tako cu jos cijeli sijecanj, nadam se da cu moci. A onda od 01.02. polako na trudnicki.
Koliko nas onda ima ukupno za roditi u veljaci?
Istina svakako je bolje da ima malo lufta nego da se gnjece u kosaricama. Bome da stiglo je i nase vrijeme, ja sam isto u 2 mj, 19.2. tocnije po ZM, tako mi stalno i racuna jer beba odgovara velicinama tim tjednima u kojima i jesam, sad hoce se sto pomicati kako beba sve vise bude rasla vidjet cemo. Ni ja nemam bas neku tremu iako mi je prva, ja sam onaj tip koji krene panicarit kad je vec na cilju haha 🤣 ali nema nazad, beba mora van kako god bilo 😊
Nea 💗
Dobro jutro svima.!😘
Budući da sam krenula tražiti kolica molila
Bih iskustva mama da mi kratko napomenu na što obratiti pozornost za naše proljetne bebe.
Sve više vidim da se ne preporučaju 3 u 1 radi malih jaja, i perioda kada će se roditi naše bebice.
Hvala!
Mi smo uzeli 3 u 1 kolica, pogodilo se baš na crni petak da su ona koja su nam se sviđala bila 1000 kuna jeftinija, uzeli ih iz svijet beba ja mislim, kinderkraft veo i jako mi se sviđaju jer košara koja zauzima puno mjesta inaće se jednim potezom pretvori u sportsko sjedalo, tako da su dosta praktična. Meni su super kotači kod tih kolica sadašnjih, tako su veliki i ja volim reć gangsterski 🤣. Evo ako nekome pomaže, nek škicne ta kinderkraft Veo, možda se svide :)
Grudnjaci i potkušulje za dojenje- preporučam pogledat u HMu, ja sam u areni kupila potkušulje, odlične su, dvije za 150 kuna su mislim, grudnjaci su jeftiniji i isto izgledaju ful okej, ljepši nego tipa u waikikiju.
PREGLEDI 1.MJESECKety99211.01.
Lunica11.01.
Lussi11.01.
Prijavljujem i ja 11.1 UZV u Petrovoj 🙃
I tako ja nebi bila ja da me nesto ne strefi na dnevnoj bazi,zacepilo mi se uho i mogu rec da je to jedan najodvratniji osjecaj ikad.mrvicu osjetim nos i grlo Al ne toliko da bi rekla prehladena sam aaaaaffff uzas
Pa ja uvik zadnja na listi pregleda hahahah ko ce docekat ,
Bubica1 Moze li lista s terminima poroda kad uspijes da se malo prisjetim poretka 🥳
Dan cure!
Mene neš nadrogiralo i cijelo jutro odspavala, legla u 1:30 i u 12:30 se probudila, a na sreću nije bilo rupa od spavanja po noći ! Svi spavamo puno puno duže i sve mi se čini da ću alarm morat stavljati kad mužu završi go jer će biti svega kad krene šk (ako nas ne prebace online).
Bubice, krasne slikice!
Grudnjak, inače nosim 5 iz Tezenisa ili 85B iz H&M. Ono što mi odgovara sastavom i materijalom iz Muellera mi je premaleno (najveći br), iz H&M sam naručila 2 tipo topića, al to mi je bilo previše materijala ko da imam pol potkošulje! Sad gledam na sniženjima ako se što nađe. Otkad sam doma sike su free, stavim grudnjak kojeg imam otprije ako moram van. Nije da su neš puno narasle. U početku su bile nabreknute, al sad su normalne. Problem je što sve to online gledanje nije to to... Pogotovo za grudnjake! Lako tajice i majice... I btw, trudničke traperice su me počele stezat u nogama. Počinju biti uske. Razmišljam ima li uopće smisla kupovati nove jer kad idem na pregled nosim tajice i gore haljine, a drugdje više niti ne idem...
Sniženja, svakako se isplati iskoristiti tko mora sve sam kupiti. Ja ću za gušt uzeti odjelce za izlazak iz rodilišta, a onda ću za kasnije vidjeti jer smo robice krcati. Kako mu što bude nedostajalo ću uzeti. Taman ću potrefiti ljetna sniženja. Vjerujem da ćemo većinu moć iskoristiti... Posteljine imam na bacanje. Od zaštitne ogradice sam odustala, razmišljam neš na zid stavit jer će mu jedna strana biti uz zid.
A od većih stvari mislim uzeti novi madrac, ovaj naš je fakat dao svoje, a i koristili smo ga za turiste, pa nek ostane za tu svrhu. Gledala sam i onu ležaljku sjedalicu, i sve više idem k tome da ju uzmem... I to uskoro dok je još sniženo. Krevetić i prematalicu bi samo prefarbala u bijelo i trebam podlogu za prematanje... Sve oprati i popeglati čuvam za polovicu ožujka. A i kozmetiku nema smisla kupovati ranije.
Sortiraj odgovore
Najstariji