Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Siječanj 2021. 18:45

Bas mi je drago cuti Kety da ste se maknuli, treba malo smiriti se i naspavati.. tu smo za tebe💗

.
    Netko mi je rekao da javim utisak oce li mi pomoc Biolectra magnezij direkt, nista od toga haha ja pijem a ko da ne pijem.. mozda sad i od stresa al osjetim po noci da me lovi lagani grc u nozi, i tak vec par dana krene pa si odma masiram nogu i stane..
    .
    Mene taak zna svrbit oko bradavica i neki cudan osjecaj, nit pece nit svrbi,nekaj cuudno bas 😤 trbuh me ne svrbi uopce, dok ovo s vremena na vrijeme zna 🤷🏼‍♀️

Jagodica125
    01. Siječanj 2021. 19:10

Lussi, pa ti si na pola puta danas!!! 🥳🎉🎊 cestitke mila, neka ti druga polovica trudnoce bude mirna i uredna 🥰
    .
    Magnezij - curke, mene maloprije opet uhvatili grcici, rekoh ja svom dragom ajmo mi skocit do ljekarne. Mislim si noc je preda mnom, a ljekarna mi je ono doslovce 10 min autom. Neka sam ja mirna😇
    .
    Mi maloprije sjedimo za stolom i papamo štrudlu, taman je decko imao ruku na trbuhu, curke moje kad je malisa udario 3 puta za redom 👶💙🥋, gledali smo se ja i decko u stilu 😳😅

mom_of_4
    01. Siječanj 2021. 19:13

MissGraz evo ja sad padam s marsa jer vjerovatno si vec rekla al sam malo senilna u trudnoci ,jel ti doma tlak 140/90 od pocetka Ii sad u zadnju da odmah sebe izbediram i preplašio hmm.
    Leda i prepone i da opet sam vjerovatno procitala i zab ali mene vec sada u 21. tj bole leda donji dio i ne mogu dugo sjediti jer imam osjecaj da cu se dole raspast,prepone trtica sve zivo boli i ukocim se ponekad me isijas zna strefit da to bude strasno.jeli vama kojoj u ovom tjednu to bilo(ja trudna 4.put pa sve zaboravila)😂

Lavica13
    01. Siječanj 2021. 19:13

Sretna Nova godina curke uz obilje zdravlja, mira, ljubavi i radosti ❤️🥳🍾🥂

Kety - drži se, ne mogu ni zamisliti kroz što prolaziš ❤️  Stalno mi je sve to u glavi, baš sam tužna 😔 ne ponovilo se 🙏
    Mi smo baš jučer odnijeli pakete koje smo spremili pa su otišli za Sisak. Ponosna sam na zajedništvo i složnost cijele Hrvatske koja se udružila ❤️

Nikac - super fotkice 😍
    Titranje kapka - joj, meni je to jedno vrijeme bilo jako često pa su mi rekli da su to živci 🤷🏻‍♀️

Mi smo dočekali pola noći uz film i onda na spavanac. Jučer ujutro sam malo više bila na nogama jer sam motala po kući pa sam nešto išla obavit u grad i poslije su me tako boljeli kukovi, zdjelica, nemam pojma uopće šta, neki bolovi iznutra.. Baš sam se bila zabrinula i cijelo popodne sam ležala.. Bebica se hvala Bogu redovito javljala i bolovi navečer popustili pa sam odahnula. Neću si više to dozvoliti.. Samo se stresiram 😏
    Ugodnu i opuštenu večer želim svima 🤗

mom_of_4
    01. Siječanj 2021. 19:16

Zasto ja ni jednu sliku ne mogu učitati ? 🙀

Lavica13
    01. Siječanj 2021. 19:19

Danica - žao mi je jer nisi ništa konkretno saznala..nadam se da će ti se sve smiriti čim prije da se možeš opustiti i uživati u trudnoći 🙏
    Mom_of_4 - meni je sve to boljelo baš tako oko 20.-tog tt. Prošlo za par dana, samo sam malo više odmarala 🙂

mom_of_4
    01. Siječanj 2021. 19:33

Lavica13 Hvalaa ,ma nekako sam pretpostavila da ce to doc  ali nisam se nadala sad vec pa imam jos punaaa duga 4 mjeseca Hahahhaha tako da ok ako prestane.od sutra cu na dijetu Bdw (pripaziti na prežderavanje) do sada sam dobila 3,5 kg ali sam krenula s puno 79 tako
    da ne smijem puno se utovit,ne zelim na kontrolu doc sad s plus pet ionako sam teska sama sebi ..E da i jos jedan od simptoma je zapusem se ajme kao da mi zraka fali dok pricam dok setam dok nezz ni jja sta pa se kao i moje supatnice oko tlaka odmah zabrinem ali kada izmjerim bude cca 120/70 a otkucaji najvise 70-80 tako da nije to,jel moguce da mi smeta vec to sve sta treba tek pred porod ahahhah ili sam ja zaboravila kompletno sve.

01. Siječanj 2021. 19:38

Hej curke, nisam jos sve stigla procitat. Titranje ispod oka i kapka sam imala dok nisam bila trudna, nedostatak vode i magnezija mi je receno, bezopasno, vise vode i koji magnezij.
    Neki dan je netko pisao da ostaku tragova od carapa, danas evo i meni, valjda noge mrvicu naotekle.
    Nemam menstrualne bolove ali tak imam osjecaj da mi je trbuh tvrd.. s malim je sve ok jer sam bila na dva iznenadna pregleda u zadnja 3 dana, al ne znam.. cudno mi je, mozda je naraso a ja se nisam uopce zdebljala pa ne znam.. valjda nije nest krivo. Imate iskustva?
    Kety, ne mogu si ni zamislit kroz sta prolazis. Mi se ne usudimo jos vratit u Zagreb u stan, ali mozemo, nije neupotrebljiv. Tako da znam da je vama puno teze i zao mi je. Ako mogu ista napravit, javi, ne ustrucavaj se, to nisu nikakvi klisei, ozbiljno ti kazem, kak idem sebi u dm kupit za bebu i rodiliste, uzmem i za tebe sta ti treba i posaljem postom u pulu ili kam treba. 
    Sincic vrlo vrlo aktivan. Srce mi je na mjestu :) druge organe on siba po meni kak mu se koji tren sprdne. Lezi poprecki i dalje, noge savinute skoro do glave tak da pritisce glavicom zeludac (zgaravica) i lupa posvud. Cijeli trbuh mi se pomakne. 
    Drzite se djevojke.. :*

01. Siječanj 2021. 19:40

Jagodica125

Lussi, pa ti si na pola puta danas!!! 🥳🎉🎊 cestitke mila, neka ti druga polovica trudnoce bude mirna i uredna 🥰
    .
    Magnezij - curke, mene maloprije opet uhvatili grcici, rekoh ja svom dragom ajmo mi skocit do ljekarne. Mislim si noc je preda mnom, a ljekarna mi je ono doslovce 10 min autom. Neka sam ja mirna😇
    .
    Mi maloprije sjedimo za stolom i papamo štrudlu, taman je decko imao ruku na trbuhu, curke moje kad je malisa udario 3 puta za redom👶💙🥋, gledali smo se ja i decko u stilu 😳😅

Daa, ne mogu vjerovati kud je to proletilo🙈 neki dan razmisljam kak sam gledala dok ste ti i NevaEva se priblizavale 18-19 tj a sad ste vec na 25🙈🙈🥰🥰🥰
    Hvala tii❤️❤️ nek i druga polovica bude mirna i uredna❤️🤗

01. Siječanj 2021. 19:47

Lussi

Jagodica125

.
    .
    Mi maloprije sjedimo za stolom i papamo štrudlu, taman je decko imao ruku na trbuhu, curke moje kad je malisa udario 3 puta za redom👶💙🥋, gledali smo se ja i decko u stilu 😳😅

Daa, ne mogu vjerovati kud je to proletilo🙈 neki dan razmisljam kak sam gledala dok ste ti i NevaEvase priblizavale 18-19 tj a sad ste vec na 25🙈🙈🥰🥰🥰
    Hvala tii❤️❤️ nek i druga polovica bude mirna i uredna❤️🤗

Polovica je nekak meni oznacila brzi prolazak vremena 😂😂 do 20.tjedna normalno, nakon 20.letiiiii!
    Cestitke draga, jos samo tolko. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani