Kontesa - ja sam ti imala koronu, prvo je decko bio pozitivan, nakon par dana sam isla ja na testiranje i ja pozitivna. Javila sam ginicu, sestra mi rekla ako dodje do temp da to smijem skidat samo lupocetom (ja imala 37°C samo jedno predvecerje, popila pola lupoceta i mir), a inace kucna ljekarna kao i kod svake prehlade - puno caja, limuna, juhe i mirovanja. Bez brige, ja sam prvotno isto bila van sebe, dok mi nije med.sestra rekla "joj, niste ni prva ni zadnja koja mi danas javlja da je pozitivna". Za bebice nemas brige, one su zasticene, ti se sad stedi i odmori, proci ce kako je i doslo😇
.
anaAn - ja sam se maloprije otusirala i uznojila kao da sam trcala maraton samo dok sam… se sminkala 🤣 odmah mijenjanje gaca 😉
.
Mi spremni za rockas, iako je kisurina vani, nekako sam bas dobre volje 🤗 malisa se uredno javlja, bas sam sretna. Evo i slikice nas dvojehttps://ibb.co/QDvqvFT 🥰😚
Ma imamo ju svi u obitelji. Izgleda da smo se svi pozarazili za Božić. Došle su muževe sestre i brat s obitelji. Istina,ja ju se ne bojim jako ali pazim na druge ljude i nikom se ne namećem. Ah dobro,šta je tu je. Makar ću imati imunitet. Smiješno mi je jer već tri dana ne osjećam što jedem,i jedem tek toliko da nešto pojedem jer bez okusa mi nije gušt. Koliko dugo ti je trajala?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Smazala sam 2 komada torte schwarzwald jer je mami bio rođendan, a vidim da je natopljena s nekim likerom 😂🙊. To je ona kupovna.
Jel i vi jedete kolace u koje ide alkohol? 😂
Mislim ja sam slucajno, uopce nisam razmisljala, a cinila mi se posebno fina.
Sad kad razmislim mozda je i u trokuticima bilo ruma 🙊.
Zato je curka tako okretna sad, na sve strane trbuha me treska 😂
Lonmi, neće ti biti ništa od to malo alkohola!
Općenito kod nas vrijedi pravilo da se ne dolazi bez najave i to je nekako u normalnim uvjetima funkcioniralo i nitko mi se nije pojavljivao na vratima, a da bi do toga došlo, treba biti jasan i direktan.
U ovoj situaciji, pogotovo!
Nikog ne primamo i to je ono NIKOGA. Njegovim starcima je to nepojmljivo, pa su čak neš i njurgali, al im je muž brzo spustio danas da nije u redu da oni kod svakog idu i svakog primaju i da ako se ne misle čuvat da nam niti oni ne dolaze. Moji su prihvatili odluku i poštuju je... Da mi fali druženje s ljudima, fali! Da se osjećam kao u kavezu, danas pogotovo! Sama sebi idem na živce i baš sam si teška!
EmEn9, baš tuga velika!
Inače, naše rodilište je i prijatelj majki tako da su možda promjenili politiku!
Kontesa, čuvaj se i brzo ozdravi!!!
Moj bebo će vjvt biti mali požderuhić! Lupa čim neš žvačem! Na slatko i sarmu se totalno raspištolji. Danas je dosta aktivan!
Hej cure - Bubica, sretan rodedan i sve najbolje od srca ti zelim ❤❤🥰
Mi smo svakim danom sve aktivniji odnosno moja curka je sve aktivnija i to su oni tjedni sto kazu da je u punom pogonu jos dok ima bar nesto prostora unutra, mada vec odavno to nisu ona meskoljenja i udarci kao s pocetka, vec je to ful guranje na sve strane i vjecito nogicama upire u desnu stranu mojih rebara i nije bas ugodno moram priznati, bas nekako u sam spic se gura..rekla sam da cu u petak bas zamolit gin da pogleda jel jesu to nogice ko sto ja mislim, al 90% sam sigurna da jesu.
A kad nasjedne na mjehur da ne pricam. Odmah kad smo kod mjehura da se nadovezem na piskenje. Meni je vec odavno tako i definitivno je urin u pitanju. Mada nekada zna biti i znoj. Zna mi pobjeci i kada kihnem, ali sve je to normalno tako kazu. Inace ne preferiram dnevne uloske sto sam vec i pisala prije, radije cu promijeniti troje gace u danu negoli imat dnevni ulozak i gusit kozu dolje, ali otkako koristim Utrogestan nazalost dnevni su neizbjezni makar pola dana, obicno kada se ujutro perem cistom vodom dolje, promijenim gace i stavim dnevni jer znam da ce uvijek dio toga iscurit i ostavim tipa do iza rucka tako mozda nekakvih 5, 6 sati i poslije ga maknem i pustim da mi koza dise, ako jos sta i bude jednostavno promijenim gace, ali to mi je jednom samo bilo. Tako da i pored Utrogestana ja sam opet onaj fan da dnevni nosim sto krace 👍
Bebolinka - cure su vec sve navele, ozdravi sto prije 🤞😊
Nea 💗
Grudnjaci za dojenje, netko je spomenuo Petra ako se ne varam, nisi jedina ni ja ih nemam, ali nisam ni pametna koje uzeti..posto meni grudi stoje kakve su i bile 😏🤔 znaci vrlo male grudi inace imam i pojma nemam koliko bi uopce mogle narasti, niti sam pametna koju vel uzeti..rekla sam da cu se morat ovih dana bas bacit u istrazivanje pa vidjeti.
Thera - vidim da ti nije nitko odg, pitala si za traku..kliknes na moju i odvest ce te na ovu stranicu: https://ibb.co/zPD55Nh - i
tu uneses svoje datume i model koji zelis i onda kopiras pseudo HTML i zalijepis ga u svoj potpis.
Jagodica - predivna si 🥰 jako mi je drago sto i ti napokon mozes uzivati u svom deckicku i njegovim akrobacijama, bit ce ih svakim danom sve vise 😊 uzivaj
Lonmi - ne brini nece ti nista biti, pa ja sam onda pojela vec tonu takvih kolaca 🤣 ja se ne opterecujem time, mi smo za Badnjak i Bozic nazdravili sa rakijicom uz rucak i veceru (mi Slavonci smo takvi) obicaj je obicaj. Kad muz pije pivo uvijek uzmem koji guc ili si natocim casu. Ako je umjereno nema u apsolutno nicemu nista lose.
Guglanje mjera - ja nit citam te mjere nit ih guglam. Ako gin kaze da je sve okej nemam razloga sumnjati, ne kopam tamo gdje ne moram 🤷♀️
Kontesa - mi smo 90% stvari pokupovali, ostalo jos par sitnica, od iduceg tj krecem prati i preglati, pokupovati jos to sto nam fali, spakirat lagano torbe za bolnicu i ono sto ce muz donijeti kad budemo isle kuci i to je to. Zao mi je sto ste se zarazili svi redom, ali drzite se, da je sto blazih simptoma i sto brzi oporavak 🤞
Nea 💗
Ja se nikako namjestit u krevetu vrtim se stalno lijevo desno, sve mi smeta, i trbuh i noge i sve. Namjestim trbuh pa noge utrnu pa namjestim noge smeta trbuh. A kao što Ines kažeš bebač je aktivan ful on lupa na sve strane nikako se namjestit, to su valjda sad ti tjedni kad najvise lupaju i namjestaju se dok jos imaju mjesta. Ali imam osjećaj da je stalno budan. Uglavnom nikako zaspat i namjestit se sve mi smeta.
Posjete, nama dolaze samo moji (mama, tata, brat) tako i mi njima. Ostalima ne idemo i svima smo isto rekli da ne zelimo da dolaze, nema tu nikakve ljutnje, tko se i naljuti znas da ti i nije neka rodbina, prijatelj ili tko vec bio. Ja sam vrlo otvorena po tom pitanju. Iako zivimo sa svekrvom i njoj su znale dolazit kolegice na kavu, ja rekla izravno, nemojte se ljutit al ako ja nigdje ne idem, pa ne morate ni vi. Je da im nije bilo pravo, al mene to ne dira previse (moze netko sad rec bahato, al tko ima imalo mozga ne mora mu se 5 puta govorit jedno te isto). Ja se trudim cuvat i sebe i sve oko sebe, pa molim lijepo. I meni fali ko i svima otic na kavu kod svojih frendica koje usput nisam vidjela vec mjesecima unazad, vjencana kuma me uopce jos nije ni vidjela otkako sam trudna, al ako je takva situacija takva je, Boze moj nije kraj svijeta. Imamo svu mogucu tehnologiju danas, videopozive i ostale gluposti, mozemo se i cuti i vidjeti na takav nacin bez problema. Isto kao i za babinje sto sam rekla, mogu doci samo moji (njih troje) ostali me ne zanimaju, to sam svima vise puta vec rekla i reci cu jos bar toliko. Kod mene nema onog joj pa sta ce mislit, joj pa da se ne nade netko uvrijeden, ma zaboli me. Meni treba mir i sigurnost, ako ce se netko naljutit na to ne mora mi kasnije uopce ni dolazit.
Nea 💗
Prijavljujem vrlo zivahne snove i sad nesanicu. Tak mi je srce lupalo dok sam se probudila da se ubrzo i mali poceo meskoljiti..
Sad se ni ja ne nogu namjestit vise. 🙄
Evo i mene svaku vecer budna od prvog odlaska na wc oko 2:30 pa do zoree frustrirajuće
Dobro jutro svima.!😘
Budući da sam krenula tražiti kolica molila
Bih iskustva mama da mi kratko napomenu na što obratiti pozornost za naše proljetne bebe.
Sve više vidim da se ne preporučaju 3 u 1 radi malih jaja, i perioda kada će se roditi naše bebice.
Hvala!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji