AnaAn mislim na tebe i znam kako ti je. Čestitam ti na super tlaku kod kuće. Ako je tlak stvarno visok, nikada ne možeš dobiti nisku vrijednost ako je tlakomjer ispravan. Tako da ja mislim da je tvoj stvarni tlak 110. Ja sam uvjerena da moj mozak kada vidi tlakomjer ustvari ugleda pištolj i krene slati signale da se luče svakakvi stres hormoni kao adrenalin i kortizon. Mjerenje tlaka nam je izgleda život ili smrt situacija. Glupi mozak 😆😆😆 Ali, tko to nije prošao ne može ni razumijeti.
Blossom, da, večeras uzimam prvu dozu metformina, pa vam javim kako je bilo. Hvala ti što misliš na mene🌷
Petra - divna slika! Baš si nam lijepa!
Jagodice- drago mi je da se bebač javio. Meni je najgore kad se ujutru probudim na leđima, a ne osjetim bebu neko vrijeme. Ja se toliko prepadnem da se nešto nije desilo zbog mog nenamjernog spavanja na leđima, da se ne mogu smiriti ili otići na posao dok se ona ne javi. Zovem je imenom, a ona se jadna valjda probudi i javi nekako čim čuje moj glas. Blago njoj sa ovakom mamom.🙄
Svrbež - imam ga ako sam previše umorna ili pospana. Pomogne mi da skinem odjeću (izvinjavam se na TMI😆) , i namažem se Bio uljem. Tada se svrbež smiri. Sigurna sam da imam nešto što se zove Restless Leg Syndrome (sindrom nemirnih nogu? 🤔). Dosadan osjećaj, kao neki svrbež iznutra, pa se noge same pomiču. Lonmi, vjerujem da ti je već dosta svega, ali ako ti je svrbež toliko jak, možda da potražiš stručno mišljenje?
AnaAnmislim na tebe i znam kako ti je. Čestitam ti na super tlaku kod kuće. Ako je tlak stvarno visok, nikada ne možeš dobiti nisku vrijednost ako je tlakomjer ispravan. Tako da ja mislim da je tvoj stvarni tlak 110. Ja sam uvjerena da moj mozak kada vidi tlakomjer ustvari ugleda pištolj i krene slati signale da se luče svakakvi stres hormoni kao adrenalin i kortizon. Mjerenje tlaka nam je izgleda život ili smrt situacija. Glupi mozak 😆😆😆 Ali, tko to nije prošao ne može ni razumijeti.
Blossom, da, večeras uzimam prvu dozu metformina, pa vam javim kako je bilo. Hvala ti što misliš na mene🌷
Petra - divna slika! Baš si nam lijepa!
Jagodice- drago mi je da se bebač javio. Meni je najgore kad se ujutru probudim na leđima, a ne osjetim bebu neko vrijeme. Ja se toliko prepadnem da se nešto nije desilo zbog mog nenamjernog spavanja na leđima, da se ne mogu smiriti ili otići na posao dok se ona ne javi. Zovem je imenom, a ona se jadna valjda probudi i javi nekako čim čuje moj glas. Blago njoj sa ovakom mamom.🙄
Svrbež - imam ga ako sam previše umorna ili pospana. Pomogne mi da skinem odjeću (izvinjavam se na TMI😆) , i namažem se Bio uljem. Tada se svrbež smiri. Sigurna sam da imam nešto što se zove Restless Leg Syndrome (sindrom nemirnih nogu? 🤔). Dosadan osjećaj, kao neki svrbež iznutra, pa se noge same pomiču. Lonmi, vjerujem da ti je već dosta svega, ali ako ti je svrbež toliko jak, možda da potražiš stručno mišljenje?
Smiri se on malo, pa se nazad javi. Najvise me svrbi kad mi se odjeca pomice po kozi, a ne mogu biti gola imam majstore u kuci. Navecer kad svi odu skinut cu se i lezati 😂🤣. Ujutro me najvise svrbi, nemam pojma zasto. Svakih pola sata se namazem uljem.
Imam doma domace maslinovo ulje, vec razmisljam da se s njim mozda mazem ali se bojim da nebi imala kakvu reakciju. Smrdjeti cu ko orada, ali ako pomogne 😂
Bok svima. Naravno redovito pratim. Samo malo pisem🙈morat cu pocet biti aktivnija
Naime radila sam OGTT on je u redu. Danas sam isla kod privatnika na 4d i receno mi je da mi bebina glacica 2 tjedna veca. Pa da obrate pozornost na kontroli u bolnici na velicinu. Malo me to preplasilo makar citam da znaju odstupat mjere pa je nakraju to sve u redu.
I dajte mi samo link kak se stavlja slika da stavim svoj "trbuscic".
Sljedeci pregled mi je 7.1
Ko ce to docekat posto mi na papirima pise placenta previa pa moram mirovat.. A tek na pregledu cu znat dal se kaj poboljsaloooo 🙈🙈
Kolacici su vam svima prekraasni.Ja nemam snage uopce radit ista od kolaca ove godine. A i ne zamaram se bas. I da.....
Sve ste bas lijepe buduce mame ♥️
Elly94 super za uredan OGGT! Jedna briga manje😊
To za bebinu glavicu. 2 tjedna mi se ne čini previše. Nemam nešto baš najpametnije reći, vjerujem da ti nije lako čekati slijedeći pregled. To za potpis, moraš izabrati "forums" na lilypie i kopirati taj kod.
NevaEva…potpuno shvatam da se ne želiš družiti za žgaravicom 2 sata poslije tog slatkog pića. Ja imam žgaravicu od vode, zraka i sve ostalog što postoji. Ja sam sebi kupila Rennie bez šećera. Da sam na tvom mjestu pitala bih da li je bi takav Rennie poremetio tvoj šećer.
Hahaha Lonmi! Neka samo majstori odu, pa se ti raskomoti. Sreća pa smo ja i muž sami. A i njemu bude smiješno kad me vidi takvu, a napolju zima od -1.0 oC.
Hvala Emmie!
Lonmi, mislim da nema smisla niti mazati se svakih pol sata... Ne znam! Krenula bih od promjene preparata za njegu, isključivo pamučnu robu, više hidracije pa ako niti to ne pomogne, pravac dr!
Ne mora značiti najgore i uvjerena sam da niti nije.
Bit će sve ok!!!
Hvala Emmie!
Lonmi, mislim da nema smisla niti mazati se svakih pol sata… Ne znam! Krenula bih od promjene preparata za njegu, isključivo pamučnu robu, više hidracije pa ako niti to ne pomogne, pravac dr!
Ne mora značiti najgore i uvjerena sam da niti nije.
Bit će sve ok!!!
Ma nije, narasla sam i svrbi me. Samo sam ja mislila da je to drugacije, da se pojave strije il nest pa to onda svrbi 😬
Da bas citam za ta odstupanja i znaju bit normalna. Al ono ponovio mi je par puta da pitam u bolnici i da naglasim da je veca glavica.inace je sve okej. Hvala bogu nemam vecih probleža osim sto vece tromosti xD i unazad par dana me pocelo bas boljet nisko dole do te mjere da nisam mogla hodat 🙈al to je sve normalnoo. Puno ti hvala na odgovoru budem tu traku napravila da se vidi. A kako da uploadam sliku. Znam da je vec to pitanje bilo 100000 puta haha 🙈
Ja imam srece dragi vec pol dana cisti po stanu posto se ja nemogu pomaknut i malo mi je cudno komandirat iz kreveta 🙈🙈🙈😂al drago mi je da razumije da mi je sve teze i teze. Neda mi nista da radim. Do te mjere da sam mu rekla da nisam invalid nit sam bolesna.. Da mogu i ja nesto hehehe
Cure, jel mi smijemo jesti kolače s rumom? Idem raditi mađaricu pa bi htjela malo namazat kore s mlijekom i rumom pa se sad pitam dal to uopće smijem onda jesti. Ili da stavim onda radije malo u kremu pa da se lijepo prokuha? Onda bi alkohol trebao ispariti, jel' tak?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Lussi, te rolice su POŠAST!!! Kloni ih se, dok ih jos nisi probala 😅 ja znam kako sam ja pala "ma samo jednu…" i opa! Nestade pakiranje😅
Jelda hahah probala sam ih vec ali ovo je novo pakiranje pa sam opet uzela hahah samo pola fali🤭🤭🙈🙈🙈
.
Torta izgleda predobroo😍😍😍 zasladite se samo❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji