Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Prosinac 2020. 14:14

Petra odmaraj što više, dobro je da znaš prepoznat što ti tijelu nedostaje ili čega ima previše. Dokle možeš mirovanje riješit sama je super. 
    Upravo sam zvala agram ali ispada se ne mora naručit za OGTT. Idem u pon, 100kn je kod njih. Najgore mi je što moram bit natašte a pretpostavljam da će me žgaravica boljet. Baš ništa ne smijem konzumirat dok to popijem, ni bananu? Bademe?

• KitKat
    23. Prosinac 2020. 14:23

Pozdrav cure! Oprostite što upadam kao padobranac, vidim da ste jako aktivne pa se možda nađe neka od vas koja mi može pomoći. Trudna sam 26+3 i na komplikacijama sam. Danas sam išla na HZZO pitati što će se dogoditi s naknadom s obzirom na to da mi s današnjim danom ističe ugovor kod poslodavca. Ljubazna teta mi je rekla da bi za mene najbolje bilo ako bih mogla naći nekoga da me prijavi tj zaposli kako bih dobivala porodiljnu naknadu po prosjeku plaće, umjesto minimalne naknade koju ću dobiti kao nezaposlena. Ima li netko od vas informaciju o tome mogu li ja promijeniti poslodavca bez zatvaranja komplikacija i nastaviti s komplikacijama kao do sad? Znam da je to podložno kontrolama, ne znam koje su posljedice ako te uhvate? Oprostite još jednom na upadanju, nadam se ipak da netko od vas zna nešto o tome.

23. Prosinac 2020. 14:33

Bebeto

Drage mame,
    Tila bi vas pitati kad ste osjetili prvi put svoju bebu.Sad sam 20tj i ja apsolutno ništa ne osjećam, nekad osjetim kao neke žmarce, ali svi mi govore da sam trebala već osjetiti svoju bebu.Plizzz help😘😘😘

Mislim da je to sve normalno,ovisi o posteljici gdje je smjestena.. meni je rekla da sve ovisi, da neke osjete tek sa 22tj🥰

23. Prosinac 2020. 14:35

Bebeto

Drage mame,
    Tila bi vas pitati kad ste osjetili prvi put svoju bebu.Sad sam 20tj i ja apsolutno ništa ne osjećam, nekad osjetim kao neke žmarce, ali svi mi govore da sam trebala već osjetiti svoju bebu.Plizzz help😘😘😘

Ako je prva trudnoća, meni je dr.rekao da nebi bilo panike niti da se ne osjeti do 22.tj. To ovisi o puno stvari, između ostalog o položaju posteljice. Imam frendice kojoj je posteljica naprijed, evo čeka porod svaki čas, osjetila je bebu svega par puta. Meni je posteljica iza, prva trudnoća, osjetim svakodnevno od sredine 19.tj., svaki dan sve živahnije i jače. Strpi se još malo, ako je na pregledima sve ok i beba se kreće, radi se čisto o tome je li ti osjetiš i to nije razlog za brigu. 
    KitKat sori, ne znam ništa o tome :/ znam da ako si nezaposlena u trenutku početka porodiljnog dobivaš minimalni porodiljni što bi bilo šteta jer ako si zaposlena bilogdje gleda se prosjek 6 mjeseci od mjeseca prije komplikacija. Ako te netko može prijaviti.. neki obrtnik ili nešto.. 

Lonmi
    23. Prosinac 2020. 15:05

NevaEva sumnjiv mi je magnezij jer je on novost kod mene, ima ga i u prenatalu mozda mi je previse. Ili taj dupahstone vec radi govanca po meni jer ga dugo pijem.
    Mada povecala sam se prek noci ko baloncek, nikad mi se koza nije toliko nategnula. 
    Iskocil je ogromni trbuh, a i cice imam velike naspram nekad 😂

Jagodica125
    23. Prosinac 2020. 15:07

Bokic curke! Javljamo se iz... lezece pozicije 😇
    .
    Speceraj - obavljen prijepodne, u Konzumu red do Bagdada, u DMu uzela naaajosnovnije potrepstine tipa dezic itd, natukla 300tinjak kn racuna 😳
    .
    Dlake - kuzim da ih po nogama imam rijede, ali zato svijetle po trbuhu...sporije rastu i na bikini zoni i pazuis, ne dira me to previse...
    .
    Linea negra - ja je jos ne kuzim, a isto nosim decka👶💙 mozda se pojavi, mozda ne, kako je volja😇
    .
    Mazanje - uzela si danas u DM njihovo Mama Babylove ulje i jeeedva cekam probat navecer🥳 vas sinoc potrosila afroditino Baby&Mom, prije toga imala Alverde Mama sljezovo ulje, a skroz na pocetku Biobazinu kremicu iz trudnickog paketa. Testiram redom🥰
    .
    Zub - valjda je ovaj Klavocin poceo djelovat, obraz dalje natecen, samo ne boli vise toliko🤗
    .
    Bozic - planiramo provesti kod roditelja od decka. Vec smo tu kod mojih fakat duuuugo i on vec lagano sizi, pa rekoh ako mogu izac u susret nekako, onda da prosjedim jedno poslijepodne kod njegovih 🤷‍♀️ razumijem da mu fale.
    .
    Tatin 60. rođendan danas slavimo uz tortu koju sam danas zgotovila https://ibb.co/y0XYtqw 
    .
    Bebolino se dalje uredno javlja 🙏🤸‍♂️💙👶
    .
    Jedva cekam da idem na pregled, a di je jos 07.01.🥴

23. Prosinac 2020. 15:09

Jagodica torta je super!

Jagodica125
    23. Prosinac 2020. 15:09

Lussi, te rolice su POŠAST!!! Kloni ih se, dok ih jos nisi probala 😅 ja znam kako sam ja pala "ma samo jednu..." i opa! Nestade pakiranje😅 

Lonmi
    23. Prosinac 2020. 15:10

Bebeto ne brini, ovisi di ti je posteljica. Uskoro ces osjetiti 😊

Jagodica125
    23. Prosinac 2020. 15:11

NevaEva

Jagodica torta je super!

Hvala ti, mila! Bome je bomba, bebolino u trbuhu imao sou niti 10ak min nakon sto sam pojela snitu 😅🤸‍♂️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.