Nastavak....
S obzirom na dane mama, beba i trudnica i popuste... Uxeli smo Joie električnu ljuljačku koju sam imala i s prvom bebom ali smo je bili prodali... I sad eno je u sobi, kupljena. Do nedavno, nigdje je nije bllilo i konačno dobili u magic baby trgovini.
Moram pogledati šta još trebam ali čini mi se da je više manje sve kupljeno.
Vure koje imate iskustva, jel onaj mobil, ona igračka što svira i visi iznad dječjeg krevetića služi ičemu
Ja ga s prvom bebom nisam imala i opet ok, a sad sam ga spazila pa reko da pitam vas... Ako netko ima nek se javi molim i unaprijed zahvaljujem na info.
Ako se sjetim još čega pišem...
Ovaj forum je super, kad god stignem pročitam si malo... Sretno svima na pregledima! Pozdrav od nas🤗
Bas si nesto razmijam… koliko Maja Suput tek treba magnezija da si stvori mjesta za bebu? 🤔 Majo, ako nas citas, daj baci neki komentar sestro.
.
Samo pozitivne misli cure 💜
Sve ste predivne na slicicama i kolacici su vrh. 💫
.
Laku noc i sutra svima sretno ! 💜
Heej evoo i menee! 🙋♀️ Ja sam imala neki smeđkasti iscjedak prekjuče pa sam se oko toga zanimala. Hvala Bogu nije bilo mnogo. Sutra 17:45 idem na pregled, ne mogu dočekati.
Pokušala sam da vas ispratim ali nisam uspjela. Posljednjih par stranica sam pročitala.
Magnezijum - ja pijem tablete za održavanje stabilnog stanja cervixa. Aleract im je naziv. Ugl kombinacija alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma (225mg) i vitamina B6. U početku sam pila 1 tabl.a od prije nedelju dana 2 dnevno. Dodatno jos uzimam vitamin c i jos neku kombinaciju koja se preporucuje i tokom trudnoce, a i dojenja.
Više nisam imala kontrakcije ( bar nisam osjetila 🤔).
Nisko nošenje uh kao sto Ines napisa i meni je najgore kad me lupi u cerv. Danas sam imala taj osjecaj kad ustanem, kao da ce da izleti dole, nije prijatno ali sta da se radi. Ja se izvalim jastuk pod guzu i noge u vis. Takodje čim mi se napuni bešika on TAP pravo u nju, tako da odmah skacem u wc jer imam osjecaj ce puci 😆
Fotke - prelijepe trudniceeee! Ppstavicu i ja cim skontam kako se to radi 😂
Spisak prije pregleda sam prošli put napravila i onako diskretno pogledam i prisjetim se sta sam imala da pitam. Sutra cu takodje imati milion pitanja. 😄
Ako si nas pratila i prije, ja ti vec dugo imam problema sa smeđim iscjetkom tek su mi nedavno otkrili polip koji krvari, do onda sam umirala od brige (i sad ipak umirem od brige kad ga vidim), ali znam bar razlog, tako da ne brini mozda je nesto takvo, a mozda ti se vise nikad ni ne pojavi 🤞.
Jel si mi i ti na mirovanju? Ja mirujem od 13.tjedna, ne skroz strogo, ali jako puno lezim i ne idem nigdje.
Ja isto ponekad imam osjecaj velike tezine u trbuhu zato jer je nisko, a najbolje osjetim kad se dizem, onda je onak kao da se nesto premjestilo s jedne strane u drugu. Za sad ne osjetim jos ona bas jaka lupanja, bit ce skoro 😂, ali lupka me i meskolji se jako cesto. Tocno kako kazete, po mjehuru ima party. Prosli put me stisnula mislila sam da moram trcati, a kad ono pritisak popusti i 2 kapi.
Ja imam pregled sad ujutro, javim sta moja ginicka misli o tom polipu i nastavku smeđeg 🥰
Drzite fige da mogu u mali shopping 😂❤️

Dobro jutro, curee. I ja imam pregled uskoro 🙈

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Majuska, sretno na pregledu! Nadam se da ce ti sve biti ok. 🙏 sretno svima danas!
.
Nego kako je bilo price da je nekom doktorica rekla da beba nema mjesta, da treba piti magnezij itd. Sinoc skrolam instagram, naletim na Šuputicu, kad ono, ona u 28. tj. ima manji stomak nego ja kad nisam trudna... pa reko, di njoj ta beba stane, koliko njoj magnezija treba? I uhvatim se smijati sama sa sobom. 😄
.
Joj cure moje mene ledja ubijaju. Ne znam da l' sam pretjerala s hodanjem ili sta, ali uzas... 😔

Jutro drage moje💗
Sretno na pregledima tko ima, nadam se samo dobrim vjestima🤞🏼
Bas su vam slatke buske🙈❤️ a od kolacica mi odma sline cure🤤
Moji su jucer "ispeceni", odmah sam probala kakvi su, https://ibb.co/NsbjJbX , za prste polizat🙈
.
Jucer smo bili u malo vecem shopingu za kucu tj namirnice i bome ne mogu ja tak dugo se šlepat po ducanu, nije to vise sam tak🤔😅
Ja jos ne pijem magnezij,ali ako pocnu grcevi onda budem🤗
.
Kako se osjecate danas?🥰🥰
Jutro curke!
Sretno na pregledu tko ima, Lonmi i Majushka!
Krasni su ti kolači Lussi! Nama ništa ne izdrži dulje od 24h. Jučer nisam ništa pekla pa ću danas kad se vratim iz grada jer ostadoh bez pek papira i još nekih namirnica.
Toliko od mene za sada, idem još malo odmorit. Trbuh mi je nekako krut i bebo partija i svako malo tresne!
Jutro curke!
Sretno na pregledu tko ima, Lonmi i Majushka!
Krasni su ti kolači Lussi! Nama ništa ne izdrži dulje od 24h. Jučer nisam ništa pekla pa ću danas kad se vratim iz grada jer ostadoh bez pek papira i još nekih namirnica.
Toliko od mene za sada, idem još malo odmorit. Trbuh mi je nekako krut i bebo partija i svako malo tresne!
Naruceni su,zati kazem "ispeceni" 🤭 ali bome su i fini🥰🥰 ove godine sam pekla samo gingere i zvjezdice,lijena sam🙈🙈
Zato se danas bacam na francusku😍😍😍
Lonmi pratim odavno. Ukljucim se ponekad. Nisam precesto pri telefonu. I ja mirujem. Jos od 6 nedelje, s tim da sam se u pocetku malo vise kretala ali od 12 sam najvise u krevetu wc, spremim jelo i to je sve.
Srećnoo i tebiiio na pregleduuu! 🍀
MissGraz
🤣 ja sam mislila mene zezas. Kad sam se prvi put javila bila je šala je li Maja Š . Jos imamo isti problem. Jer sam spominjala da i moj bebac već ima malo prostora, veći je za 6 dana. 😄
Baš se ismijah 🤣🙈

Prva trudnoća 💙
Jutreko🌺javite se cure s pregleda..Palonkice j
nema te...si u guzvi?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji