Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    21. Prosinac 2020. 11:17

Moja je beba isto dizala noge preko glave... 
    Mislim da je to sve normalno :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• marta55
    21. Prosinac 2020. 11:39

Hvala vam na dobrodošlici 😊 malo ste me utješile sada, hvala vam na odg. Ma oni nekada kažu cisto da nesto kazu, a ne znaju da ima ovakvih kao ja koji pocnu analizirati do beskraja🙄🙄 svakako cu povecati magnezij da mi je duša mirna, a i od pocetka me probava i grcenje u crijevima zeza pa valjda nece biti na odmet. Želim vam ugodan dan s vašim bebicama😊

Lonmi
    21. Prosinac 2020. 11:59

Bokic cure. 
    Kod mene grebanje u grlu i nos me gnjavi 😑.
    Svi su ok, samo ja koja najvise lezim i u kuci sam imam simptome prehlade. Da mi je otic na svjez zrak odmah bi odahnula. 
    Smeđeg ima jos uvijek, ocito ovaj dio u mjesecu dok se aktivira ili sam ja kriva jer sam malo vise sjedila i dizala se 😑.
    Curka danas nesto slabije aktivna, mislim ne ocekujem da me sad lupa, jos je mala, ali se slabije meskolji, valjda ceka da dođu majstori i pocnu lupati, onda ona ima trenutak 😂.
    Lussi divna haljinica, i ja bi da mogu negdje ici i hvaliti se s trbuhom u nekoj lijepoj haljini. Sad bi i dekolte imala jer bome imam sta staviti u njega 😂🤣.
    Picnuti cu se doma za docek sama za sebe i muza, makar nezz u sta jer u odjecu od prije ne stanem 😂.
    Sutra pregled vidjeti cemo sta ce doktorica rec, mozda cu i moci skoknuti u kakvi lagani soping 🤗

21. Prosinac 2020. 12:02

Ej girls! Kako ste danas? Mene žgaravica jučer i danas hoće ubit. Mi se može kaj desit ako to ne liječim, tipa uzimam bademe i to ali nikakve tablete za želudac? Ima možda netko kakva saznanja..
    .
    Marta moj mali je imao ručice prekrižene na licu na početku pregleda, tijekom pregleda je jednu gurnuo u nos pa u usta da me sramoti pred doktoricom  i na kraju pregleda se primio za noge i povukao ih do glave, o 20.tj.se radilo. Još je poprečki..Dobili smo fotke nogu pred glavom. I prstića na nosu i ustima. Dobro nam došla draga buduća mama!
    .
    Lussi jako si slatka u haljinici! 
    .
    Lonmi kak si danas?

21. Prosinac 2020. 12:09

https://www.facebook.com/mladimisionari/videos/910289619116884/ odmah sam se raznjezilaaa🥰🥰🥰🥰
    .
    Hvala NevaEva i Lonmi💗💗💗💗
    .
    Lonmi znas kako,sredi se za novi godinu za doma bar,za sebe🥰 mi smo za docek isto domeka, imam neku tuniku od prosle godine sljokastu i rekla sam nju obuc bar za sebe hahahaha makar zaspala prije ponoci🤣 tako da,samo se ti sredii🥰
    Nadam se da ce doktorica dat zeleno svjetlo da malo odes po ducanima 💗🤞🏼

bebolinka
    21. Prosinac 2020. 12:14

Meni za žgaravicu jedino i uvijek pomogne hladna šalica mlijeka 😁 probajteee, odmah mi prestanee drugo ništa ne pomaze 

• thera
    21. Prosinac 2020. 12:23

Curke,sve vas pozdravljam😊 Čitam vas redovito,mogu reć da mi je to jutarnje štivo uz kavu i večernje prije spavanja. Ali kad pročitam sve najčešće više ne stignem nešto dodati. Jedva čekam da prodju još dva dana pa onda 3 tjedna praznika i mislim da ostajem doma dalje posvetiti se malo sebi i mališi😍 Nadam se odmorit,obaviti sav shoping i pročitat neku knjigu,zapravo sve što sad ne stižem a htjela bi.
    Od starih tegoba i dalje je tu žgaravica a od novih prijavljujem bolove u trtici nakon dužeg sjedenja i dosta plitak dah. Ne znam koji dio mi je neugodniji zapravo,iako je za sad podnošljivo. Provjerit ću sutra na pregledu sve. 
    Imam osjećaj da mi trbuh abnormalno raste😂 Jučer sam sva sretna nosila mami haljinu da mi skrati naramenice,nosila sam ju zadnji puta prije 2 tjedna. Kad ono,nisam ju mogla zakopčati🙈 Sve me strah sutra stat na vagu,nisam se vagala od zadnjeg pregleda. Što više odlučim paziti na prehranu više mi se jede😂
    Naravno da ne pomažu ni ovi silni kolači kojima sam okružena cijelo vrijeme a obožavam ih peći. Jučer sam se svadjala s mamom kad mi je pokušavala uvaliti 2 kutije madarica jer jaaaaa hoću peć sljedeći tjedan,a tko će to onda pojest😂
    I tako..preslatke ste mi sve trudnice,jedna ljepša od druge. Ja jos uvijek nisam našla vremena skužit kak se slika stavlja. Valjda bude neka božična😊
    Ljubim vas sve

21. Prosinac 2020. 12:35

thera

Curke,sve vas pozdravljam😊 Čitam vas redovito,mogu reć da mi je to jutarnje štivo uz kavu i večernje prije spavanja. Ali kad pročitam sve najčešće više ne stignem nešto dodati. Jedva čekam da prodju još dva dana pa onda 3 tjedna praznika i mislim da ostajem doma dalje posvetiti se malo sebi i mališi😍 Nadam se odmorit,obaviti sav shoping i pročitat neku knjigu,zapravo sve što sad ne stižem a htjela bi.
    Od starih tegoba i dalje je tu žgaravica a od novih prijavljujem bolove u trtici nakon dužeg sjedenja i dosta plitak dah. Ne znam koji dio mi je neugodniji zapravo,iako je za sad podnošljivo. Provjerit ću sutra na pregledu sve.
    Imam osjećaj da mi trbuh abnormalno raste😂 Jučer sam sva sretna nosila mami haljinu da mi skrati naramenice,nosila sam ju zadnji puta prije 2 tjedna. Kad ono,nisam ju mogla zakopčati🙈 Sve me strah sutra stat na vagu,nisam se vagala od zadnjeg pregleda. Što više odlučim paziti na prehranu više mi se jede😂
    Naravno da ne pomažu ni ovi silni kolači kojima sam okružena cijelo vrijeme a obožavam ih peći. Jučer sam se svadjala s mamom kad mi je pokušavala uvaliti 2 kutije madarica jer jaaaaa hoću peć sljedeći tjedan,a tko će to onda pojest😂
    I tako..preslatke ste mi sve trudnice,jedna ljepša od druge. Ja jos uvijek nisam našla vremena skužit kak se slika stavlja. Valjda bude neka božična😊
    Ljubim vas sve

Uploadas slikicu na ovu stranicu https://imgbb.com/ i kopiras link i tu ga zaljepis🥰🥰

• thera
    21. Prosinac 2020. 12:41

Hvala Lussi❤️

Bubica1
    21. Prosinac 2020. 12:43

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩 - Veljača-travanj
    VELJAČA
    Ines 19.02. 💜 / Cura - Požega
    Lilika 23.02. 💙 / Decko - VU
    Bebolinka 24.02. 💜 / Cura - Pula
    Emmie 24.02. 💜 / Cura - London
    Malamarelica 27.02. 💙 / Decko
    Hedwiga 27.02. 💙 / Dečko
    Korra 28.02. 💙 / Decko - Osijek
    OŽUJAK
    Ninnach 02.03. 💜 / Cura - ZG- Vinogradska
    Zabica 06.03. 💜 / Cura
    EmEn9 08.03. 💙 / Decko - Rijeka
    MareiKate 08.03. ❤️/ ZG- Sv. Duh
    Saramala 08.03. ❤️/ DU
    Pau24 09.03. ❤️
    Fancy 10.03. 💜 / Cura - Sarajevo
    MissGraz 10.03. 💜 / Cura - ST
    Blossom 11.03. ❤️
    Katy1503 11.03. ❤️
    Ana_mb 12.03. ❤️/ Zabok
    Ružica 12.03. ❤️
    Deicadec 13.03.❤️
    Gita3 13.03. 💙/ Dečko - Koprivnica
    Bubica1 16.03. 💜 / Cura - Varaždin
    Blossom 17.03. 💜/ Cura
    Bajo 18.03. 💜/ Cura - ST
    Busybee 19.03.💜/ Cura - ZG
    Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
    Tonkica1 19.03. ❤️/ ZG - Merkur
    Bebanomoje 22.03. 💜 / Curica - ZG Sv.Duh
    Elly94 24.03. 💙 / Dečko
    TheTina 24.03. 💜 / Cura - ZG
    Lavica13 24.03. 💜 / Cura - Rijeka
    Mea 26.03. ❤️/Sarajevo
    Pupetta 28.03.❤️
    IneskaZg 29.03.❤️/ZG
    TRAVANJ
    Duga89 01.04. ❤️/ST
    Leptir30 04.04.💙/Dečko
    Moky91 04.04. ❤️
    Dora2021 05.04. 💜 / Cura
    Elsa 08.04. ❤️/ZG
    Kona13 11.04 💙/ Dečko - Preko Bare
    Thera 11.04. 💙 / Dečko
    NevaEva 13.04. 💙 / Dečko
    Avama 13.04. 💙 / Dečko - ZG Sv. Duh
    Jagodica123 15.04. 💙 / Dečko - ZG Vinogradska
    Girl1234 15.04.💙 / Dečko - ZG
    Lala 15.04. ❤️
    Momof3 16.04. ❤️/Pula
    Ruska1986 18.04. 💜 / Cura
    Martha 20.04. ❤️
    Mateja91 22.04. 💜 / Cura - ZG
    ElmaM 23.04. ❤️
    Palonkica 26.04. ❤️ / Split
    Nikac 26.04. 💜 / Cura 
    Erika33 27.04. 💙 / Dečko
    Kontesa1 27.04. ❤️
    Anna0410 28.04. 💙 / Dečko - Varaždin
    Petra982 28.04. 💙 / Dečko
    Granny 29.04. ❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.