Moja je beba isto dizala noge preko glave...
Mislim da je to sve normalno :)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Hvala vam na dobrodošlici 😊 malo ste me utješile sada, hvala vam na odg. Ma oni nekada kažu cisto da nesto kazu, a ne znaju da ima ovakvih kao ja koji pocnu analizirati do beskraja🙄🙄 svakako cu povecati magnezij da mi je duša mirna, a i od pocetka me probava i grcenje u crijevima zeza pa valjda nece biti na odmet. Želim vam ugodan dan s vašim bebicama😊
Bokic cure.
Kod mene grebanje u grlu i nos me gnjavi 😑.
Svi su ok, samo ja koja najvise lezim i u kuci sam imam simptome prehlade. Da mi je otic na svjez zrak odmah bi odahnula.
Smeđeg ima jos uvijek, ocito ovaj dio u mjesecu dok se aktivira ili sam ja kriva jer sam malo vise sjedila i dizala se 😑.
Curka danas nesto slabije aktivna, mislim ne ocekujem da me sad lupa, jos je mala, ali se slabije meskolji, valjda ceka da dođu majstori i pocnu lupati, onda ona ima trenutak 😂.
Lussi divna haljinica, i ja bi da mogu negdje ici i hvaliti se s trbuhom u nekoj lijepoj haljini. Sad bi i dekolte imala jer bome imam sta staviti u njega 😂🤣.
Picnuti cu se doma za docek sama za sebe i muza, makar nezz u sta jer u odjecu od prije ne stanem 😂.
Sutra pregled vidjeti cemo sta ce doktorica rec, mozda cu i moci skoknuti u kakvi lagani soping 🤗
Ej girls! Kako ste danas? Mene žgaravica jučer i danas hoće ubit. Mi se može kaj desit ako to ne liječim, tipa uzimam bademe i to ali nikakve tablete za želudac? Ima možda netko kakva saznanja..
.
Marta moj mali je imao ručice prekrižene na licu na početku pregleda, tijekom pregleda je jednu gurnuo u nos pa u usta da me sramoti pred doktoricom i na kraju pregleda se primio za noge i povukao ih do glave, o 20.tj.se radilo. Još je poprečki..Dobili smo fotke nogu pred glavom. I prstića na nosu i ustima. Dobro nam došla draga buduća mama!
.
Lussi jako si slatka u haljinici!
.
Lonmi kak si danas?
https://www.facebook.com/mladimisionari/videos/910289619116884/ odmah sam se raznjezilaaa🥰🥰🥰🥰
.
Hvala NevaEva i Lonmi💗💗💗💗
.
Lonmi znas kako,sredi se za novi godinu za doma bar,za sebe🥰 mi smo za docek isto domeka, imam neku tuniku od prosle godine sljokastu i rekla sam nju obuc bar za sebe hahahaha makar zaspala prije ponoci🤣 tako da,samo se ti sredii🥰
Nadam se da ce doktorica dat zeleno svjetlo da malo odes po ducanima 💗🤞🏼
Meni za žgaravicu jedino i uvijek pomogne hladna šalica mlijeka 😁 probajteee, odmah mi prestanee drugo ništa ne pomaze
Curke,sve vas pozdravljam😊 Čitam vas redovito,mogu reć da mi je to jutarnje štivo uz kavu i večernje prije spavanja. Ali kad pročitam sve najčešće više ne stignem nešto dodati. Jedva čekam da prodju još dva dana pa onda 3 tjedna praznika i mislim da ostajem doma dalje posvetiti se malo sebi i mališi😍 Nadam se odmorit,obaviti sav shoping i pročitat neku knjigu,zapravo sve što sad ne stižem a htjela bi.
Od starih tegoba i dalje je tu žgaravica a od novih prijavljujem bolove u trtici nakon dužeg sjedenja i dosta plitak dah. Ne znam koji dio mi je neugodniji zapravo,iako je za sad podnošljivo. Provjerit ću sutra na pregledu sve.
Imam osjećaj da mi trbuh abnormalno raste😂 Jučer sam sva sretna nosila mami haljinu da mi skrati naramenice,nosila sam ju zadnji puta prije 2 tjedna. Kad ono,nisam ju mogla zakopčati🙈 Sve me strah sutra stat na vagu,nisam se vagala od zadnjeg pregleda. Što više odlučim paziti na prehranu više mi se jede😂
Naravno da ne pomažu ni ovi silni kolači kojima sam okružena cijelo vrijeme a obožavam ih peći. Jučer sam se svadjala s mamom kad mi je pokušavala uvaliti 2 kutije madarica jer jaaaaa hoću peć sljedeći tjedan,a tko će to onda pojest😂
I tako..preslatke ste mi sve trudnice,jedna ljepša od druge. Ja jos uvijek nisam našla vremena skužit kak se slika stavlja. Valjda bude neka božična😊
Ljubim vas sve
Curke,sve vas pozdravljam😊 Čitam vas redovito,mogu reć da mi je to jutarnje štivo uz kavu i večernje prije spavanja. Ali kad pročitam sve najčešće više ne stignem nešto dodati. Jedva čekam da prodju još dva dana pa onda 3 tjedna praznika i mislim da ostajem doma dalje posvetiti se malo sebi i mališi😍 Nadam se odmorit,obaviti sav shoping i pročitat neku knjigu,zapravo sve što sad ne stižem a htjela bi.
Od starih tegoba i dalje je tu žgaravica a od novih prijavljujem bolove u trtici nakon dužeg sjedenja i dosta plitak dah. Ne znam koji dio mi je neugodniji zapravo,iako je za sad podnošljivo. Provjerit ću sutra na pregledu sve.
Imam osjećaj da mi trbuh abnormalno raste😂 Jučer sam sva sretna nosila mami haljinu da mi skrati naramenice,nosila sam ju zadnji puta prije 2 tjedna. Kad ono,nisam ju mogla zakopčati🙈 Sve me strah sutra stat na vagu,nisam se vagala od zadnjeg pregleda. Što više odlučim paziti na prehranu više mi se jede😂
Naravno da ne pomažu ni ovi silni kolači kojima sam okružena cijelo vrijeme a obožavam ih peći. Jučer sam se svadjala s mamom kad mi je pokušavala uvaliti 2 kutije madarica jer jaaaaa hoću peć sljedeći tjedan,a tko će to onda pojest😂
I tako..preslatke ste mi sve trudnice,jedna ljepša od druge. Ja jos uvijek nisam našla vremena skužit kak se slika stavlja. Valjda bude neka božična😊
Ljubim vas sve
Uploadas slikicu na ovu stranicu https://imgbb.com/ i kopiras link i tu ga zaljepis🥰🥰
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩 - Veljača-travanj
VELJAČA
Ines 19.02. 💜 / Cura - Požega
Lilika 23.02. 💙 / Decko - VU
Bebolinka 24.02. 💜 / Cura - Pula
Emmie 24.02. 💜 / Cura - London
Malamarelica 27.02. 💙 / Decko
Hedwiga 27.02. 💙 / Dečko
Korra 28.02. 💙 / Decko - Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💜 / Cura - ZG- Vinogradska
Zabica 06.03. 💜 / Cura