Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Erika33
    21. Prosinac 2020. 09:57

anaAn

Jutro curke 😊
    Probudila sam se i imam neki osjecaj da su mi prsti na rukama otekli, mjerila tlak, sve je ok. Ali, otkucaji 89🥴
    Gdje su mi cure koje imaju problema sa stitnjacom, koliki su vama otkucaji?
    Jedva cekam srijedu na kontrolu.
    Svim curama koje danas imaju pregled sretno 🙏💜💙

Meni ti otkucaji stalno oko 90-100. Tlak normalan. Kažu da je normalno zbog trudnoce i štitnjače. 

Lavica13
    21. Prosinac 2020. 10:04

Jutro cure! 
    Sretno na pregledima tko ima! 🙂
    Ja baš loše spavala noćas, bilo mi pretoplo, dizala se više puta za wc, san nikako na oči 🙉 i danas to bezlično vrijeme vani 😒
    Svaka čast vama koje još radite, ja bome ne znam kako bi izdržala 🤷🏻‍♀️ i zbog koncentracije i sjedenja po 8 sati 

Trbuh - moj je isto prilično velik, opseg 105 cm trenutno 🙈 muž me stalno zeza da san debela, ali meni to uopće ne smeta.. Znam da je to iz dragosti.. Valjda 🤔😂

Knjige - Ja sam čitala nešto u prvoj trudnoći, više se ne sjećam kako se knjiga zvala. Bilo mi je fora. Sad ne stignem uz svoga zvrka, a iskreno niti mi se neda.. Lijena sam došla 🙈

• avama
    21. Prosinac 2020. 10:12

Cure mozete meni promijenit termin na 13.4  sv. Duh. 
    Da li vas muci zatvor i nasutost? Nocas me bas bolio trbih, jos pijem i kendural c. 

• marta55
    21. Prosinac 2020. 10:30

Pozdrav cure😄 prvi puta sam trudnica i naravno svaki dan imam xy pitanja, tako da sam se odlučila pridružiti 😊 da li moze mala pomoc, ako je itko imao takvu situaciju. Bila sam na pregledu, doktorica je zadovoljna bebom, međutim kaže da joj je malo preusko( na ultrazvuku je stvarno u pozi cucanj s glavom na koljenima) i kao da uzimam vise magnezija da opustim okolno tkivo(vec uzimam 300mg) Naravno meni je mozak napravio od toga cijelu priču i sad tisucu misli moze li bebi sto biti. Zar se beba sama ne izbori za vise mjesta i svojim rastom gura okolne organe? Nekako se osjecam kao da mi je dala zadatak da joj ja napravim mjesta. Razumijem da je pred kraj trudnoce kad beba vise nema gdje, ali tek je 3ipo mjeseca. Da li su vase beba na svakom ultrazvuku onako lijepo ispružene?Hvala vam na svakom odgovoru. :)

pupetta
    21. Prosinac 2020. 10:33

Dobro vam jutro! 

Ja sam se jutros probudila s bolovima u donjem dijelu leda. Svaki dan odradim istezanje jer inace imam problema s gornjim dijelom, ali ne znam koje tocno vjezbice smijemo bas za donji dio. Ako netko ima iskustva, molim da napise, spasili bi me 
    Mislim da bih mogla sad napraviti smjesu za keksice pa da idu na hladenje i popodne pecenje - ako bolovi u ledima dopuste 
    Uzivajte u prvom danu zime ❤

Baby P 03/21 💙

21. Prosinac 2020. 10:39

https://ibb.co/pvpHBJF

Kupili smo si haljinu za Bozicni rucak kod bake i dede s muzeve strane, da se malo osjecamo posebno🥰🥰

Jagodica125
    21. Prosinac 2020. 10:51

Lussi, bome ti se lijepo isitce trbuscic 😍
    .
    Meni tata slavi 23.12. punih 60 godina,  mozda uguram rodendansku tortu u raspored, on voli slavonsku tortu, onu sa orasima. Meni je osobno presuha, ali ne slavim ja😅
    .
    Dobrodosla marta55 - pa meni je bebica u ranoj trudnoci bila lijepo "ispruzena", mislim da je to bilo sa 9 tjedana🤔 sad je sve vise i vise skvrcena, prosli pregled u kvazi tuskom sijedu, sa savijenim koljenima i rucicama 🤗

• Erika33
    21. Prosinac 2020. 10:57

Lussi

https://ibb.co/pvpHBJF

Kupili smo si haljinu za Bozicni rucak kod bake i dede s muzeve strane, da se malo osjecamo posebno🥰🥰

Jako si lijepa ♥️

• MissGraz
    21. Prosinac 2020. 11:14

Marta 55, dobrodosla 👏 moja beba je na proslom pregledu kad smo isli na 4D privatno drzala stopalo na obrazu. Zato je i nismo mogli uslikati. Em noga, em ruka preko lica. Bas moj muz pita doktoricu je li moguce da je tako savijena... ? Kaze doktorica - ma to vam je normalno, ona se namjesta i radi egzibicije kako zeli. Nista drugo nije komentirala, niti je izgledala zabrinuto zbog toga ili slicno. 🤔 evo dok ti nisi spomenila to i ja sam uvjerena bila da je to normalno, prvi put cujem da joj to trebas mjesta stvarati. 

21. Prosinac 2020. 11:15

Malo sam se krivo izrazila sa bake i dede,bolje bi zvucalo svekra i svekrve, buducih bake i dede🥰
     Hvala Jagodice🥰 bas primjetim da se sad bas zaokruzuje🙈😍
    .
    Ma baarem malu torticu,kad on vec to voli a i okrugli rockas je🥰 ne mora biti velika,ali njemu ce biti jaako drago dok vidi🙈🙈
    .
    Hvala Erika❤️❤️
    .
    Dobro nam dosla Marta💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.