Mono,cijeli forum je uz vas!! Ne mrdaj iz kreveta!!! 😘😘😘😘😘 drz se
Hvalaaaaaa !!!! 😘

Mono,cijeli forum je uz vas!! Ne mrdaj iz kreveta!!! 😘😘😘😘😘 drz se
Ovo sam ti i ja htjela napisat 🙂 kod tebe ce ocito sve na tezi nacin,ali ja volim mislit da ce zato ishod bit jos sladji 😃 ti si borac,o tom nema pogovora,pa je sigurno i ta tockica u tebi..mislim na tebe i mantram za pozitivan ishod.drzi se 😘

Cure nova sam al mono sam vec upoznala na dr temi. Meni je druga T sad 10tj ako je 10.8.17 bilo 8+1 ne znam to računati pa me ispravite ako griješim. Imam 37g,i jednog sina od 12g i sad nosim blizance. Zbog smeđeg iscjedaka i hematona sam na mirovanju i duphastonu,ali sam pozitivna i nadam se da je hematon otišao pa-pa.još uvijek imam male mučnine i bolne sike, ništa neizdržljivo.
Mono kako si ti danas? Drži se.
Svi smo uz tebe
Curke,pitanje!
Jel neka od vas ikada iskusila da se mucnine povecaju pa se opet smanje ?
Ja sam otprilike svaki dan imala mucnine(bez povracanja) trajale su ujutro i malo popodne i onda mi bude bolje,prije par dana sam skrooz cijeli dan prelezala,nisam mogla ustati koliko mi je bilo lose i onda sutradan samo malo skroz ujutro i onda cijeli dan super kao da nista nije bilo,tako vec 3 dana,skroz malo ujutro i onda kad papam sve super.
Nista me ne boli,nemam nikakav iscjedak,grudi jos uvijek kao da ce eksplodirati,svaki dan sve vece,apetit isto sve veci
Kontrola mi je tek za 2 tjedna,sad sam usla u 9.tjedan.
Jel se trebam zabrinjavati sta ili da jednostavno prestanem panicariti i uzivam?
Ja sam dobrih 10 dana grlila školjku po 3x na dan s mučninama da nisam mogla se pomaknut. I sad evo 4 dana sam super. Imam pritisak i grčeve u trbuhu cice me nikad ni nisu boljele. Pojma nemam sta se dešava ali ja sam to povezala s time da sam krenula vitamin B pit. A šta je je. Vidjet cu na kontroli. Ja sam punih 10 tj trudna.
Ja sam 8+3 Tt, ne bole me cice ,za sad imam samo mucnine i losu probavu :)... mucnina mi je konstanta skoro od pocetka trudnoce, ne povracam ali bas bude tesko nekad s mucninom kroz cijeli dan.. kako kad mogu jesti, nekad mi se sve gadi a nekad bi samo jela :) Jedva cekam pregled da vidim da li je sve ok...

Ja sam 8+3 Tt, ne bole me cice ,za sad imam samo mucnine i losu probavu :)… mucnina mi je konstanta skoro od pocetka trudnoce, ne povracam ali bas bude tesko nekad s mucninom kroz cijeli dan.. kako kad mogu jesti, nekad mi se sve gadi a nekad bi samo jela :) Jedva cekam pregled da vidim da li je sve ok…
Joj probava je i meni katastrofa,sva sam napuhana,a sto se tice jela,bas tako,nekad ne mogu pogledati jelo,a nekad bih pojela sve sto je na stolu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji