Mono,cijeli forum je uz vas!! Ne mrdaj iz kreveta!!! 😘😘😘😘😘 drz se
Hvalaaaaaa !!!! 😘
Mono,cijeli forum je uz vas!! Ne mrdaj iz kreveta!!! 😘😘😘😘😘 drz se
Ovo sam ti i ja htjela napisat 🙂 kod tebe ce ocito sve na tezi nacin,ali ja volim mislit da ce zato ishod bit jos sladji 😃 ti si borac,o tom nema pogovora,pa je sigurno i ta tockica u tebi..mislim na tebe i mantram za pozitivan ishod.drzi se 😘
Cure nova sam al mono sam vec upoznala na dr temi. Meni je druga T sad 10tj ako je 10.8.17 bilo 8+1 ne znam to računati pa me ispravite ako griješim. Imam 37g,i jednog sina od 12g i sad nosim blizance. Zbog smeđeg iscjedaka i hematona sam na mirovanju i duphastonu,ali sam pozitivna i nadam se da je hematon otišao pa-pa.još uvijek imam male mučnine i bolne sike, ništa neizdržljivo.
Mono kako si ti danas? Drži se.
Svi smo uz tebe
Curke,pitanje!
Jel neka od vas ikada iskusila da se mucnine povecaju pa se opet smanje ?
Ja sam otprilike svaki dan imala mucnine(bez povracanja) trajale su ujutro i malo popodne i onda mi bude bolje,prije par dana sam skrooz cijeli dan prelezala,nisam mogla ustati koliko mi je bilo lose i onda sutradan samo malo skroz ujutro i onda cijeli dan super kao da nista nije bilo,tako vec 3 dana,skroz malo ujutro i onda kad papam sve super.
Nista me ne boli,nemam nikakav iscjedak,grudi jos uvijek kao da ce eksplodirati,svaki dan sve vece,apetit isto sve veci
Kontrola mi je tek za 2 tjedna,sad sam usla u 9.tjedan.
Jel se trebam zabrinjavati sta ili da jednostavno prestanem panicariti i uzivam?
Ja sam dobrih 10 dana grlila školjku po 3x na dan s mučninama da nisam mogla se pomaknut. I sad evo 4 dana sam super. Imam pritisak i grčeve u trbuhu cice me nikad ni nisu boljele. Pojma nemam sta se dešava ali ja sam to povezala s time da sam krenula vitamin B pit. A šta je je. Vidjet cu na kontroli. Ja sam punih 10 tj trudna.
Ja sam 8+3 Tt, ne bole me cice ,za sad imam samo mucnine i losu probavu :)... mucnina mi je konstanta skoro od pocetka trudnoce, ne povracam ali bas bude tesko nekad s mucninom kroz cijeli dan.. kako kad mogu jesti, nekad mi se sve gadi a nekad bi samo jela :) Jedva cekam pregled da vidim da li je sve ok...
Ja sam 8+3 Tt, ne bole me cice ,za sad imam samo mucnine i losu probavu :)… mucnina mi je konstanta skoro od pocetka trudnoce, ne povracam ali bas bude tesko nekad s mucninom kroz cijeli dan.. kako kad mogu jesti, nekad mi se sve gadi a nekad bi samo jela :) Jedva cekam pregled da vidim da li je sve ok…
Joj probava je i meni katastrofa,sva sam napuhana,a sto se tice jela,bas tako,nekad ne mogu pogledati jelo,a nekad bih pojela sve sto je na stolu
Sortiraj odgovore
Najstariji