Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    25. Kolovoz 2017. 18:34

Držim fige da ostane tako. 

Sofia88
    25. Kolovoz 2017. 18:36

Mona drži se..ljubim :*
    ja sam napuhnuta, najčešće kroz veče imam bolove i grčeve i teško dolazim do daha. Ne pomaže mi ni ova alergija na ambroziju a ništa ne smijem piti  užas. Mjerila sam si omjer trbuščića, nezz jel i vi to radite? meni je 77 cm  i to  u  podne mogu misliti kolko bi bilo da sad izmjerim  ehehe.
    Od slijedećeg petka počinjem raditi, još im nisam rekla 
    Sljedeća kontrola mi 15.9.
    Moram sljedeći vikend otići vaditi krv i provjerit stanje, željezo, štitnjača, krvna grupa, nisam još. 

Everything happens for a reason.

ikyri
    25. Kolovoz 2017. 18:47

Pokušaj sa kalcijem protiv alergija. Ali obavezno s magnezijem ga uzimaj da nebi grčeve dobila.

• Elviramagistic
    25. Kolovoz 2017. 18:53

Tek za 3 tjedna....uzas..ja sam mislila posto krvaris da bi trebala opet za par dana da se vidi..a dal su ti dali nesto posto krvaris? Duphaston ili nesto?

ikyri
    25. Kolovoz 2017. 19:01

Mono ti nema šta ne uzima.

mono1111
    25. Kolovoz 2017. 19:08

Tako je, nema sto ne uzimam, i Duphastone i Utrogestane i Estrofem i Clexane i Andol......i redovnu terapiju za stitnjacu i, prolaktin.
    Jedino jos nikad kortikosteroide nisam uzimala u T i prije.

ikyri
    25. Kolovoz 2017. 19:18

E vidiš nisam ja puno razmišljala o prolaktinu. Ja sam prestala dojit prije 2 mj. Još procuri nešto tu i tamo...možda imam grčeve i od toga. Tko zna kako bi bilo da dojim. 

Jane_Doe
    25. Kolovoz 2017. 20:42

mono dosla sam ti samo reci da se drzis i da mislim na vas

Jane_Doe
    25. Kolovoz 2017. 20:42

mono dosla sam ti samo reci da se drzis i da mislim na vas

• Elviramagistic
    25. Kolovoz 2017. 21:15

O Boze..nadam se da ce proci sve to skupa 😑javljaj i dalje stanje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.