Super savjeti,hvala cure:) Ništa od mog pregleda sutra, odgođeno za slijedeći tjedan u srijedu jer je doktorica bolesna. Lijepo bi se ja načekala da nisam privatno otišla... Meni još nitko nije ništa izračunao tako da ja neznam svoj datum, kad mi budu rekli javim vam...
Ninach ni meni jos ne pise ali se racuna od zadnje menstruacije -3 mjeseca u 7 dana ili od zadnje menstruacije 9 mjeseci +7 dana 😀
Ivančica i ti si 4.4. Hehe super. Ima nas. Sam da ne radimo na prvi april 😂😂😂
Da da i meni je palo na pamet da bi mogla na prvi april :)
Ja sam posudila od frendice aventovu izdajalicu ali sam ju samo par puta koristila jer moja mala nije htjela piti mlijeko iz bocice. Nije htjela ni moje izdojeno a niti adaptirano (probala sam vise vrsta).. tako da smo mi bili samo na ciki...
Ugl ko moze posudite jer moze biti bacanje love a skupo je..
Cure su ugl nabrojale sve sto vam treba za start i koliko god vam je to sad zbunjujuce vrlo brzo cete se ufurat, vjerujte mi!!
Ja sam posudila od frendice aventovu izdajalicu ali sam ju samo par puta koristila jer moja mala nije htjela piti mlijeko iz bocice. Nije htjela ni moje izdojeno a niti adaptirano (probala sam vise vrsta).. tako da smo mi bili samo na ciki…
Ugl ko moze posudite jer moze biti bacanje love a skupo je..
Cure su ugl nabrojale sve sto vam treba za start i koliko god vam je to sad zbunjujuce vrlo brzo cete se ufurat, vjerujte mi!!
Ja izdajalicu nisam previše koristila. Ali sam izdajala kasnije oko 6mj. kako bi fino mogla u duge šetnje i sl... Spasila me kad sam bila na kiretaži jer sam zbog anestezija morala izdojit i bacit. Ok ju je imat ili posudit za svaki slučaj. Grijače boca i cijeli set za formulu...za temperaturu formule i sl... to kupujte tek kad shvatite da od dojenja ništa. Ako ne dojite onda vam u paket idu sterilizatori bočica i još svašta nešto. Ako dojite nemate pojma što znači sve to. I prokuhavali ste bočice kad ste ih kupili.
Uh, hvala cure na savjetima ja si sve lijepo kopirala i ceka spremno za soping! 😀 Mene pisite 8.6., spol neznam. Sutra prvi pregled, jedva cekammm 😍 Sto se svekrve tice moja je u njemackoj pa je i taj dio s popisa rijesen 😂 Kaktus znam na sto mislis, nadam se da ce moja baka upoznati moje sunce, ali zahvalna sam na svim uspomenama i mirisima koje mogu dijelit i prozivljavat i sutra prenijet svojoj djeci ❤
Ja bila na hitnoj,jaka bol na lijevoj strani trbuha...hvala dragom Bogu pa na kraju sve ok,beba je dobro...osim što nisko nosim pa moram mirovat....a problem bola je probava....a prepala sam se očajno bila
Sortiraj odgovore
Najstariji