Baš su lijep par kaj ❤😀
Ja imam bratića koji je gay i ima problem ne želi nikome reći a realno svi znaju 🙄
Ivana to su iz ethereala?
Ita hvala ti 😊...
Honey da to su sve stvarcice iz Ethereala.😊
Ita cvrsto odlucila da ne zeli jos roditi i nema tu rasprave 😂
Ja se stalno ravnam po tebi jer si tjedan ispred, znaci ja imam jos barem 2 tjedna. 😉
Ajme oblacenje, da me netko cuje dok oblacim carape mislio bi da se seksam 🙈, a bome nekad i dok se pokusavam ustati
Honey a ja sam zadnje načula da su se razišli Luka i Slavko! Zato Slavko i putuje tolko sa frndicama:)) Ma sad sam pričala sa best frendicom i opet ostala bez glasa hahaha tak da se dragi ipak izvukao:)) Rekla mi je da mi je kupila u Berlinu trenirkicu za moju bebu sa Batmanom i rasplakala sam se!!! F*** hormoni:))))
Ita stvarno, pa mogla bi komotno rodit sad koji dan:))
Sad sam ih isla vidjet na IG i ne bih ja tu nista skuzila. Imam prijedlig da pratim zrinchy, nemoj se cudit sad kad ti posaljem 😁
Neka, hvala, ne bih jos rodila, 27.3.mi je prvi pregled u TA pa ne mogu ni zamislit da moram ostat u bolnici 😂😂
hahahah a to si tiiiii:) Pretpostavila sam da je netko s foruma pošto vidim da su nam zajedničke Honey, Proudy i Panda:)
Kupili smo u nedjelju luster za dječju sobu. Pošto je moj dragi inženjer zrakoplovstva, sav se rastopio kad je našao luster sa 4 aviončića:) Nisam mu mogla uskratiti to veselje:) jedva čekam počet rješavati kaos u toj sobiiii
[/url
Honey a ja sam zadnje načula da su se razišli Luka i Slavko! Zato Slavko i putuje tolko sa frndicama:)) Ma sad sam pričala sa best frendicom i opet ostala bez glasa hahaha tak da se dragi ipak izvukao:)) Rekla mi je da mi je kupila u Berlinu trenirkicu za moju bebu sa Batmanom i rasplakala sam se!!! F*** hormoni:))))
Ita stvarno, pa mogla bi komotno rodit sad koji dan:))
Sad sam ih isla vidjet na IG i ne bih ja tu nista skuzila. Imam prijedlig da pratim zrinchy, nemoj se cudit sad kad ti posaljem 😁
Neka, hvala, ne bih jos rodila, 27.3.mi je prvi pregled u TA pa ne mogu ni zamislit da moram ostat u bolnici 😂😂
hahahah a to si tiiiii:) Pretpostavila sam da je netko s foruma pošto vidim da su nam zajedničke Honey, Proudy i Panda:)
Kupili smo u nedjelju luster za dječju sobu. Pošto je moj dragi inženjer zrakoplovstva, sav se rastopio kad je našao luster sa 4 aviončića:) Nisam mu mogla uskratiti to veselje:) jedva čekam počet rješavati kaos u toj sobiiii
I mi smo uzeli luster s avionima 😎
Sve se cudim kako sam mm uspila nabrzinu nagovoriti i na kupovinu i na montiranje obzirom da u spavacoj sobi vec 2 god imamo zarulju koja samo visi sa stropa
Zrinchy
Sve se cudim kako sam mm uspila nabrzinu nagovoriti i na kupovinu i na montiranje obzirom da u spavacoj sobi vec 2 god imamo zarulju koja samo visi sa stropa
:)) blago tebi, mi smo zasad samo kupili, ko zna kad će se montirat:))
[/url
Kad vec spominjete lustere... Ima li gdje za naruciti nekakve zidne svjetiljke, onako djecje? Nasla sam u Ikei, ali dostava me izade vise nego svjetiljka. A tu u blizini nemam nista gdje bi mogla naci 😕
I drugo pitanje: Kako perete robicu? Sa deterdzentom? Bez? Kakav deterdzent? Omeksivac?
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kad vec spominjete lustere… Ima li gdje za naruciti nekakve zidne svjetiljke, onako djecje? Nasla sam u Ikei, ali dostava me izade vise nego svjetiljka. A tu u blizini nemam nista gdje bi mogla naci 😕
I drugo pitanje: Kako perete robicu? Sa deterdzentom? Bez? Kakav deterdzent? Omeksivac?
Mi smo luster uzeli iz "art rasvjeta", imaju webshop, zaboravih kako se zove, ali vodi te tamo s njihove stranice.
Sve za bebu sam prala bez omeksivaca, imam neki program za bebe na masini (traje preko 3 sata 😏) s duplim ispiranjem. Iako je voda u zg bas tvrda robica je fino mekana, moguce da i susilica tu pomaze. Od detergenata sam uzela persil sensitive tekuci i neki ekoloski bez mirisa, pa sam dio s jednim dio s drugim. Drazi mi je ovaj drugi, od persila i nakon toliko ispiranja osjetim miris, a tog me malo frka do je beba skroz mala
Kad vec spominjete lustere… Ima li gdje za naruciti nekakve zidne svjetiljke, onako djecje? Nasla sam u Ikei, ali dostava me izade vise nego svjetiljka. A tu u blizini nemam nista gdje bi mogla naci 😕
Sarita ja perem robicu u onome djecijem becutanu ima ti i bez omeksivaca i 2 u 1 detrdzent i omeksivac. Odlican je. Cijela mi soba mirise od njega.😊
Ita cvrsto odlucila da ne zeli jos roditi i nema tu rasprave 😂
Ja se stalno ravnam po tebi jer si tjedan ispred, znaci ja imam jos barem 2 tjedna. 😉
Ajme oblacenje, da me netko cuje dok oblacim carape mislio bi da se seksam 🙈, a bome nekad i dok se pokusavam ustati
Hahaha pa da, onda je i za tebe bolje da ne rodim ranije 😁😁😁
Ja pokusavam ne ispustat nikakve zvukove, vjezbam kontrolu za porod 😂😂😂
Zrinchy
:)) blago tebi, mi smo zasad samo kupili, ko zna kad će se montirat:))
Super su mi lusteri s avionima, ima jedna soba na koju uvijek nailazim na pinterestu, bas mi je dobra 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji